Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αν καποια στιγμη κλεισουν και οσα μαγαζια προσπαθουν να κανουν δουλεια και να εχουν καποιο στοκ,

να δω ποσο θα χαιρεστε μερικοι που θα θελουμε κατσαβιδι ή βιδα, και θα πρεπει να το παραγγελνουμε απο το εξωτερικο......

Μην μας λες τετοια μεσημεριατικα και δεν μπορουμε μετα να φαμε!! :P :lol:  :lol:

Οσο για τον sammy, δεν σου εκαναν καμια χαρη παντως, "ακριβα" τον πληρωσες.

http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html

(Τον φτηνο/"κακο" samsung φανταζομαι σου εδωσαν.)

• Like 2
Δημοσ.

ρε σεις δεν επιμενω. απλα εσεις τα βλεπετε μονο απο τη μερια του καταναλωτη. (δικαιολογημενα, αφου καταναλωτες)

οποιος εχει εμπορικη/εισαγωγικη δραστηριοτητα (σε οποιονδηποτε τομεα), ξερει τι εγγενεις διαφορες και προβληματα εχει το εμποριο στη χωρα μας, καθαρα και μονο λογω πολιτικων επιλογων.

να το πω και απλα, αν το πλαισιο ειχε εδρα λονδινο και το αμαζον εδρα αθηνα, τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα κραζατε το αμαζον και θα εξυμνουσατε το (α)π(λ)αισιο :D

και ναι, τον απλο πηρα και οχι τον pro. pro 256 εχω στο desktop, τον μικρο τον θελω για το λαπτοπ :)

οταν παραγγειλα, κοιταξα και εδω ξανα, ενας φιλος ειπε οτι απο την systemgraph βγαινει 3 ευρω φτηνοτερος, το κοιταξα, αλλα αυτοι δεν τον εχουν στοκ και πρεπει να παραγγειλω (με πιστωτικη) και να μου τον φερουν. ε, τα 3 ευρω αυτα νομιζω υπερκαλυφτηκαν μιας και το δισκο τον πηρα ηδη, και με τον τροπο που με βολευει καλυτερα (οχι πιστωτικη)

Δημοσ.

αμα το πλαισιο ηταν στο λονδινο θα χε κλεισει μεσα στην πρωτη εβδομαδα. Δες 3 χρονια πριν ποσα καλα λεγανε για το πλαισιο και ποσο χαλια εχει γινει σημερα. Δε φταιει η κριση για αυτο, θεμα νοοτροπιας ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

χαχα δεν νομιζω να ειχε κλεισει. το αντιθετο. εκει η πολιτικη βοηθαει το εμποριο. στην χωρα μας, πρεπει να εισαι κασκαντερ

Δημοσ.

ξερει κανεις παιδια εαν κανει???

viote, αν το λαπτοπ σου εχει απο κατασκευης του θεση για ΔΕΥΤΕΡΟ σκληρο δισκο, παρτον και ριχτον απανω. εγω αυτο εκανα, ειναι πανευκολο και τακα-τακα.

αν ομως το λαπτοπ σου ΔΕΝ εχει θεση για 2ο σκληρο, και μιλαμε για αντικατασταση του βασικου HDD, τοτε ειναι πιθανο οτι τα 120 ή ακομα και τα 250gb των ssd ισως να μη σε καλυψουν, αν μιλαμε για μοναδικο αποθηκευτικο μεσο.

Δημοσ.

viote, αν το λαπτοπ σου εχει απο κατασκευης του θεση για ΔΕΥΤΕΡΟ σκληρο δισκο, παρτον και ριχτον απανω. εγω αυτο εκανα, ειναι πανευκολο και τακα-τακα.

αν ομως το λαπτοπ σου ΔΕΝ εχει θεση για 2ο σκληρο, και μιλαμε για αντικατασταση του βασικου HDD, τοτε ειναι πιθανο οτι τα 120 ή ακομα και τα 250gb των ssd ισως να μη σε καλυψουν, αν μιλαμε για μοναδικο αποθηκευτικο μεσο.

ευχαριστω πολυ θα το ψαξω να δω αν εχει θεση για δευτερο σκληρο,γιατι δεν ξερω...

Δημοσ.

ειναι πιθανο να μην εχει.

σε αυτη την περιπτωση, αν ειναι να πας σε ssd δισκο ως μοναδικο, θα πρεπει η χωρητικοτητα να σου κανει, ή τουλαχιστον να εχεις και ενα usb3 φορητο σκληρο για τα data σου. (αν εχει usb3 το λαπτοπ, και παντα αναλογα με τις αναγκες σου σε χωρο)

p.s.

chaos, τι ειναι αυτο το bench? εχεις πουθενα λιστες με benchmarks για να δουμε τι γινεται? αν θες, να το τρεξω εγω να ποσταρω τι θα βγαλει στο λαπτοπ.

Δημοσ.

σε αυτη την περιπτωση, αν ειναι να πας σε ssd δισκο ως μοναδικο, θα πρεπει η χωρητικοτητα να σου κανει, ή τουλαχιστον να εχεις και ενα usb3 φορητο σκληρο για τα data σου. (αν εχει usb3 το λαπτοπ, και παντα αναλογα με τις αναγκες σου σε χωρο)

p.s.

chaos, τι ειναι αυτο το bench? εχεις πουθενα λιστες με benchmarks για να δουμε τι γινεται? αν θες, να το τρεξω εγω να ποσταρω τι θα βγαλει στο λαπτοπ.

Για benchmarks τσέκαρε τα παρακάτω προγράμματα:

- crystal diskmark

- hdd tune

- atto

Δημοσ.

Για benchmarks τσέκαρε τα παρακάτω προγράμματα:

- crystal diskmark

- hdd tune

- atto

thanks, και ηδη κατεβαζω αυτο που εγραψε ο professorας.

- υπαρχει καποιο θεμα για benchmark postings?

επισης, κανοντας εγκατασταση win8 στο ssd, τα win8 που πηρα με το λαπτοπ, στο ιδιο λαπτοπ φυσικα...

- υπαρχει καποιο setting που θα πρεπει να "γυρισω" στα win8 λογω ssd? ή τα βλεπει και τα φτιαχνει αυτοματα?

edit:

ετοιμο και το as-ssd bench.

απλα μην μπερδευτει κανεις, το θεμα ειναι sandisk αλλα εγω απο αυτη την προσφορα πηρα τον samsung, τον οποιο μετρησα κιολας οπως ειπατε

qdJgysB.png

παει οπως πρεπει ή θελει αλλαγη στο (α)π(λ)αισιο? :D

• Like 1
Δημοσ.

thanks, και ηδη κατεβαζω αυτο που εγραψε ο professorας.

- υπαρχει καποιο θεμα για benchmark postings?

επισης, κανοντας εγκατασταση win8 στο ssd, τα win8 που πηρα με το λαπτοπ, στο ιδιο λαπτοπ φυσικα...

- υπαρχει καποιο setting που θα πρεπει να "γυρισω" στα win8 λογω ssd? ή τα βλεπει και τα φτιαχνει αυτοματα?

Για το πρώτο, πόσταρέ τα εδώ για ενημέρωση και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/page-132

αν θες να ρωτήσεις τίποτα.

Για το δεύτερο δε γνωρίζω να σου πω με σιγουριά αλλά δε νομίζω να χρειάζεται να πειράξεις κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

p.s.

ευχαριστω  εχει 3 usb 2 το λαπτοπ ,δεν εχει usb 3 ,και εχω σκοπο να παρω εναν εξωτερικο σκληρο να αποθηκευω τα data μου ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...