kondoras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Reloaded και ξανά expired. Ούτε δυο ώρες δεν κράτησε... 1
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ευτυχώς πρόλαβα να παραγγείλω! Δεν είχα πάρει χαμπάρι την προσφορά απο εδώ και αφού βλέπω οτι υπάρχουν άτομα που παρέλαβαν, τότε σουπερ! Ακόμα κι αν αργήσει λίγο, αξίζει τον κόπο σε αυτά τα λεφτά.
Fulgore1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αν δεν ειχα αγορασει προσφατα pc με το case scout 2 σιγουρα θα το ειχα αγορασει οπως και το mechanical keyboard
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το εντυπωσιακό είναι οτι αναμένω σήμερα το μεσημέρι να μου έρθει. Έλαβα και sms από την εταιρεία courier! Μιλάμε για την 2η εργάσιμη κι ενώ είχα επιλέξει δωρέαν αποστολή έως 7 εργάσιμες. Επόμενο μήνυμα όταν παραλάβω!
giorginho Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γνωστο αυτο, οταν υπαρχει αποθεμα σε αυτο το μαγαζι η "δωρεαν αποστολη" φευγει αμεσα (και παντα με κουριερ)..! Αν ομως δεν εχει αποθεμα το "εως 7" μπορει να γινει "εως.... 7*7..."!
theosgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πως γίνεται τώρα αυτό; Εγώ το παράγγειλα την πρώτη μέρα και έχουν προγραμματίσει την παράδοση για 9 Ιουλίου.. 2.5 βδομάδες μετά δηλαδή.. Μάλλον δεν είναι courier αλλά θα το φέρει κάποιος από Κωτσοβολο όπως και μια άλλη παραγγελία πριν 1.5 χρόνο.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εκεί είναι το θέμα, πώς θα το στείλουν σε σένα.
mikegad Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αφου έχει και στη Σητεία κατάστημα ο κώτσος. αδικαιολόγητη η καθυστέρηση
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταστημα μπορει να εχει, αν δεν εχει ομως το προιον δεν θα πρεπει να μεταφερθει απο τα κεντρικα; 1
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι, αλλά δε θα πρέπει να έχουν διαφορετικό τρόπο «εσωτερικής» μεταφοράς;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εσωτερικη-εξωτερικη, οποια και αν ειναι δεν μεσολαβει το πελαγος; (εσωτερικη ειχα στο μυαλο μου οταν εγραψα το ποστ, αλλα ισως να το κανουν και με εξωτερικη). Φανταζομαι οτι δεν θα ειναι πολυ συχνη η μεταφορα προιοντων, με την κατασταση οπως παει ειδικα με την "κριση".
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μόλις παρέλαβα! Σφραγισμένη συσκευασία! Και με μία λέξη ΑΨΟΓΟ! Μέσα στην εβδομάδα θα έχω και την κάρτα της Amd να του την βάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα