thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αυτη τη στιγμη υπαρχει το essentials της microsoft. Θα ανοιξω νεο θεμα για τις θερμοκρασιες να δω πως μπορει να αντιμετωπιστει,,
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είπες ότι δεν ξέρεις πως να μπεις σε ασφαλή λειτουργία. Λοιπόν, κάνε επανεκκίνηση και μόλις περάσεις την 1η οθόνη που θα δείχνει ή την μάρκα και το μοντέλο ή που θα σου εμφανίζει την μνήμη και τους δίσκους πάτα επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο F8 στο πληκτρολόγιο. Θα σου εμφανίσει μια οθόνη με επιλογές όπου με τα βελάκια θα πας εκεί που λέει Ασφαλή λειτουργία ( το απλό, όχι με δίκτυο ή με γραμμή εντολών). Πάτα enter και περίμενε, θα σε πάει σε μια κατάσταση όπου δεν θα φορτώσει drivers, με χαμηλή ανάλυση και μόνο με τα βασικά στοιχεία των win. Κάνε μερικές αντιγραφές και δοκίμασε μερικά προγράμματα (όποια ανοίξουν) να δεις πως πάει. Αν πάει σωστά τότε κάτι φταίει στο λειτουργικό. Αν δεν πάει ούτε εδώ καλά τότε θα πρέπει να το δεις σε επίπεδο hardware, κατά πάσα πιθανότητα το θέμα θερμοκρασιών. Προμηθεύσου μια καλή θερμοαγώγιμη πάστα (π.χ. arctic silver), δες στο youtube πως την βάζεις. Πρώτα αποσύνδεσε το pc από το ρεύμα και περίμενε 1 λεπτό να αδειάσουν οι πυκνοτές από το ρεύμα. Μετά πιάσε ένα καλοριφέρ για να γειωθεί ο οποιοσδήποτε στατικός ηλεκτρισμός που μπορεί να έχεις πάνω σου. Βγάλε την ψύκτρα του επεξεργαστή και αφού καθαρίσεις καλά με καθαρό οινόπνευμα και λίγο χαρτί ή βαμβάκι την πάστα από την ψύκτρα και τον επεξεργαστή εφάρμοσε την καινούργια πάστα με μια κάρτα (τηλεκάρτα, πάσο, κάρτα super market, ταυτότητα οτιδίποτε). Κάνε επίσης ένα τεστ με ένα live linux π.χ. ubuntu (http://mirrors.melbourne.co.uk/ubuntu-releases//raring/ubuntu-13.04-desktop-amd64.iso). Κατέβασε το iso και κάψτο σε ένα dvd σαν αρχείο εικόνας (image file). Αν δεν ξέρεις πως δοκίμασε με το δωρεάν image burn. Κάνε boot από το dvd και επέλεξε try ubuntu (ή δοκιμή αν το βάλεις στα Ελληνικά) και δες πως συμπεριφέρεται εδώ. Μάλλον θα αναγνωρίσει τις συσκευές αυτόματα και θα έχεις και Ιnternet. Αυτό για να αποκλείσουμε τελείως το θέμα software. 1
petaki12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Φιλε δε νομιζω τα πραγματα να ειναι οπως τα λες... Εάν εννοείς ότι δεν πιστεύεις να είναι αυτο το πρόβλημα σου, αυτό μπορεί να μην είναι, αλλά ότι έχω πάθει αυτό το πρόβλημα ισχύει και μην μου κάνεις εμένα έτσι γιατι θα τα πάρωεις στην κράνα και δεν ξέρω και εγώ τι θα γινει (κοροιδεύω).
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μου ειπε ενα παληκαρι την εμπειρια του και ανακαλυψα πως εχω κανει μαλακια... Δεν αφαιρεσα την προστατευτικη μεμβρανη απο την ψυκτρα οταν την τοποθετησα . Εδω και 2 βδομαδες λειτουργει ετσι στους 50-90 βαθμους . Εχω κανει ζημια ; Θα χρειαστει να παρω και καινουργια παστα η να δοκιμασω πρωτα την επανατοποθετηση και στη συνεχεια ;
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Να ευχεσαι να μην εχει λιωσει η μεβράνη πανω στο σοκετ... Ναι θα χρειστει να παρεις παστα ... και να καθαρίσεις επεξεργαστή και ψυκτρα τελεια. Αν μετα δουλευει με νορμαλ θερμοκρασιες εισαι οκ και θα την εχεις γλυτώσει πολυ φθηνα.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Να ευχεσαι να μην εχει λιωσει η μεβράνη πανω στο σοκετ... Ναι θα χρειστει να παρεις παστα ... και να καθαρίσεις επεξεργαστή και ψυκτρα τελεια. Αν μετα δουλευει με νορμαλ θερμοκρασιες εισαι οκ και θα την εχεις γλυτώσει πολυ φθηνα. Πω ρε γαμωτο αγχωθηκα τωρα ... Μολις παρηγγειλα την artic silver 5. Αν εχει λιωσει θα πρεπει να παρω καινουργιο επεξεργαστη ;;;;; Το ρωταω γιατι πιστευω οτι θα εχει λιωσει αφου εφτανε τους 90 βαθμους.
