Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

ενας συγγενεις μου exei ena lenovo netbook 10"

σκεφτομαι να εγκαταστησω linux mint cinnammon.

καταρχας μπορω να βαλω linux;;;;

kai εσεις τι θα μου προτεινατε ωστε να πηγαινει οσο ποιο σφαιρα γινετε;;;;

Δημοσ.

Πες ποιο μοντέλο είναι και την χρήση που θέλει να κάνει. Επίσης πόσο σχετικός ή άσχετος είναι με τους υπολογιστές.

Δημοσ.

ποιο ειναι το μοντελο του νετμπουκ? παντως λιγο απιθανο να μην μπορουν να μπουν τα mint καθως βγαινουν και σε x32 εκδοση που φανταζομαι πως θα χρειαστεις.

Δημοσ.

το μοντελο δεν το θυμαμαι και δεν εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη το netbook.

molis το δω θα σας στειλω να δειτε το μοντελο.

τωρα για το σχετικο η ασχετος ειναι κατι ενδιαμεσο.

δηλαδη μπαινει στο ιντερνετ βλεπει απο web tv katebazei video.

akoyei μουσικη γραφει cd-dvd,επεξεργαζεται ηχους με το nero wave editor 

kanei videakia me to magix movie ...........προγραμματακια δηλαδη που υπαρχουν στα linux.

Δημοσ.

δεν τα δοκίμασα προσωπικά σε netbook αλλά λένε καλά λόγια για τα Xubuntu , Linux mint cinnamon, linux mint xfce (ακόμη να βγει η τελευταία έκδοση αλλά μέχρι τέλη του μήνα λογικά θα βγει), αυτές είναι οι πιο εύκολες επιλογές για νέους χρήστες,

επίσης αρκετά καλά λόγια λένε και για το manjaro xfce αλλά απευθύνεται σε λίγο πιο έμπειρους με τα linux απ' ότι κατάλαβα

Δημοσ.

εγινε φιλε μου και εγω για linux mint cinnammon σκεφτομουν.

θα δω τι θα κανω ευχαριστω.

απλα μια απορια.....

σε ορισμενα σημεια μολις πας να κανεις κατι στις ρυθμισεις παραδειγμα ζηταει συνεχεια κωδικο.

υπαρχει τροπος να μην το ζηταει;;;;

Δημοσ.

υπάρχει νομίζω αλλά είναι πολύ παρακινδυνευμένο και δεν συνιστάται, είναι και ένας τρόπος προστασίας 

edit: λάθος είπα τα cinnamon πριν, τα mate είναι πιο ελαφριά/γρήγορα

Δημοσ.

Αφού πρόκειται για netbook με μονοπύρηνο προφανώς μιλάμε για αδύναμο μηχάνημα οπότε καλύτερα να πας σε περιβάλλον xfce ή lxde (το xfce είναι πιο όμορφο) που είναι ελαφριά.

Με Xubuntu στο δικό μου netbook βρήκα την υγειά μου.

Δημοσ.

περιβαλλον enlightenment. (e17)

απο τα παλαιοτερα και πιο ομορφα περιβαλλοντα στο linux, τρεχει ανετα σε παλιο hardware (το δοκιμασα προ λιγων μηνων σε laptop pentium 3 και πηγαινε σφαιρα.)

μια διανομη με ενσωματωμενο το e17 είναι η Bohdi Linux.

η αναγνωριση hardware δεν ειναι τοσο καλη οσο στο xubuntu αλλα θα ελεγα πως αξιζει μια επιπλεον δοκιμη γιατι ειναι και πανεμορφη και πιο ελαφρια απο xfce.

Δημοσ.

φιλε μου to xubuntu μολις κατεβασω το iso exei ενσωματομενα γραφικα xfce που μολις προανεφαιρες;;;;;

ναι

Xubuntu = Ubuntu + xfce  :-)

Δημοσ.

προτεινω το jolly os.μολις το εβαλα,και στην sd.σερφαρει οπως και με τα 7αρια,αλλα δεν ξερω αν εχει τα προγραματα που θελεις.αλλα ειναι παναλαφρο.......παιζει εναν ρολλο ομως και το μηχανημα.δλδ εβαλα τζολυ και σε ενα 15ιντσο με διπυρηνο ,και σερνεται.πιο αργο και απο το νετμπουκ.....περιεργο,,,,,,,,,,

Δημοσ.

φιλε μου xaerialtwistx

το enlightenment. (e17) και το openbox einai DE ή Window manager;;;;;

και μια απορια υποστηριζουν bluetooth ή οχι;;;;υπαρχει δηλαδη εφαρμογη opos to bluez kai bluedevil tou kde

antistoixo se ayta ta 2;;;;;;

poio einai poio γρηγορο;;;;;εγω και τα 2 που τα εβαλα σε στικακι με το unetbootin να τα δοκιμασω eida πως ποιαβνουν και τα 2 περιπου τον ιδιο χωρο αν και το openbox επιανε λιγο περισσοτερο.

παραξενο μου φαινεται λογο του οτι to enlightenment. (e17) exei καλυτερα γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...