Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω κανει μια ολοκαινουργια συνθεση 2 βδομαδων , και το προβλημα ειναι οτι ο επεξεργαστης ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες . Συμφωνα με το hwmonitor και με το bios , σε idle κυμαινεται απο 50-60 βαθμους κελσιου και σε βαρια εργασια πχ call of duty black ops 2 , φτανει 80-90 βαθμους. Να σημειωσω πως συμφωνα με το speedfan σε idle δειχνει θερμοκρασια 38 βαθμους .  Ο επεξεργαστης ειναι ο a10 5800k , εχει την stock ψυκτρα , το κουτι ειναι το aerocool strike x one advance και εχει 3 ανεμιστηρες μπρος πισω και πανω . Ο χωρος ειναι αρκετα ζεστος ειδικα τωρα το καλοκαιρι.  Τι μπορει να φταιει ;

Δημοσ.

Αναφερεσαι σε socket ή cores? Ανεβασε μια φωτο απο το Hwmonitor (αστο να τρεξει πριν το παιχνιδι και βγαλε φωτο αφου παιξεις). Νομιζω μεγιστη επιτρεπτη θερμοκρασια ειναι οι 74 βαθμοι.

Η ψυκτρα εχει μπει σωστα επανω? 

Δημοσ.

Απο εβδομαδα θα ανεβασω ολες τις πληροφοριες , καθως το συστημα δεν το εχω εγω . Οταν την εβαλα θεωρησα οτι ειχε μπει σωστα. απλα την εφαρμοσα πανω στον επεξεργαστη αφου ειχε ενσωματωμενη παστα η ψυκτρα η οποια υποθετω εσπασε οταν μπηκε γιατι γλυστρουσε . Οταν το λειτουργησα ο ανεμιστηρας δουλευε κανονικα..

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση (αφού τη πάτησα και εγώ), χαζή ερώτηση αλλά έμενα μου πήρε 2 μέρες να το καταλάβω , τη διάφανη ζελατίνα που προφυλάσσει τη βάση της ψυκτρας την αφαίρεσες ?

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση (αφού τη πάτησα και εγώ), χαζή ερώτηση αλλά έμενα μου πήρε 2 μέρες να το καταλάβω , τη διάφανη ζελατίνα που προφυλάσσει τη βάση της ψυκτρας την αφαίρεσες ?

Ωχ... Οχι δεν αφερεσα τιποτα . Απλα τοποθετησα την ψυκτρα πανω στον επεξεργαστη . Λες να εχω κανει ζημια και μαλακια στον επεξεργαστη , αφου εχει 2 βδομαδες που δουλευει ετσι στους 50-90 βαθμους ;

Δημοσ.

Μην ανησυχείς , τίποτα δεν έπαθε αφού δουλεύει και έτσι. Μακάρι να είναι αυτό να τελειώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...