lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Για να πάρεις ένα κουτί σαφώς και δίνεις σημασία, εκτός των άλλων, στην εμφάνιση! Τι να το κάνω ένα κουτί σούπερ σε χαρακτηριστικά, χώρους κλπ αν με ξενερώνει εμφανισιακά. Αν δεν μου αρέσει ΔΕΝ αξίζει να δώσω 100 ευρώ για να το αποκτήσω. Εκτός και αν πιάνουν τα χέρια μου και το ντύσω με μαύρο carbon αυτοκόλλητο στα σημεία που έχει το λαχανί και το κάνω αγνώριστο. Αλλά να πιάνουν τα χέρια μου και να έχω και όρεξη... 1
Hyphen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Hyphen πες μας ποιο κουτί έχεις σαν πρώτο? Γιατι νομίζω οτι το συγκεκριμένο haf είναι για ΠΡΩΤΟ! Tο κουτι που εχει το pc που θελω να αλλαξω ειναι ενα κουτι 8 ετων φαντασου απο τοτε που πηρα το pc pentium 4 τοτε...πολυ απλο εναν ανεμιστηρα στο πλαι μονο...και αυτο ηταν τιποτα παραπανω. Εκανα αναβαθμησεις στο pc πολλες φορες σε αυτα το 8 χρονια αλλα ποτε δεν αλλαξα κουτι ολα τα εχω αλλαξει 3 φορες το καθε ενα αλλα κουτι ποτε...
Teisos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Plastidip that b*tch + το καπάκι που πόσταρε ο phanispal νωρίτερα Εγώ αν δεν είχα το pc-p50 θα το χτυπούσα με ευχαρίστηση
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 το κουτι ειναι φανταστικοτατο εχω το παλιο 932,και το 942 διορθωνει τα ελαχιστα μικρα αρνητικα που εχει δηλαδη,ειναι βαμμενο μαυρο μεσα,στο εσωτερικο... εχει usb3 και κατι αλλο που δε θυμαμαι γιατι ειμαι μεθυσμενος 11
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Έχει το SATA Dock που μ' έχει βολέψει αρκετές φορές, απλά βιδώνεις ένα δίσκο και τον βάζεις, χωρίς να ανοίγεις το κουτί. Έχει και GPU holder για τις κάρτες που έχουν την τάση να παίρνουν κλίση. Πολύ καλό cable management. Έχει ροδάκια (αν δεν τα θέλει κάποιος, τα αγοράζω :Ρ). Έχει φίλτρα σε σχέση με το απλό 932. Δεν το λες και τέρμα αθόρυβο όμως με τους stock ανεμιστήρες. 1
siegfried_gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παιδιά τέλος, το κουτί είναι πολύ καλό, εγώ το AMD edition έχω και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Αυτό φαίνεται να έχει και καλλίτερα χαρακτηριστικά. Τώρα, αν κάποιος είναι γάβρος και τον χαλάει το πρασινάκι...δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό . Πάντως αν έχει τα ίδια επίπεδα θορύβου με το ΑMD, τότε είναι πολύ ήσυχο. 1
manosfp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν ξεπούλησε ακόμα;;; Πόσα έχουν;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πάντως στα 180 λαχανί δεν φεύγει ούτε με σφαίρες. Λέτε να κάνει την μαγκιά και να δώσει και το μαύρο στα 100 ? 1
qsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Έχει και GPU holder για τις κάρτες που έχουν την τάση να παίρνουν κλίση. αυτό πώς ακριβώς δουλεύει ; μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 αυτό πώς ακριβώς δουλεύει ; μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον Το βάζεις από την μεριά που είναι οι δίσκοι (πιάνει σε υποδοχές) και στηρίζει τις κάρτες. Αλλά μιλάμε για κάρτες θηρία και για πάνω από 2.
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 To συγκεκριμένο πριν κανα 2μηνο το είχε το eshop στα 140. Και τώρα βλέπω το έχει 98,90 (από 129,90) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806817 Εγω θυμαμαι το ιδιο κουτι παλι σε eshop 6-7 μηνες πριν "προσφορα Crazy Sundays" στα 189 ευρω απο 220 και κατι που το ειχαν οι αλλοι. Τοτε το ζηλεψα η αληθεια ειναι, 560ti Sli και τα λοιπα...Τωρα που επεσε εκει η τιμη, εχω ATI. :P :P
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 αυτό πώς ακριβώς δουλεύει ; μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον τα dust filters είναι extra? Δεν ξέρω πού βρήκες τα συγκεκριμένα, πάντως το HAF X έχει απ' τη μάνα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα