chiftakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Γειά σας παιδειά. Μια γρήγορη ερώτηση για όποιον μπορεί να μου απαντήσει. Πέρασα εκ νέου τα windows 7 στον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30014&cat=6 και μετά τα tips and tweaks του σχετικού θέματος είχα ελεύθερα τα 109 απο τα 119 gb. Στην συνέχεια όμως και χωρίς να έχω περάσει κάτι μεγάλο η χωρητικότητα μειωνόταν στα 107, μετά 106 και τώρα 101 από χθες. Είναι φυσιολογικό; Αν όχι ξέρει κάποιος τον λόγο που συμβαίνει;
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Hybernation file, swaop file, cache των browser.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ενα δωρεαν utility που θα σου φανει χρησιμο ειναι το WinDirStat και ενα shareware (το οποιο διαθετει και free εκδοση), το TreeSize
chiftakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Hybernation file, swaop file, cache των browser. Έκανα ότι έγραφε στο αντίστοιχο θέμα εκτός από την απενεργοποίηση του hibernate. Μόλις γράφω την αντίστοιχη εντολή γράφει ότι δεν εχω το δικαίωμα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της δυνατότητας αδρανοποίησης...Περίεργο γιατί πριν το φορμάτ το είχα κάνει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει άλλος τρόπος να το απενεργοποιήσω; Έγινε τελικά αλλά τα gb πήγαν 99 χωρίς να προσθέσω κάτι... Πόσο χώρο πιάνουν πάνω κάτω τα windows 7;
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Γυρω στα 20GB. Δεν και με το προγραμμα που προτεινε ο gio τι σου πιανει χώρο.
chiftakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Με το windirstat μου δείχνει ότι πιάνει 21.2gb. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι χθες το βράδυ το αρχείο winsxs έπιανε 8.2 gb ενώ τώρα που το βλέπω πιάνει 9.3gb. Πολλοί στο νετ προτείνουν να το διαγράψουμε για να κερδίσουμε χώρο ενώ άλλοι λένε ότι μπορεί να προκληθεί ζημιά μακροπρόθεσμα αν διεγραφεί. Τι λέτε;
WalkerSW Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Γραφει εδώ καποιες λύσεις.... http://www.winvistaclub.com/f16.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα