Tzikoz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το ξέρω ότι υπάρχει ήδη Manga τopic άλλα γίνεται λίγο μπέρδεμα εκεί μέσα , πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συζητήσουμε ξεχωριστά για το συγκεκριμένο anime μιας και χωράει πολύ συζήτηση!! Ξέρει κάνεις πότε θα επανέρθει η σειρά σε κανονικά επεισόδια μιας και μέχρι και το 318 ep εδώ και μερικούς μήνες είναι μέσα στα filler έχουν πεθάνει τον naruto στο τρέξιμο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Nομίζω ότι το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είναι fillers από κάτι που είχα διαβάσει. Don't take my word for it though.
reignmanGG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 κανε οτι εκανα εγω και με τα 3 major shonens , κοψε το ανιμε , ξεκινα τα manga. 4
kalidor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δυσκολα κοβεις το anime....αλλα πολυ ξενερα τα fillers...μαςεχουν αγανακτησει...ο πολεμος προβλεπω να κραταει ΧΡΟΝΙΑ..!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μπα, ευελπιστούμε ότι ο πόλεμός είναι το τέλος. Βέβαια στο anime ναι, θα πάρει καιρό ακόμα.
reignmanGG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ΠΟΛΥ ευκολα το κοβεις. Σου μιλαει καποιος που το εβλεπε περιπου μεχρι το 140-150 ep του shippuden
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Πραγματι το anime το εχουν βιασει. Και η ποιοτητα του animation ειναι τοσο χαλια που πραγματικα το κοβεις πανευκολα. Τα τελευταια επισοδεια που ειδα με ποιοτητα animation (απο την κεντρικη ιστορια) ειναι μεχρι και το 5 Kage summit.
kalidor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Συμφωνω οτο το εχουν 'παρακμασει' και δεν περιμενω να φτιαξει.....αλλα εχω δει απο το 1 εως τωρα ολα τα επεισοδια και θελω να το 'τερματισω'..αλλλα θα πω κατι off... LIKE BLECH,nothing else.....
papahlamidas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Νομίζω το manga είναι έτη φωτός μπροστά από το anime. Θυμάμαι κάποιον που είχε κάνει spoiler από το manga για το ποιος είναι πραγματικά ο Madara και ακόμα δεν έχει γίνει η αποκάλυψη στο anime. Πάντως εγώ σκέφτομαι να το αφήνω για κανένα εξάμηνο και μετά να βλέπω τα επεισόδια χωρίς fillers (υπάρχουν site που αναφέρουν πια είναι fillers και ποια όχι).
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ειναι MUST να αποφυγεις τα fillers για να μην ριξεις την ποιοτητα της ιστοριας καθως η κεντρικη ιστορια του manga ειναι παρα πολυ ωραια. Τα fillers ειναι τοσο αθλια που προτιμας να βγαλεις τα ματια σου παρα να δεις αυτα τα εκτρωματα. Ειναι ελαχιστα τα fillers που ειναι ωραια και αξιζει να τα δεις (Chikara τα 5 επισοδεια παραδειγμα, υποδειγμα του πως θα επρεπε να φτιαχνονται τα fillers).
afentiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τα chikara ήταν καλύτερα και από το main story τι να λέμε τώρα και σε αυτό έπαιξε κυρίαρχο ρόλο το θέμα τους αλλά και τα animations.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Off Topic: LIKE BLECH,nothing else..... Yup, κι εγώ όταν το διαβάζω "blech" λέω. :P Το anime έκανε το καλό και τέλειωσε με τον Aizen. Το manga όμως... zzzzzzzzzzzzzzzzzzz... @papahlamidas Ναι, το manga είναι πολύ πιο μπροστά και θα πάρει κανένα χρόνο το anime για να φτάσει.
Fulgore1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Οντως και εγω παρατησα το anime οπως και το Bleach γιατι δεν αντεξα αλλο τα filler.Ελεος δηλαδη εχουν χαλασο το anime
Kakashi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ξέρει κάνεις πότε θα επανέρθει η σειρά σε κανονικά επεισόδια μιας και μέχρι και το 318 ep εδώ και μερικούς μήνες είναι μέσα στα filler έχουν πεθάνει τον naruto στο τρέξιμο Μέχρι και το 320 είναι fillers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα