nikosjc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θέλω να αγοράσω ένα ups, για τα οποία όμως δεν έχω ιδέα και έχω κάποιες απορίες. 1) Θέλω να βάλω πάνω: PC 800W, TV LCD 55'', Monitor-TV 27'', PS3, Ηχεία Z5500 και μόντεμ. Τα περισσότερα (εκτός του ps3) λειτουργούν συνήθως ταυτόχρονα. Τι ups θα χρειαστώ; Αρκεί ένα 1500VA ή πρέπει να πάω σε 2000; Σε μεγαλύτερο δεν πάω, προτιμώ να βγάλω κάτι εκτός. Τα δύο πρώτα με "καίνε" κυρίως! 2) Απ'ότι έχω δει τα ups έχουν συνήθως 2 σουκο. Για να βάλω περισσότερες συσκευές βάζω πολύμπριζο ή υπάρχει πρόβλημα; 3) Δεν θέλω να είναι τεράστιο και να μην κάνει πολύ θόρυβο! (είναι για το σαλόνι). Βασικά κάνουν θόρυβο όσο λειτουργούν και ενώ υπάρχει ρεύμα ή μόνο όταν διακοπεί το ρεύμα; Κάποια πρόταση; Γενικά δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 170-180€ αν γίνεται. Ευχαριστώ!!!
Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ριξε μια ματια στο google σε τι χρειαζεται το ups και ποιες συσκευες μπορουμε να βαλουμε επανω. Οταν ψαξεις καλα και σωστα και παρεις τις απαντησεις σου,ψαξε και σε τι χρειαζεται ο σταθεροποιητης τασης.
coolerman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Θέλω να αγοράσω ένα ups, για τα οποία όμως δεν έχω ιδέα και έχω κάποιες απορίες. 1) Θέλω να βάλω πάνω: PC 800W, TV LCD 55'', Monitor-TV 27'', PS3, Ηχεία Z5500 και μόντεμ. Τα περισσότερα (εκτός του ps3) λειτουργούν συνήθως ταυτόχρονα. Τι ups θα χρειαστώ; Αρκεί ένα 1500VA ή πρέπει να πάω σε 2000; Σε μεγαλύτερο δεν πάω, προτιμώ να βγάλω κάτι εκτός. Τα δύο πρώτα με "καίνε" κυρίως! 2) Απ'ότι έχω δει τα ups έχουν συνήθως 2 σουκο. Για να βάλω περισσότερες συσκευές βάζω πολύμπριζο ή υπάρχει πρόβλημα; 3) Δεν θέλω να είναι τεράστιο και να μην κάνει πολύ θόρυβο! (είναι για το σαλόνι). Βασικά κάνουν θόρυβο όσο λειτουργούν και ενώ υπάρχει ρεύμα ή μόνο όταν διακοπεί το ρεύμα; Κάποια πρόταση; Γενικά δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 170-180€ αν γίνεται. Ευχαριστώ!!! εγώ πάντως θα σου προτείνω κάτι άλλο ups για υπολογιστή & ρούτερ/κονσόλα/ηχεία. Site: http://www.skroutz.gr/s/293870/FSP-Fortron-EP1000.html">FSP/Fortron EP1000 και στα υπόλοιπα αγοράζεις ενα πολύπριζο ασφαλείας και τα κουμπώνεις όλα επάνω (ξεχωριστή πρίζα ρεύματος απο το ups) Site: http://www.skroutz.gr/s/3088870/APC-P5BV-GR.html">apc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα