Προς το περιεχόμενο

windows 8 download?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα.πειτε μου απο που μπορω να κατεβασω τα win 8 ?

Μετα απο αγορα τους απο την Microsoft, μπορεις να κατεβασεις το iso τους. Επισης, το ιδιο ισχυει -χωρις κοστος- εαν εισαι φοιτητης σε σχολη που εχει προσβαση στο Dreamspark. Προφανως το ιδιο ισχυει και για αυτους που εχουν συνδρομη στο TechNet, αλλα φανταζομαι δεν θα εκανες καν την ερωτηση σ αυτη την περιπτωση.

Δεν γνωριζω αλλο νομιμο τροπο.

σ εστειλα στο ιδιωτικο

Eαν κατεβασεις αυτο που υποθετω πως σου εστειλε σε link ή οτιδηποτε αντιστοιχο, φροντισε να κανεις συγκριση του sha1 του iso που κατεβασες με αυτο του γνησιου iso της εκδοσης των 8 που κατεβασες.

• Like 2
Δημοσ.

εχει κατεβασει ενα φοιτητης φιλος μου τα 8.εχει κλειδι για δυο χρονια ομως.επισης ειναι η τελευταια εκδοση αυτη που δινουν απο Dreamspark?Gio αυτο που μου εστειλες τι ακριβως κανει το κατεβασα και μου ζηταει κλειδι

• Moderators
Δημοσ.

Gio αυτο που μου εστειλες τι ακριβως κανει το κατεβασα και μου ζηταει κλειδι

Επισης, στην πρωτη γραμμη του tutorial στο παραπανω link, γραφει:

If you purchased Windows 8 and have a Windows 8 product key, then this tutorial will show you how to create or download a Windows 8 Upgrade ISO file

Και γι αυτο ειπα

Δεν γνωριζω αλλο νομιμο τροπο.

Σχετικα με το εαν ειναι η τελευταια εκδοση στο dreamspark, τι εννοεις? Ειναι η τελικη εκδοση των 8, αλλα φυσικα για updates του λειτουργικου θα πρεπει να τα κατεβασεις απο το Windows Update.

• Moderators
Δημοσ.

εαν αυτη η εκδοση του dreamspark ειναι ιδια με αυτην  στο λινκ που μου δινεις απο την microsoft  :-D 

Ειναι

• Moderators
Δημοσ.

Έβαλα την έκδοση από την microsoft και μου εμφανίζει το watermark γιατί;

Εβαλες γνησιο serial number? Ενεργοποιηθηκαν και μετα σου εβγαλε το watermark?

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.η αληθεια ειναι οτι δ εβαλα γνησιο serial number αλλα κατα την εγατασταση οταν μου ζητηθηκε δεν ειχα προβλημα.επισης ακομα δεν τα ενεργοποιησα.Οποτε τι φταει τελικα?

• Moderators
Δημοσ.

Οποτε τι φταει τελικα?

η αληθεια ειναι οτι δ εβαλα γνησιο serial number

Δεν ειναι λογικο?
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...