Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαχλαμάρες !

Θα ξεκουμπώσεις την ψύκτρα θα κάνεις λίγο αριστερά δεξιά πρώτα για να ξεκολλήσει η ο επεξεργαστής από την ψύκτρα (πάστα) και μετά θα την τραβήξεις προς τα έξω ...

Οκ. Οσον αφορα το θεμα του τροφοδοτικου ;

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση το τροφοδοτικό με τις θερμοκρασίες. Περιμένω πάντως να μας πεις αν όντως υπήρχε μεμβράνη στην ψύκτρα.

Μεμβρανη κατα πασα πιθανοτητα δεν υπηρξε . Το παιδι που μου το ειπε , μου εστειλε πμ λεγοντας μου πως εκανε λαθος καθως ειδε την ψυκτρα της υπογραφης μου , που εχω στο δικο μου συστημα , την 212 . Εγω μιλαω για την στοκ της amd.

Δημοσ.

Μεμβρανη κατα πασα πιθανοτητα δεν υπηρξε . Το παιδι που μου το ειπε , μου εστειλε πμ λεγοντας μου πως εκανε λαθος καθως ειδε την ψυκτρα της υπογραφης μου , που εχω στο δικο μου συστημα , την 212 . Εγω μιλαω για την στοκ της amd.

Κι εγώ για την στοκ μιλάω. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται :-D

Δημοσ.

Για να καθαρισω τον επεξεργαστη  θα πρεπει να κανω τον καθαρισμο ενω ειναι κουμπωμενος στη μητρικη ή θα πρεπει να τον αφαιρεσω και να τον καθαρισω στο χερι για να μην πεσουν τα ξεραμμενα κομματια παστας μεσα στη μητρικη ;

Δημοσ.

Δεν έχει ξεραθεί η πάστα σε νέο pc. Δεν χρειάζεται να βγαλεις τον επεξεργαστή. Σκούπισε την πάστα με ένα χαρτί και καθαρισε με ένα άλλο χαρτί ποτισμένο σε οινόπνευμα.

Δημοσ.

Και στο δικο μου FM2 μηχανημα οι ενδειξεις ειναι οτι ναναι

Καλυτερα να κοιταξεις την θερμοκρασια μεσα απο το BIOS σιγουρα θα δεις πιο σωστα νουμερα.

Ο επεξεργαστης σου κανονικα θα ειχε καει μετα τους 75 C

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-A10-Series%20A10-5800K.html

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες ειναι μεν υψηλες αλλα οχι που να δικαιολογουν την συμπεριφορα του ποστ #1.

Για να σιγουρευτεις 100% κατεβασε αυτο http://www.ocbase.com/index.php/download

Μετα τρεξε το "power supply test" με τα ακολουθα :

1. 15 λεπτα διαρκεια , 1΄ ρελαντι 

2. full screen , use all logical cores

αφου τελειωσει θα βγαλει 5-6 εικονες. Ποσταρε τες εδω .

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο ωρα ενασχολησης ... Το αποτελεσμα ηταν ουδετερο. Εβαλα την παστα artic silver 5 . Η διαφορα καμια.. Σχεδον ιδιες θερμοκρασιες με πριν . Ελαχιστα κατω , τους 90 δεν τους αγγιξε . Το συμπερασμα που κατεληξα ηταν πως η μητρικη πρεπει να δινει λαθος πληροφοριες σχετικα με τη θερμοκρασια . Η οτι τελοσπαντων ειναι αυτο που δειχνει στην οθονη μου αυτες τις τιμες. Ειχα με καθε προγραμμα διαφορετικες τιμες . Χαρακτηριστικο ειναι οτι στο core temp οταν το ανοιγα μου εδειχνει οτι ο επεξεργαστης βρισκοταν στους 5-10 βαθμους κελσιου , ενω στο hwmonitor στους 45 - 50 . Μετα οταν το ξανακλεινα ειχα περιπου κοινες . Στο bios , αφου εκανα update και το ιδιο αλλα και περασα drivers στον a10 , η τιμη ανεβαινε με σταθερο ρυθμο κατα 0,5 βαθμο . Ξεκινουσε απο 35-36 και με σταθερο ρυθμο εφτανε στους 56 . Για μεμβρανη κλπ ουτε λογος . Επισης βλεποντας το λογικα δε μπορει να αφηνε ο επεξεργαστης να ξεπερνουσε τοσο πολυ την ανωτατη θερμοκρασια του και να μην εσβηνε ο υπολογιστης . Να φτανει 85-88 και να συνεχιζει χωρις κολληματα . Να αναφερω επισης οτι δεν συναντησα κολληματα ουτε στο παιχνιδι , στα 18-20 fps σε χαμηλα γραφικα αλλα ετσι ηταν και πριν και ρολλαρε πολυ καλα . Σκεφτομαι μονο να τον παω στο vision studio μηπως δουν κατι διαφορετικο αυτοι . 

**στο hwmonitor στην καρτελα asrock Κλπ που ειναι της μητρικης , οι τιμες CPUTIN , SYSTIN , αναφερονται στον επεξεργαστη ; Αν ειναι αληθινες τοτε ειναι μια χαρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...