Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα εστησα εναν υπολογιστη με cpu a10 - 5800k , ram 8gb 1866mhz , 1 tb western digital , 350w τροφοδοτικο . Σαν λειτουργικο εχει τα windows 7 home , σπασμενα. Το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης πηγαινει με ταχυτητες αφυσικες για αυτα που θα επρεπε να προσφερει . Κολλαει συνεχως , θελει resets , σε απλη αντιγραφη αρχειου 200mb τρωει τρελο κολλημα , μεχρι που πρεπει να κανω reset . Ειναι εβδομαδων.. Τι μπορει να φταει ; Λαθος καλωδιωση ή θεμα λειτουργικου ; Να αναφερω οτι εχει εγκατεστημενα απο τους drivers αρκετα "αχρηστα" προγραμματα , παρακολουθησης downloading - tune up utilities Κλπ κλπ .. Μπορειτε να μου δωσετε μια λυση ;

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα εστησα εναν υπολογιστη με cpu a10 - 5800k , ram 8gb 1866mhz , 1 tb western digital , 350w τροφοδοτικο . Σαν λειτουργικο εχει τα windows 7 home , σπασμενα. Το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης πηγαινει με ταχυτητες αφυσικες για αυτα που θα επρεπε να προσφερει . Κολλαει συνεχως , θελει resets , σε απλη αντιγραφη αρχειου 200mb τρωει τρελο κολλημα , μεχρι που πρεπει να κανω reset . Ειναι εβδομαδων.. Τι μπορει να φταει ;

Ασχετως του ποσο καινουριο ειναι το hardware καθως δεν παιζει ρολο, κανε ενα κοπο να το ελεγξεις, ξεκινωντας απο τον σκληρο σου. Απορια: Το τροφοδοτικο ειναι της προκοπης? Ειναι αρκετο για το συστημα σου?

Να αναφερω οτι εχει εγκατεστημενα απο τους drivers αρκετα "αχρηστα" προγραμματα , παρακολουθησης downloading - tune up utilities Κλπ κλπ .. Μπορειτε να μου δωσετε μια λυση ;

Απο τη στιγμη που τα χαρακτηριζεις"αχρηστα", δεν υπαρχει λογος να τα διατηρεις εγκατεστημενα.

Στον task manager, οταν εμφανιζεται το προβλημα, ολα φαινονται φυσιολογικα? Τι χρηση ram και cpu γινεται και απο ποια processes?

Δημοσ.

Παιδια το θεμα το εχω ποσταρει και εδω http://www.insomnia.gr/topic/490506-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

οπου υπαρχουν οι απαντησεις και συνεχιζεται η κουβεντα.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια το θεμα το εχω ποσταρει και εδω http://www.insomnia.gr/topic/490506-ολοκαινουργια-αναβαθμιση-σερνεται/

οπου υπαρχουν οι απαντησεις και συνεχιζεται η κουβεντα.

Και γι αυτο πρεπει να αποφευγεται το double posting.

Κανε report λοιπον για να γινει ενα merge των θεματων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...