thephotoshoped Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σαχλαμάρες ! Θα ξεκουμπώσεις την ψύκτρα θα κάνεις λίγο αριστερά δεξιά πρώτα για να ξεκολλήσει η ο επεξεργαστής από την ψύκτρα (πάστα) και μετά θα την τραβήξεις προς τα έξω ... Οκ. Οσον αφορα το θεμα του τροφοδοτικου ;
johnny.tifosi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν έχει σχέση το τροφοδοτικό με τις θερμοκρασίες. Περιμένω πάντως να μας πεις αν όντως υπήρχε μεμβράνη στην ψύκτρα.
thephotoshoped Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν έχει σχέση το τροφοδοτικό με τις θερμοκρασίες. Περιμένω πάντως να μας πεις αν όντως υπήρχε μεμβράνη στην ψύκτρα. Μεμβρανη κατα πασα πιθανοτητα δεν υπηρξε . Το παιδι που μου το ειπε , μου εστειλε πμ λεγοντας μου πως εκανε λαθος καθως ειδε την ψυκτρα της υπογραφης μου , που εχω στο δικο μου συστημα , την 212 . Εγω μιλαω για την στοκ της amd.
johnny.tifosi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μεμβρανη κατα πασα πιθανοτητα δεν υπηρξε . Το παιδι που μου το ειπε , μου εστειλε πμ λεγοντας μου πως εκανε λαθος καθως ειδε την ψυκτρα της υπογραφης μου , που εχω στο δικο μου συστημα , την 212 . Εγω μιλαω για την στοκ της amd. Κι εγώ για την στοκ μιλάω. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
thephotoshoped Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Για να καθαρισω τον επεξεργαστη θα πρεπει να κανω τον καθαρισμο ενω ειναι κουμπωμενος στη μητρικη ή θα πρεπει να τον αφαιρεσω και να τον καθαρισω στο χερι για να μην πεσουν τα ξεραμμενα κομματια παστας μεσα στη μητρικη ;
johnny.tifosi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν έχει ξεραθεί η πάστα σε νέο pc. Δεν χρειάζεται να βγαλεις τον επεξεργαστή. Σκούπισε την πάστα με ένα χαρτί και καθαρισε με ένα άλλο χαρτί ποτισμένο σε οινόπνευμα.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν εχει μεμβρανη η συγκεκριμενη στοκ.ολοκληρο πλαστικο κομματι εχει οπου και τυφλος,θα το εβλεπε για να το βγαλει.
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εχω τις τιμες σε idle , και ενω παιζει black ops 2. Η πρωτη ειναι idle και 2 σε παιχνιδι. Εφτασε τους 85 στο game..
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εχω την εντυπωση οτι εχεις ενα μικρο θεματακι με τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη.....
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οχι μονο μικρο ... Αρκετα μεγαλο πιστυεω.
gpolic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Και στο δικο μου FM2 μηχανημα οι ενδειξεις ειναι οτι ναναι Καλυτερα να κοιταξεις την θερμοκρασια μεσα απο το BIOS σιγουρα θα δεις πιο σωστα νουμερα. Ο επεξεργαστης σου κανονικα θα ειχε καει μετα τους 75 C http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-A10-Series%20A10-5800K.html
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν καίγεται στους 75 βαθμούς. Απλά μέχρι εκεί είναι εγγυημένα λειτουργικός. Μετά τους 90 αρχίζει το... meltdown!
liakjim Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οι θερμοκρασιες ειναι μεν υψηλες αλλα οχι που να δικαιολογουν την συμπεριφορα του ποστ #1. Για να σιγουρευτεις 100% κατεβασε αυτο http://www.ocbase.com/index.php/download Μετα τρεξε το "power supply test" με τα ακολουθα : 1. 15 λεπτα διαρκεια , 1΄ ρελαντι 2. full screen , use all logical cores αφου τελειωσει θα βγαλει 5-6 εικονες. Ποσταρε τες εδω .
thephotoshoped Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Λοιπον μετα απο ωρα ενασχολησης ... Το αποτελεσμα ηταν ουδετερο. Εβαλα την παστα artic silver 5 . Η διαφορα καμια.. Σχεδον ιδιες θερμοκρασιες με πριν . Ελαχιστα κατω , τους 90 δεν τους αγγιξε . Το συμπερασμα που κατεληξα ηταν πως η μητρικη πρεπει να δινει λαθος πληροφοριες σχετικα με τη θερμοκρασια . Η οτι τελοσπαντων ειναι αυτο που δειχνει στην οθονη μου αυτες τις τιμες. Ειχα με καθε προγραμμα διαφορετικες τιμες . Χαρακτηριστικο ειναι οτι στο core temp οταν το ανοιγα μου εδειχνει οτι ο επεξεργαστης βρισκοταν στους 5-10 βαθμους κελσιου , ενω στο hwmonitor στους 45 - 50 . Μετα οταν το ξανακλεινα ειχα περιπου κοινες . Στο bios , αφου εκανα update και το ιδιο αλλα και περασα drivers στον a10 , η τιμη ανεβαινε με σταθερο ρυθμο κατα 0,5 βαθμο . Ξεκινουσε απο 35-36 και με σταθερο ρυθμο εφτανε στους 56 . Για μεμβρανη κλπ ουτε λογος . Επισης βλεποντας το λογικα δε μπορει να αφηνε ο επεξεργαστης να ξεπερνουσε τοσο πολυ την ανωτατη θερμοκρασια του και να μην εσβηνε ο υπολογιστης . Να φτανει 85-88 και να συνεχιζει χωρις κολληματα . Να αναφερω επισης οτι δεν συναντησα κολληματα ουτε στο παιχνιδι , στα 18-20 fps σε χαμηλα γραφικα αλλα ετσι ηταν και πριν και ρολλαρε πολυ καλα . Σκεφτομαι μονο να τον παω στο vision studio μηπως δουν κατι διαφορετικο αυτοι . **στο hwmonitor στην καρτελα asrock Κλπ που ειναι της μητρικης , οι τιμες CPUTIN , SYSTIN , αναφερονται στον επεξεργαστη ; Αν ειναι αληθινες τοτε ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα