Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις τόσο υψηλές θερμοκρασίες το σύστημά σου σέρνεται γιατί πολύ απλά ο επεξεργαστής κάνει throttle

σε χαμηλό σκαλοπάτι ενέργειας για να προστατέψει τον ευατό του ! Ρίχνει  συχνότητα και τάση !!! 

Υπολειτουργεί δηλαδή μήπως και κατεβάσει θερμοκρασιες !!! 

Κοίταξε την ψύκτρα αν πατάει καλά και κοίταξε να έχεις καλή ροή αέρα στο κουτί σου !!! 

Αυτά από εμένα ! 

Ρίξει και ένα screeshot από τις θερμοκρασίες που έχεις !

Για δώσε μας και μια φωτογραφία από την μητρική , το κουτί και την ψύκτρα φορεμένη να δούμε !

EDIT : που έχει μεμβράνη βρε παιδιά ο 5800K ? 

Δεν έχει μεμβράνη ! Ενα ολόκληρο πλαστικό έχει στην βάση της ψύκτρας κάτι τέτοιο !

Γίνεται να μην το αφαίρεσε ?

system-Buider-2009-Gaming,C-5-224645-13.

• Like 1
Δημοσ.

Μην μου βάζετε φωτιές κι εμένα ρε παιδιά! Έχω φτιαξει ενα pc με τον Α10 για την αδερφή μου πριν απο 3 μήνες και έχει υψηλούτσικες θερμοκρασίες, και που και που της πετάει και καμιά μπλε οθόνη. Δεν είχα προσέξει καμία μεμβράνη πάνω στην θερμοαγώγιμη όμως! Αν κάποιος είναι σίγουρος να μας το γράψει!

Δημοσ.

Θα βγαλω φωτογραφιες στην τωρινη κατασταση , απο ολες τις μεριες της ψυκτρας , επισης θα βγαλω αφου το αφαιρεσω και τοποθετησω τη νεα παστα . Γενικα θα προσπαθησω να κανω οσο το δυνατο πιο κατανοητο το τι γινεται μεσα..

Δημοσ.

Θα βγαλω φωτογραφιες στην τωρινη κατασταση , απο ολες τις μεριες της ψυκτρας , επισης θα βγαλω αφου το αφαιρεσω και τοποθετησω τη νεα παστα . Γενικα θα προσπαθησω να κανω οσο το δυνατο πιο κατανοητο το τι γινεται μεσα..

Βγάλε και την ψύκτρα και γύρισέ την ανάποδα να δούμε ... :-D  

Δημοσ.

Στο βίντεο που δείχνεις δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια μεμβράνη. Αν υπήρχε να είσαι σίγουρος ότι θα προεξείχε προς κάποια μεριά και θα είχε και κάποιο βελάκι για να την αφαιρέσεις.

Δεν νομίζω να είχε μεμβράνη η ψύκτρα γιατί αν είχε θα το είχες καταλάβει.

Οι 90 βαθμοί, αν όντως είναι σωστό το νούμερο, είναι πάρα πολύ ψηλά και αν ανεβάζει τόσο πολύ μπορεί να συμβαίνει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, δηλαδή να υποχρονίζεται ο επεξεργαστής για να μην λιώσει.

Άλλαξε πάντως την πάστα γιατί αυτή που έχουν πάνω οι stock ψήκτρες δεν είναι και ότι καλύτερο (ούτε και οι stock ψήκτρες είναι, ιδίως της AMD, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Όταν βάλεις την arctic μην υπερβάλεις με την ποσότητα. Πρέπει να υπάρχει ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα πάνω στο τσικάκι. Ψάξτο στο yt για την τεχνική.

Δημοσ.

Να πω και κάτι άλλο ?

Βγάλε το πλαινό καπάκι του κουτιού και βάλε μπροστά το σύστημα δεν τι θερμοκρασίες έχεις , μήπως και όλα γίνονται από κακό αερισμό του κουτιού ....

Εχω φτιάξει 6 συστήματα με 5800Κ δεν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες ...

Δημοσ.

Θα δω ρε παιδια .. νταξει 7,50 ευρω εδωσα για την artic , ελπιζω να δω εστω καποια διαφορα.. Ειδα την τεχνικη εφαρμογης της με εναν χοντρο κοκκο στη μεση και απλωμα με σκληρο υλικο. 

Να πω και κάτι άλλο ?

Βγάλε το πλαινό καπάκι του κουτιού και βάλε μπροστά το σύστημα δεν τι θερμοκρασίες έχεις , μήπως και όλα γίνονται από κακό αερισμό του κουτιού ....

Εχω φτιάξει 6 συστήματα με 5800Κ δεν είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες ...

Θα το δοκιμασω και αυτο προτου τη βγαλω. 

Δημοσ.

7,5€ για την πάστα ?

Με 10€ αγοράζεις aftermarket ψύκτρα με πάστα ... χαχαα

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34449&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

1eb64286-33cb-4c49-9bce-e7ba9e9c7fce.jpg

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=54168

V22819.jpg

Τωρα μη μου αναβεις φωτιες.. Λες να παρω ψυκτρα ; 

Δημοσ.

Ναι να δώσεις 20€ να πάρεις ψύκτρα.  Πάστα βάζεις με 2,5€ ΜΧ2 εκτός και αν είδη αγόρασες οπότε δοκίμασε με την νέα πάστα αρχικά και βλέπουμε ....

Δημοσ.

Βγάλε την ψύκτρα και δες τι εγινε. Καθάρισε καλά την ψύκτρα και τον επεξεργαστή, βάλε την arctic, ξαναδεσε το μηχανημα και πεσμας τις θερμοκρασίες και ασε τις aftermarket ψύκτρες για τωρα!

Δημοσ.

Θα το σκεφτω σοβαρα να παραλαβω και να πληρωσω τελικα την artic (την εχω παραγγειλει απο e-shop οποτε μπορω και να μην την παραλαβω) . Θελω να το δω απο εβδομαδα με απολυτη σιγουρια και ησυχια και να καταληξω καπου. Αφου εχω τη δυνατοτητα με 18 ευρω να παρω μια coolermaster με παστα μεσα θα το κρατησω σαν επιλογη . Αλλα πρωτα θα ανεβασω φωτογραφιες εδω , και θα σιγουρευτω τι παιζει. 

Δημοσ.

Θα το σκεφτω σοβαρα να παραλαβω και να πληρωσω τελικα την artic (την εχω παραγγειλει απο e-shop οποτε μπορω και να μην την παραλαβω) . Θελω να το δω απο εβδομαδα με απολυτη σιγουρια και ησυχια και να καταληξω καπου. Αφου εχω τη δυνατοτητα με 18 ευρω να παρω μια coolermaster με παστα μεσα θα το κρατησω σαν επιλογη . Αλλα πρωτα θα ανεβασω φωτογραφιες εδω , και θα σιγουρευτω τι παιζει. 

Αν μιλαμε για ψύκτρα τοτε αυτες ειναι ισαξιες με την μαμα ψυκτρα! Αν θες μια τιμια ψύκτρα για τα λεφτα της τοτε θα πας εδω!

Δημοσ.

Μόλις παρελαβα την artic silver 5 . Αυριο λογικα θα εχω τον υπολογιστη στα χερια μου για να τον εξετασω. Διαβασα σε αλλο τοπικ οτι οι amd καθως πας να βγαλεις την ψυκτρα ενεχουν τον κινδυνο να αφαιρεθουν και ας ειναι κλειδωμενοι στη μητρικη , και ετσι να στραβωσουν τα πινακια . Μηπως να το παω στο vision studio που το πηρα μαζι με την παστα και να τους πω να μου την τοποθετησουν και να το ελεγξουν ; Επισης θελω να ρωτησω κατι ακομη . Το να ανεβαζει τοσο ψηλες θερμοκρασιες ο επεξεργαστης λογω των 350 watt που ειναι το τροφοδοτικο αποκλειεται , ετσι ;

Δημοσ.

Σαχλαμάρες !

Θα ξεκουμπώσεις την ψύκτρα θα κάνεις λίγο αριστερά δεξιά πρώτα για να ξεκολλήσει η ο επεξεργαστής από την ψύκτρα (πάστα) και μετά θα την τραβήξεις προς τα έξω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...