Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μπαμ μπαμ θα γραψω αυτο που μου συνεβει. Επεσε στα χερια μου απο γνωστο μια 690 και μιας και ειναι παρασκευη ειπα να τρεξω κανα bench. Ξεκουμπωνω την 7870 και να τι εγινε. . Αυτο πραγματικα δε μου ειχε συμβει ποτε ακομα και οταν ημουν απειρος και επαιζα με φθηνες mobo με pentium 4. Παντα, μεχρι και σημερα σε αυτη τη περιπτωση, ειμαι προσεκτικος και οτι κανω το κανω υπομονετικα και με ευλάβεια. Κακη στιγμη? Κατασκευαστικο λαθος? Το θεμα ειναι οτι τον ηπιαμε κανονικοτατα. Ετσι λοιπον, απο μια κορυφαια εταιρια, σε μια μητρικη των 170ευρω , ετυχε η αναποδια και το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι μισησα την ASUS. Ολες ολες οι αλλαγες που ειχαν γινει ηταν: *7970 *Αλλαγη σε 7970Ghz *Αλλαγη σε 7870Xt *Και η σημερινη που δε προλαβε, συνολο 4 φορες. Η asrock που εχω στον 3570k εχει αντεξει τουλαχιστον 15 αλλαγες και δε δειχνει σημαδια. Προς το παρον, η καρτα δουλευει στην απο κατω pci3x16. Αυτα, το μονο που σκεφτομαι ειναι να τη σκοτωσω στις αγγελιες.
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δουλεύει αν βάλεις τη κάρτα πάνω η τπτ??αν όχι (όχι ότι ξέρω αλλά λέω μια ιδέα) αν την βάλεις στην 2η υποδοχή!
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Προφανως δουλευει. Απλα ξενερωσα και την εβαλα στην απο κατω. Το ιδιο πραγμα ειναι στην ουσια.
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι μοχλοι ειναι εντελως μουφα. Θα μπορουσαν να το ειχαν κανει αλλιως (βλ. gigabyte, asrock, msi). Απογοητευτικα γιατι η μητρικη δεν ειναι ουτε 2μιση μηνων.
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χα! Καλη ερωτηση...Οσο περναει η ωρα το ξεχναω..Δε ξερω. Βλεποντας οτι εκτος του οτι δουλευει καλα και οτι το μοχλουδακι ειναι απλα για τα ματια, λεω να τη κρατησω..
nk_surfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν επικοινωνείς με Asus να δεις τι θα πουν; Δεν ξέρεις ποτέ...
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Θα επικοινωνισαω αλλα το site γενικα....broken καταστασεις..συμπληρωνω τη φορμα και απλα καθομαι και κοιταω που εχει κολλησει και δε κουνιεται τιποτα.
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Eίναι τέτοια η φύση του προβλήματος που μπορούν να σου πουν ότι είναι δικό σου φταίξιμο, εκτός αν έχει αναφερθεί και από άλλους και άρχισαν να το ελέγχουν. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την asus, αν και ξέρω τι θα σου πούνε.
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ισχυει με το site της Asus οτι ειναι λιγο λαβυρινθος στο κομματι του Support, για μια vga εψαχνα χθες κατι πληροφοριες και εχασα τον μπουσουλα μεχρι που βαρεθηκα και πηγα στον γουγλη..
adtakhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Προφανως δουλευει. Απλα ξενερωσα και την εβαλα στην απο κατω. Το ιδιο πραγμα ειναι στην ουσια. Δες αν η απο κατω pci-e είναι σε ταχύτητα X16 ..... Δεν έγινε και τίποτα η θύρα θα δουλεύει μια χαρά ...
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 η μητρικές amd/intel έχουν διαφορά ποιότητας υλικών.οι μητρικές της intel είναι ανώτερες σε ποιότητα και δεν καταλαβαίνω το λόγο? και του ανεψιού μου η sabertooth 990FX(rev 1.0) μετά τη δεύτερη φορά που έβγαλε την κάρτα γραφικών έσπασε αυτό το κλιψάκι.έχω δει επίσης αρκετές gigabyte 990fx ud3 και ud5 με αυτό το πρόβλημα. δεν είναι θέμα μόνο της asus αλλά γενικά των μητρικών amd.δυστυχώς η asus από support είναι για κλοτσιές αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις μήπως στην αλλάξουν. πάντως πρόβλημα λειτουργικό δεν υπάρχει,όλα δουλεύουν ρολόι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα