Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, εχω το συστημα της υπογραφης μου και υπαρχει δυνατοτητα να πουλησω επεξεργαστη και καρτα γραφικων ετσι ωστε με ~25 ευρω διαφορα να μπορω στο δευτερο ενδεχομενο δηλ. Athlon II x4 750K με μια HD 7770. Το ερωτημα ειναι... συμφερει αυτη η κινηση? Αν θα συμφερε, βασει ποιων κριτηριων θα συμφερε? Αν οχι, παλι βασει ποιων κριτηριων οχι?.. Ευχαριστω εκ των προτερων! 

edit: Υπαρχει και το ενδεχομενο να πουλησω μονο την 6670 και να παρω κατ'ευθειαν μια 7770 αλλα το γεγονος οτι παει τσαμπα το CF με προβληματιζει..επισης ξενερωσα λιγο με το οτι οι Richland νεας γενιας Α-series κανουν CF παλι με την 6670 και οχι τις gpu της σειρας 7ΧΧΧ :-/ 

Επεξ/σία από CorpseGrinder
Δημοσ.

Εγώ λέω να πουλήσεις cpu και να περιμένεις να βγουν οι 8xxx.

και στο μεσοδιαστημα μεχρι να βγουν οι 8χχχ τι θα κανω? 

Δημοσ.

φιλε μου, για εμενα (προσωπικη αποψη), γενικα το ολο στησιμο του πισι σου ειναι λαθος!!! 

πηγες κι εβαλες εναν APU και μια 6670 σε Crossfire.     για ποιο λογο?  για GAMING.....?

οι  ΑΡU ειναι φτιαγμενοι με την προοπτικη να μπαινουν μονοι τους σε συστηματα υπολογιστων, ωστε να ωφελεισαι απο καταναλωσεις, θορυβο, ψυξη.!!  ειναι ιδανικοι για HTPC, για Οffice work και για ιντερνετ. 

αν θελεις κατι πιο δυνατο, πας απευθειας σε CPU + VGA...!!! 

τωρα για το συγκεκριμενο θεμα σου, τα κριτηρια που θα σου δωσουν την τελικη απαντηση, ειναι η χρηση που κανεις στο πισι.

1   παιζεις αρκετα παιχνιδια?    τοτε 750Κ + 7770...!! 

2   αν παιζεις περιστασιακα, τοτε μεινε οπως εισαι!!

Δημοσ.

φιλε μου, για εμενα (προσωπικη αποψη), γενικα το ολο στησιμο του πισι σου ειναι λαθος!!! 

πηγες κι εβαλες εναν APU και μια 6670 σε Crossfire.     για ποιο λογο?  για GAMING.....?

οι  ΑΡU ειναι φτιαγμενοι με την προοπτικη να μπαινουν μονοι τους σε συστηματα υπολογιστων, ωστε να ωφελεισαι απο καταναλωσεις, θορυβο, ψυξη.!!  ειναι ιδανικοι για HTPC, για Οffice work και για ιντερνετ.  (δες Link.png Site:

και θα καταλαβεις γιατι)

αν θελεις κατι πιο δυνατο, πας απευθειας σε CPU + VGA...!!! 

τωρα για το συγκεκριμενο θεμα σου, τα κριτηρια που θα σου δωσουν την τελικη απαντηση, ειναι η χρηση που κανεις στο πισι.

1   παιζεις αρκετα παιχνιδια?    τοτε 750Κ + 7770...!! 

2   αν παιζεις περιστασιακα, τοτε μεινε οπως εισαι!!

το gaming που κανω καλυπτεται ανετα απο μονο την APU του A10 που φοραω. (pes2013, neverwinter-like παιχνιδια)

ο λογος που εκανα το CF με την 6670 ηταν διοτι αργοτερα βρεθηκε εξτρα budget και οταν ειχα ανοιξει τοτε θεμα μου παν 

οτι αξιζε τον κοπο τον CF με την 6670 καθως την πηρα 69ε την GDDR5 εκδοση (απτα οποια εβαλα τα 19 γιατι το 50αρικο ηταν δωρο για την γιορτη μου). ο λογος που θα εκανα την αλλαγη ειναι απλα και μονο για το τεχνολογικο ζιζανιο που τρωει ολους μας. δεν εχω κανενα κολλημα με το υπαρχων στησιμο και το ειχα ψαξει αρκετα πρωτου το παρω για το αν θα με καλυπτε η οχι.  :-)

σκεφτομαι να πουλησω μονο τον επεξεργαστη και με τη διαφορα που θα ξοδευα (+ λιγο παραπανω) να παω στον Ριτσλαντ Α10-6800Κ...χμμμ...

• Like 1
Δημοσ.

κάτι διαβάζω οτι οι a10-6800 κάνουν cf και με τη 7750.. κάνε λίγο googling να δείς, κ εγώ τυχαία το βρήκα.. τώρα κατά τη γνώμη μου από το να παίρνεις αργότερα cpu και vga γυρο στα 240euro με σημερινές τιμές καλύτερα κάτσε εδώ που είσαι, και ή πάρε καμια vga με κανενα 150αρι ή εφόσον σε καλύπτει ο 5800 απο μόνος του, πούλα την 6670 και cpu και όταν ο 6800 ειναι καλή αγορά , δλδ κάπου στα 125 παρτον.. . πάντος εάν θέλεις επιδόσεις στα games αναγκαστικά θα "χαλάσεις το cf σου".......   

Δημοσ.

κάτι διαβάζω οτι οι a10-6800 κάνουν cf και με τη 7750.. κάνε λίγο googling να δείς, κ εγώ τυχαία το βρήκα.. τώρα κατά τη γνώμη μου από το να παίρνεις αργότερα cpu και vga γυρο στα 240euro με σημερινές τιμές καλύτερα κάτσε εδώ που είσαι, και ή πάρε καμια vga με κανενα 150αρι ή εφόσον σε καλύπτει ο 5800 απο μόνος του, πούλα την 6670 και cpu και όταν ο 6800 ειναι καλή αγορά, δλδ κάπου στα 125. πάντος εάν θέλεις επιδόσεις στα games αναγκαστικά θα "χαλάσεις το cf σου".......   

αποτι φαινεται καποια στιγμη θα γινει και αυτο... το "χαλασμα"...

θα το ψαξω οντως αυτο για την 7750 γιατι οντως it sounds too good to be true... thanks!

edit: "The 7750 is architecturally incompatible with the 5800k's iGPU for hybrid crossfire."

Δημοσ.

Όχι δε κάνουν.Γιατί να αλλάξεις κάτι αφού καλύπτεσαι προς το παρόν από οτι λες;

Αποτι φαίνεται δεν θα οδεψω προς καποια αλλαγη.. Οχι προς το παρόν τουλάχιστον :-)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...