Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Στη θέση σου θα κοιτούσα κάτι άλλο για oc ή θα περίμενα μήπως βγάλουν νέο stepping πχ.
atomakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Κοίτα για νεο stepping λιγο δυσκολο γιατι μονο μητρικη και επεξεργαστη μου μενει να παρω, ολα τα υπολοιπα, καρτα γραφικων, σκληρο, κουτι τα εχω.Νεο stepping η Intel λεει οτι θα βγει τελος Ιουλη για το κοινο και Ελλαδα απο Σεπτεμβρη- Οκτώμβρη θα έρθει μέχρι να πουλήσουν όλα τα παλιά. Εχω και πολυ καιρο που εχω ξεμεινει με το λαπτοπ. Για amd δεν προσανατολιζομαι γιατι με τα ιδια λεφτα παιρνω intel, 4570 και μια μητρικη των 100€ και εχω καλυτερες επιδοσεις για παιχνιδια.
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το stepping στο οποίο αναφέρεσαι αφορά τις μητρικές και όχι τους επεξεργαστές.
pcfan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 <p>Το stepping στο οποίο αναφέρεσαι αφορά τις μητρικές και όχι τους επεξεργαστές.</p> Όταν βγουν οι μητρικές μήπως ξέρεις αν αλλάξουν τις παλιές;
atomakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ναι δεν λέω ότι αφορά επεξεργαστες. Το bug με τις USB 3.0 δεν λύνεται με software update γι αυτο θα αλλάξουν το chipset, θα κάνουν καινούργιο chipset για τις μητρικές.
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Όταν βγουν οι μητρικές μήπως ξέρεις αν αλλάξουν τις παλιές; Δεν έχω βρει να λένε κάτι ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα