Προς το περιεχόμενο

[CASE] Coolermaster HAF 942 Nvidia 100 ευρώ [expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ευχαριστησω και'γω τον topic starter, οχι γιατι δεν το ηξερα (ειχα λαβει το διαφημιστικο email απο electroworld στις 21/6 και το προσπερασα θεωρωντας αρχικα ως υπερβολη τα ποσα για κουτι κ πληκτρολογιο), αλλα γιατι το ξεκινησε εδω κ μετα με 'ψησατε' ομαδικως!

Αυτο το sub-forum με τις προσφορες, μας εχει 'καψει' και να θελουμε να αγιασουμε δεν μας αφηνει!
Ζουσαμε κ χωρις αυτα γαμωτο, γιατι ταιζετε το 'τερας' της καταναλωτικης μας μανιας?
:-)

• Like 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί με ευχαριστείς nek4d...  :huh:

Γενικά πάντως, το κριτήριο για το αν του χρειάζεται κάποιος πραγματικά ένα προϊόν που ανεβαίνει στις προσφορές αυτό μόνο ο ίδιος το γνωρίζει... Οσο  για το keyboard, προσωπική άποψη, δεν θα έδινα ποτέ τοσα λεφτά για πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Αυτο-σατυρα εκανα φιλε xristoslet, ολα μια χαρα και καλα εκανες που το ξεκινησες, εμαθα πολλα.

(ουτε εγω ειχα σκοπο να παρω ειτε το κουτι -εχω ενα καλο thermaltake- ειτε πληκτρολογιο αλλα διαβαζοντας τα σχόλια, μου ανοιξε η ορεξη :-))

Αν κάποιον το βολεύει καλύτερα το e-shop.gr μπορεί να το πάρει με 98,90€ 

εχει αναφερθει φιλε, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, το electro εχει ατοκες δοσεις κ δωρεαν μεταφορικα, μαλλον βολευει τους περισσοτερους.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως μας ανοίγουν την όρεξη, αλλα ευτυχώς έχω την γυναίκα μου να με "συγκρατεί"!!! :lol:  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

εχει αναφερθει φιλε, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, το electro εχει ατοκες δοσεις κ δωρεαν μεταφορικα, μαλλον βολευει τους περισσοτερους.

δηλαδη θες να πεις οτι οι περισσοτεροι δανειζονται για να παρουν ενα κουτι των 100€???

μαλλον κανεις λαθος..επεισης και το e-shop εχει δωρεαν μεταφορικα. ;)

Δημοσ.

δηλαδη θες να πεις οτι οι περισσοτεροι δανειζονται για να παρουν ενα κουτι των 100€???

Προγραμματισμός και διευκόλυνση αποπληρωμής θα το έλεγα εγω...  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

το "δανειζονται" ειναι σχετικο, οπως το βλεπει κανεις, για πολλους οι άτοκες ειναι πλεονεκτημα, προσωπικα τις προτιμω, αλλα οκ, το θεμα αυτο εχει συζητηθει πολλες φορες εδω.

το eshop, εβαλε δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Ελλαδα? μεχρι περισυ ισχυε μονο για τις μεγαλες πολεις, για το νησι που βρισκομαι (γνωστο και οχι ακριτικο), ζηταγε μεταφορικα, αλλαξε κατι?

Δημοσ.

το "δανειζονται" ειναι σχετικο, οπως το βλεπει κανεις, για πολλους οι άτοκες ειναι πλεονεκτημα, προσωπικα τις προτιμω, αλλα οκ, το θεμα αυτο εχει συζητηθει πολλες φορες εδω.

το eshop, εβαλε δωρεαν μεταφορικα σε ολη την Ελλαδα? μεχρι περισυ ισχυε μονο για τις μεγαλες πολεις, για το νησι που βρισκομαι (γνωστο και οχι ακριτικο) που βρισκομαι, ζηταγε μεταφορικα, αλλαξε κατι?

δεν ξερω ποιο ειναι το νησι σου,με μια μικρη ματια που εριξα εχει και νησια.δες εαν καλυπτει και το δικο σου.

καλα κανεις και βαζεις δοσεις,δεν εκανε την παρατηρηση γιαυτο.για το "οι περισσοτεροι" το εγραψα,καθως εχει δωρεαν μεταφορικα.

Δημοσ.

Στην φόρμα παραγγελίας ,έχω την εντύπωση πως έχει μόνο τις περιοχές που έχουν κατάστημα.....anyway ξεφύγαμε από το θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταληξει καπου αυτη η κουβεντα, το eshop αναφερει στη σελιδα του προιοντος "Δωρεάν αποστολή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας", παρολα αυτα απο το λινκ του, προκυπτει οτι τα δωρεαν μεταφορικα ειναι (για προιοντα που ειναι πανω απο 90 εννοειται παντα) μονο για οπου υπαρχει eshop point:

"Για όλες τις παραγγελίες αξίας 90€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., μπορείτε να παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής απευθείας στο χώρο σας! Η πολιτική της δωρεάν αποστολής ισχύει για όλες τις μεγάλες πόλεις όπου υπάρχει e-shop point!"

Δεν εχει δυνατοτητα o nek4d για παραδειγμα αφου δεν καλυπτει το (υπεροχο) νησι του.

• Like 1
Δημοσ.

OK agligoros, καταλαβα πως το εννοουσες.
Το νησι, αν και δημοφιλεστατο -Σαντορινη- δεν το καλυπτει το eshop.
Anyway, τα παρηγγειλα ολα μαζι, και το keyboard (που δεν το εχει καθολου το eshop) και ενα ανταλλακτικο gaming ποντικι στα 19 ευρω, τιμη καλη για coolermaster.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Anyway, τα παρηγγειλα ολα μαζι, και το keyboard (που δεν το εχει καθολου το eshop) 

To εχει, απλα ειναι στη διπλη τιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...