kostasfocus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Να ρωτήσω κάτι παίζεις black ops 2 με τη αναληση ; Sent from my iPhone using Insomnia
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Να ρωτήσω κάτι παίζεις black ops 2 με τη αναληση ; Sent from my iPhone using Insomnia Ρε φιλε εδω εχω παθει ζημια και με ρωτας για το παιχνιδι ; Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει στο προβλημα ας το κανει.
petaki12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μου ειπε ενα παληκαρι την εμπειρια του και ανακαλυψα πως εχω κανει μαλακια... Δεν αφαιρεσα την προστατευτικη μεμβρανη απο την ψυκτρα οταν την τοποθετησα . Εδω και 2 βδομαδες λειτουργει ετσι στους 50-90 βαθμους . Εχω κανει ζημια ; Θα χρειαστει να παρω και καινουργια παστα η να δοκιμασω πρωτα την επανατοποθετηση και στη συνεχεια ; ΈΛΕΟΣ!!!! Κοίτα μήπως γίνεται να το αφαιρέσεις χρησιμοποιώντας τα νύχια σου, αν έχει λιώσει. Είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να την πάθεις για ένα λάθος τη στιγμής.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 ελεος ή μη , εγινε τωρα. Το θεμα ειναι πως ο επεξεργαστης δεν εχει αχρηστευθει , αφου λειτουργει κανονικα . Υπαρχει ομως κινδυνος ή πιθανοτητα να αχρηστευθει ;
coolerman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 για να λιώσει το πλαστικό θέλει φλόγα,το στραπατσάρισμα του πλαστικού είναι σίγουρο.(ίσως) μα κα εσύ δεν έκανες ενα search το πως γίνεται τοποθέτηση ψύκτρας. κακώς που δεν το κοίταξες ο cpu έχει sensor,οταν ξεπερεράσει τα στάνταρ που έχει κλείνει για να μην καεί.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 για να λιώσει το πλαστικό θέλει φλόγα,το στραπατσάρισμα του πλαστικού είναι σίγουρο. μα κα εσύ δεν έκανες ενα search το πως γίνεται τοποθέτηση ψύκτρας. κακώς που δεν το κοίταξες Αρα πιστευεις πως δε θα εχει λιωσει και δε θα εχει γινει ενα με τον επεξεργαστη ετσι ; Εγινε απροσεχτα ρε παιδια , αυτη η μεμβρανη που λετε δεν την ειδα ποτε . Δεν ηταν εμφανης , ουτε προεξειχε στα ακρα και ετσι το τοποθετησα χωρις να πειραξω κατι .
kostasfocus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εδώ δεν ξέρεις να μπεις σε ασφαλή λειτουργιά θα φτιάξεις το pc ?? Άκουσε με και πήγαινε το σε κάποιον μάστορα γιατί βλέπω να κάνεις καμιά βλακεία και να το πληρώνεις πιο ακριβά . Πάντα φιλικά αδερφέ. Αφού δεν ξέρεις αστό..
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Οντως η πιθανοτητα να έχει λιώσει είναι μικρη... αλλα εξαρταται και απο το το ειδος του πλαστικού που έχει χρησιμοποιηθει για την μεμβρανη. Οτι και να λεμα τωρα .. ολα θα φανουν μονο οταν λυσεις την ψυκτρα.
thephotoshoped Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Συμφωνα με αυτο το βιντεο στο 3:10 ο τυπος λεει απλα τη βαζεις απο πανω , και εγω ετσι εκανα . Εσεις διακρινετε καποια μεμβρανη ; Αφου λυσω βγαλω την ψυκτρα θα δω τι γινεται και αν θα το παω σε τεχνικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα