Προς το περιεχόμενο

[CASE] Coolermaster HAF 942 Nvidia 100 ευρώ [expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry για τα oftopic..μια τελευταια διευκρινιση

Για να καταληξει καπου αυτη η κουβεντα, το eshop αναφερει στη σελιδα του προιοντος "Δωρεάν αποστολή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας", παρολα αυτα απο το λινκ του, προκυπτει οτι τα δωρεαν μεταφορικα ειναι (για προιοντα που ειναι πανω απο 90 εννοειται παντα) μονο για οπου υπαρχει eshop point:

"Για όλες τις παραγγελίες αξίας 90€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., μπορείτε να παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής απευθείας στο χώρο σας! Η πολιτική της δωρεάν αποστολής ισχύει για όλες τις μεγάλες πόλεις όπου υπάρχει e-shop point!"

Δεν εχει δυνατοτητα o nek4d για παραδειγμα αφου δεν καλυπτει το (υπεροχο) νησι του.

στην περιοχη μου(βρισκομαι σε χωριο 30-40 χλμ απο e-shop point)αν κανω παραγγελια πανω απο 90€ μου το φερνουν στο σπιτι μου δωρεαν.

δεν ειναι σωστα διατυπωμενο στις πληροφοριες το "μονο για οπου υπαρχει eshop point".

εκει που υπαρχει e-shop point αλλα και  σε  περιφερεια(αναλογα την περιοχη) 50-60 χιλιομετρων,γινεται διανομη(δωρεαν). 

στην περιπτωση του σαντουρινιου(τυχερεεεεεεεεεεεε :mad: )δεν καλυπτεται οντως.

• Like 2
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά,δεν ξέρω εγώ άμα ήμουν αργός. Απλώς σήμερα πρωί πρωί,βλέποντας εδώ αυτήν την προσφορά και θέλοντας άμεσα ένα νέο κουτί,πήρα το electroworld μου είπαν ότι θα κάνει 10μερες να έρθει και με το που φτιάχνω account στο σίτε τους,το προϊόν δεν υπήρχε...τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι άμα δεν το βλέπετε στο σίτε μας έχει εξαντληθεί (!)....μετά παίρνω το e-shop ενώ έβλεπα ότι είναι άμεσα διαθέσιμο 2-3 εργάσιμες μόλις τους παίρνω τηλέφωνο,συγγνώμη εξαντλήθηκε..............

• Moderators
Δημοσ.

Ο κωτσος/ελεκτρο θα επρεπε να σου πει οτι η προσφορα εχει ληξει αφου αναφερεται καθαρα στο newsletter του το παρακατω:

"Ισχύει έως τις 23/06/2013 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων."

Το eshop προφανως εκανε Price match οποτε αργησαν και αυτοι λιγο οχι μονο εσυ. ;)

Δημοσ.

Full tower με τέτοια ποιότητα; Δύσκολο.

και με τέτοιο airflow, δύσκολα νομίζω ότι πιάνουν  άλλα κουτιά τα haf στις τιμές που κοστίζουν με ή χωρίς εκπτώσεις 

παρόλα αυτά το συγκεκριμένο έτσι πρασινιάρικο που είναι , δε μπορώ να το βλέπω ρε γαμώτο.. 

Δημοσ.

Άμα ήταν όντως πράσινο, μπορεί να παλευόταν κάπως περισσότερο.

Το συγκεκριμένο είναι ανοιχτό φωσφοριζέ και είναι για λίγους.

Βέβαια αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να το βάψεις χωρίς να τα σκάσεις χοντρά.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα στα χρήματα αυτά , αν ήταν το μαύρο ίσως ... αλλά και πάλι δύσκολα , γιατί μου έχουν μπει στο μάτι οι κουρσάροι ... αλλά ας μη ξεφεύγουμε ... το θέμα όπως φαίνεται θεωρείται λήξαν , με το καλό να παραλάβουν όσοι (και όσες) πρόλαβαν .

Δημοσ.

οι κουρσάροι είναι καλοί , αλλά σαφώς πιο ακριβοί 

όταν σου πουλάνε ένα midi όπως το 600Τ στα 180, για μένα υπάρχει θέμα.. καλύτερα λίγη σιδεριά και πλαστικό παραπάνω παρά να χρυσοπληρώνω το όνομα σε μεγαλύτερο βαθμό από την ίδια τη ποιότητα

βέβαια στα κουτιά πέρα από τα πιο αντικειμενικά κριτήρια παίζει πολύ και ο υποκειμενικός παράγοντας γούστο.. οπότε γούστα είναι αυτά :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που είμαι περισσότερο του στυλ των Lian Li/Corsair, πήγα στο HAF X επειδή δίνει περίπου τα ίδια με λιγότερα χρήματα.

Αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν καν για 800D.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλά τώρα έχεις κουτί /πληκτρολόγιο σετάκι σε προσιτές τιμές με σούπερ καγκούρικα κόκκινα led και γενικά σχεδιασμό :P

αρα cm>all 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...