Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το κουτί είναι πάρα πολύ καλό, έχω τη normal version. Μπα, εχουμε το ιδιο κουτι;;
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Με 27.95€ + μεταφορικά, μπορείς ν' αλλάξεις το Top panel, δε βλέπω κάτι όμως για Front panel. Πάντως πιστεύω πως αν κάποιος στείλει mail στην CoolerMaster και ζητήσει το Front panel ή κάτι άλλο, δε θα 'χει πρόβλημα. Μπα, εχουμε το ιδιο κουτι;; Χεχ, έτσι :Ρ
Hyphen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Παιδια αξιζει το κουτι? ειναι πραγματικη προσφορα ή δεν ειναι και για να τρεξει καποιος? Ηθελα να παρω ενα κουτι για το 2ο pc μου αλλα δεν ηθελα να δωσω τοσα λεφτα. Ελεγα κανα 60αρι μαξ.(midi tower) Αξιζει να το σκευτω και να παρω αυτο στα 100 ευρω?
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είπαμε, είναι από τα καλύτερα full tower. Αν σ' ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο, feel free to ask.
dreaming123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Hyphen πες μας ποιο κουτί έχεις σαν πρώτο? Γιατι νομίζω οτι το συγκεκριμένο haf είναι για ΠΡΩΤΟ!
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 super κουτι αρκει να μην σε χαλαει το πρασσινο Αμα εισαι τριφυλλαρα ειναι δυνατον να σε χαλαει......? πρασσινο Τυπου κοκκινο ενα πραγμα....!
xristoslet Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εγω έχω παραγγείλει το ZALMAN Z11 PLUS και λέω να το αλλάξω με αυτό. Τι λέτε? Μάλλον αξίζει η διαφορά των 25 ευρώ....
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ε το ένα είναι midi και το άλλο full. Αν σ' ενδιαφέρει και ένα full tower, go for it.
SokinLyg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πολύ καλό κουτί αλλά αυτό το λαχανί μεγάλο ξενέρωμα.
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πολύ καλό κουτί αλλά αυτό το λαχανί μεγάλο ξενέρωμα. Γιαυτό το σπρώχνουν να φεύγει στα 100 ευρά. Βασικά σαν κουτί είναι πολύ καλό σε χαρακτηριστικά αλλά συνάμα το συγκεκριμένο είναι και η χαρά του κάγκουρα. Όσοι ταιριάζετε στο ανωτέρω προφίλ ή έχετε μπλέ / κόκκινα λεντάκια στα πιτσιλιστήρια στο αυτοκίνητο, είναι ότι πρέπει. 3
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Όντως είναι τραγική απόχρωση, αλλά αν κάποιος μπορεί να το παραβλέψει ή να βρει τρόπο να το αλλάξει, τότε αξίζει. Έτσι κι αλλιώς αξίζει, δεν το συζητάμε, απλά λέμε για εκείνους που δίνουν βαρύτητα στην εμφάνιση.
xristoslet Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ε το ένα είναι midi και το άλλο full. Αν σ' ενδιαφέρει και ένα full tower, go for it. Δεν με πειράζει αν είναι full ή midi το κουτί, απλά αν αξίζει η διαφορά στην τιμή από 73Ε(από e-shop) που κάνει το Zalman με τα 99Ε του CoolerMaster.
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν με πηράζει αν είναι full ή midi το κουτί, απλά αν αξίζει η διαφορά στην τιμή από 73Ε(από e-shop) που κάνει το Zalman με τα 99Ε του CoolerMaster. Θέλω να πω ότι έχουν μεγάλη διαφορά σαν κουτιά και λόγω μεγέθους. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει με το παραπάνω η διαφορά των 26€.
siegfried_gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 <p>Θα είναι ξεφτίλα να του βάλω amd gpu μέσα; </p> Χαχαχα ....για να σου απαντήσω απλά δες το σύστημα της υπογραφής μου... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα