gavros10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Επειδή με τα spoiler γίνεται χαμός ειδικά στην κινηματογραφική ενότητα, να βάζετε ΠΑΝΤΑ SPOILER οτανα αναφέρεστε στο τέλος ενός παιχνιδιου Sent from my LG-E900
gatokoritso Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Όχι το θέμα να μείνει spoiler free.να μπει και στο τίτλο για να μπαίνει ο καθένας με δική του ευθύνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ -------------------------- Διαβάστε τι γράφω στην αρχή του θέματος περί spoilers.
stavros88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δηλαδη για να μπουμε στο θεμα πρεπει να εχουμε παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχουν βγει ποτε?Υπαρχει περιπτωση καποιος να μην εχει παιξει ενα σχετικα προσφατο παιχνιδι
SOADNICK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 The Saboteur: Γενικά όλο το τέλος όπου: Βλέπεις τους ναζί να αυτοκτονούν στον πύργο του Άιφελ. Αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο όταν: Σκοτώνεις τον Dierker
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δηλαδη για να μπουμε στο θεμα πρεπει να εχουμε παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχουν βγει ποτε?Υπαρχει περιπτωση καποιος να μην εχει παιξει ενα σχετικα προσφατο παιχνιδι Δεν είπα τίποτα γι'αυτό, αλλά και πάλι όλοι μας γνωρίζουμε τι θα γίνει εδώ μεσα. Και εγώ είδα 2-3 endings σε games που δεν έχω καν ακούσει.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δηλαδη για να μπουμε στο θεμα πρεπει να εχουμε παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχουν βγει ποτε?Υπαρχει περιπτωση καποιος να μην εχει παιξει ενα σχετικα προσφατο παιχνιδι Ακριβώς αυτό ρε παιδιά. Δεν μπορεί ο καθένας μας να έχει παίξει όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται στο topic Γράψτε το παιχνίδι που σας άρεσε και σε spoiler ένα σχόλιο για το τέλος του.
Fulgore1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Final Fantasy VII για μενα.Επισης αν και Mmo το τελος του Wrath of the Lich King στο Wow
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Final Fantasy VII για μενα το ffvii αν και αγαπήμενο παιχνίδι γενικότερα θα έλεγα ότι το σημείο συγκίνησης του ήταν όταν πέθανε η aeris , όχι στο τέλος 2
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Far Cry 3 - συγκινήθηκα πολύ στο τελείωμα! με την Citra από πάνω μου
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Far Cry 3 - συγκινήθηκα πολύ στο τελείωμα! με την Citra από πάνω μου Ελπίζω να το λες ειρωνικά
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 OK, ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΒΑΛΤΕ SPOILER ελπίζω να μην το λες για μένα που αναφέρθηκα σε πασίγνωστο παιχνίδι του '97
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ελπίζω να μην το λες για μένα που αναφέρθηκα σε πασίγνωστο παιχνίδι του '97 Μωρέ δεν το λέω για σένα. Απλά επειδή όλοι με κράζουν γι'αυτό το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα