giannis22k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλησπερα.πειτε μου απο που μπορω να κατεβασω τα win 8 ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλησπερα.πειτε μου απο που μπορω να κατεβασω τα win 8 ? Μετα απο αγορα τους απο την Microsoft, μπορεις να κατεβασεις το iso τους. Επισης, το ιδιο ισχυει -χωρις κοστος- εαν εισαι φοιτητης σε σχολη που εχει προσβαση στο Dreamspark. Προφανως το ιδιο ισχυει και για αυτους που εχουν συνδρομη στο TechNet, αλλα φανταζομαι δεν θα εκανες καν την ερωτηση σ αυτη την περιπτωση. Δεν γνωριζω αλλο νομιμο τροπο. σ εστειλα στο ιδιωτικο Eαν κατεβασεις αυτο που υποθετω πως σου εστειλε σε link ή οτιδηποτε αντιστοιχο, φροντισε να κανεις συγκριση του sha1 του iso που κατεβασες με αυτο του γνησιου iso της εκδοσης των 8 που κατεβασες. 2
Antwni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Gio αυτό εδώ?? http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Gio αυτό εδώ?? http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only Ριξε μια ματια στο link που εδωσα νωριτερα, στο Option One Μετα απο αγορα τους απο την Microsoft, μπορεις να κατεβασεις το iso τους 1
Antwni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ριξε μια ματια στο link που εδωσα νωριτερα, στο Option One Sorry my mistake Δεν έκανα scroll... 1
giannis22k Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εχει κατεβασει ενα φοιτητης φιλος μου τα 8.εχει κλειδι για δυο χρονια ομως.επισης ειναι η τελευταια εκδοση αυτη που δινουν απο Dreamspark?Gio αυτο που μου εστειλες τι ακριβως κανει το κατεβασα και μου ζηταει κλειδι
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Gio αυτο που μου εστειλες τι ακριβως κανει το κατεβασα και μου ζηταει κλειδι Μετα απο αγορα τουςαπο την Microsoft, μπορεις να κατεβασεις το iso τους. Επισης, στην πρωτη γραμμη του tutorial στο παραπανω link, γραφει: If you purchased Windows 8 and have a Windows 8 product key, then this tutorial will show you how to create or download a Windows 8 Upgrade ISO file Και γι αυτο ειπα Δεν γνωριζω αλλο νομιμο τροπο. Σχετικα με το εαν ειναι η τελευταια εκδοση στο dreamspark, τι εννοεις? Ειναι η τελικη εκδοση των 8, αλλα φυσικα για updates του λειτουργικου θα πρεπει να τα κατεβασεις απο το Windows Update.
giannis22k Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εαν αυτη η εκδοση του dreamspark ειναι ιδια με αυτην στο λινκ που μου δινεις απο την microsoft
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εαν αυτη η εκδοση του dreamspark ειναι ιδια με αυτην στο λινκ που μου δινεις απο την microsoft Ειναι
giannis22k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έβαλα την έκδοση από την microsoft και μου εμφανίζει το watermark γιατί;
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έβαλα την έκδοση από την microsoft και μου εμφανίζει το watermark γιατί; Εβαλες γνησιο serial number? Ενεργοποιηθηκαν και μετα σου εβγαλε το watermark?
giannis22k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.η αληθεια ειναι οτι δ εβαλα γνησιο serial number αλλα κατα την εγατασταση οταν μου ζητηθηκε δεν ειχα προβλημα.επισης ακομα δεν τα ενεργοποιησα.Οποτε τι φταει τελικα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οποτε τι φταει τελικα? η αληθεια ειναι οτι δ εβαλα γνησιο serial numberΔεν ειναι λογικο? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα