Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την μητρικη 990xa-ud3 rev 3.0 και οταν μπω στο uefi bios το πληκτρολογιο δουλευει αλλα το ποντικι οχι.Και μια διευκρινηση το ποντικι και το πληκτρολογιο δουλευουν ασυρματα...και θα ηθελα να μου πειτε αν φταιει επειδη δουλεουν ασυρματα.ευχαριστω πολυ για την κατανοηση

Δημοσ.

Σημερα εφτασε στα χερια μου η ιδια μητρικη και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα .... Εεε δες λιγο αν το usb σου ειναι στο usb2 και οχι στο usb 3 ... Σε εμενα παντως αυτο ηταν το προβλημα και ελπιζω να βοηθησα ...

Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σημερα εφτασε στα χερια μου η ιδια μητρικη και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα .... Εεε δες λιγο αν το usb σου ειναι στο usb2 και οχι στο usb 3 ... Σε εμενα παντως αυτο ηταν το προβλημα και ελπιζω να βοηθησα ...

θα το κοιταξω και θα σου πω ευχαριστω πολυ για την απαντηση

τελικα δε δουλεψε

Δημοσ.

Πφφ ... Κριμα που δεν μπορεσα να βοηθησω ...

θα δοκιμασω ενα απλο ποντικι αυριο και θα περιμενω και αλλες απαντησεις

Δημοσ.

εγω με sidewinder X6 και X8 εχω κανονικοτατα υποστηριξη μεσα στο bios για ποντικι και πληκτρολογιο.

Ενδεχεται πολυ σοβαρα να φταιει οτι ειναι ασυρματα.

Δημοσ.

εχω την μητρικη 990xa-ud3 rev 3.0 και οταν μπω στο uefi bios το πληκτρολογιο δουλευει αλλα το ποντικι οχι.Και μια διευκρινηση το ποντικι και το πληκτρολογιο δουλευουν ασυρματα...και θα ηθελα να μου πειτε αν φταιει επειδη δουλεουν ασυρματα.ευχαριστω πολυ για την κατανοηση

Είναι ίδια μάρκα?Είναι πακετάκι ή τα έχεις πάρει ξεχωριστά? Δουλεύουν με κοινό usb ή έχεις συνδεδεμένα και τα δυο?

Δημοσ.

εγω με sidewinder X6 και X8 εχω κανονικοτατα υποστηριξη μεσα στο bios για ποντικι και πληκτρολογιο.

Ενδεχεται πολυ σοβαρα να φταιει οτι ειναι ασυρματα.

και εγω αυτο σκεφτομαι.Σημερα θα δοκιμασω ενα αλλο

Είναι ίδια μάρκα?Είναι πακετάκι ή τα έχεις πάρει ξεχωριστά? Δουλεύουν με κοινό usb ή έχεις συνδεδεμένα και τα δυο?

ειναι ιδια μαρκα microsoft.ειναι πακετακι...και δουλεουν ασυρματα δηλαδη ειναι ενα στρογγυλο και καθε φορα που το συνδεω κανει αναζητηση να βρει το πληκτρολογιο και το ποντικι

και εγω αυτο σκεφτομαι.Σημερα θα δοκιμασω ενα αλλο

ειναι ιδια μαρκα microsoft.ειναι πακετακι...και δουλεουν ασυρματα δηλαδη ειναι ενα στρογγυλο και καθε φορα που το συνδεω κανει αναζητηση να βρει το πληκτρολογιο και το ποντικι

και κατι που ξεχασα αλλαξα σχεδον ολες της θυρες και δουλευε μονο το πληκτρολογιο

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είχε πληκτρολόγιο και ποντίκι logitech (ξεχωριστά). Η logitech όμως σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μόνο τον ένα δέκτη και για τις δύο συσκευές. Όταν το είχε έτσι είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα (ίδια μητρική). Όταν βάλαμε και τους δύο δέκτες τότε και μόνο λειτουργούσαν και οι δύο συσκευές στο bios.

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είχε πληκτρολόγιο και ποντίκι logitech (ξεχωριστά). Η logitech όμως σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μόνο τον ένα δέκτη και για τις δύο συσκευές. Όταν το είχε έτσι είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα (ίδια μητρική). Όταν βάλαμε και τους δύο δέκτες τότε και μόνο λειτουργούσαν και οι δύο συσκευές στο bios.

θα ηθελα να μου πεις τι εννοεις οταν λες δεκτη?????και δοκιμασα ενα αλλο ποντικι με καλωδιο και δουλεψε

Δημοσ.

δεκτης=το usb stick που ειναι το bluetooth receiver του ασυρματου ποντικιου/πληκτρολογιου

Φιλε μου μην το κουραζεις το θεμα,99% δεν θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το συγκεκριμενο ασυρματο set που εχεις δυστυχως.

Δημοσ.

Στείλε ένα mail στην GIGA με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που έχεις και ανέφερε το θέμα σου !

Το ίδιο γινόταν και στις ASROCK σε μερικά ποντίκια αλλά με bios update λύθηκε !

Δημοσ.

Στείλε ένα mail στην GIGA με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που έχεις και ανέφερε το θέμα σου !

Το ίδιο γινόταν και στις ASROCK σε μερικά ποντίκια αλλά με bios update λύθηκε !

οκ ευχαριστω για της απαντησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...