cpttony Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 εχω το ΣΟΝΥ ΧΠΕΡΙΑ Σ χωρις ροοτ και εχω αγορασει τα εξης παιχνιδια απο το ΠΛΑΥ ΣΤΟΡΕ The Dark Knight Rises & Modern Combat 4. Εχω παιξει και στα 2 καποιες πιστες και μετα τα παρατησα για λιγο καιρο και χθες ηθελα να παιξω λιγο αλλα δεν ανοιγαν(για την ακριβεια ανοιγει και κλεινει την ιδια στιγμη) τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση
sakisosf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κανε επανακκινηση το κινητο ή καθαρισε την RAM.Δεν νομιζω να φταει το παιχνιδι αφου στην αρχη.Επισης δοκιμασε να παιξεις με ανοιχτο wifi
cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κανε επανακκινηση το κινητο ή καθαρισε την RAM.Δεν νομιζω να φταει το παιχνιδι αφου στην αρχη.Επισης δοκιμασε να παιξεις με ανοιχτο wifi αν δεν γινει τιποτα με αυτο?
cpttony Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 το ice cream sandwich δοκιμασα την επανεκκινηση και το αδειασμα της ραμ ΤΙΠΟΤΑ αν τα ξαναεγκαταστησω θα υπαρχει προβλημα? το ice cream sandwich δοκιμασα την επανεκκινηση και το αδειασμα της ραμ ΤΙΠΟΤΑ αν τα ξαναεγκαταστησω θα υπαρχει προβλημα? κατι ασχετο εντελως, γινεται το κινητο να παιξει εφαρμογες που δεν υποστηριζονται?
sakisosf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αν τα ξαναεγκαταστησω θα υπαρχει προβλημα? Όχι κατι ασχετο εντελως, γινεται το κινητο να παιξει εφαρμογες που δεν υποστηριζονται? Ανάλογα τι εφαρμογές;Του Play Store;Μπορείς με αλλαγή build.prop ή πειραγμένο apk του Play Store
cpttony Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 θελω ενα παιχνιδι που θελει tegra 3 για αυτο ρωταω...
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 θελω ενα παιχνιδι που θελει tegra 3 για αυτο ρωταω... οχι δεν θα το ανοιξεις καν,δυστυχως. παρεπιπτοντως, πιο παιχνιδι σκεφεσαι (να δω μηπως δεν το εχω πετυχει )
cpttony Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 παρεπιπτοντως, πιο παιχνιδι σκεφεσαι (να δω μηπως δεν το εχω πετυχει ) To ARMA TACTICS THD & BATMAN ARKHAM CITY LOCKDOWN (θελουν tegra 3 or 4)
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 για το lockdown πεταμενα λεφτα θα εδινες(προσωπικη αποψη) το arma θα το τσεκαρω.thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα