Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα επειδή δεν το έθεσες σωστά το προβλημά σου και με πήρε η  "μπάλα" βιάστικα να απαντήσω στο θέμα σου.

τα υπόλοπα τα λεει η καρμεν.

δεν θέλω να παίξω με την τσέπη σου.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι δεν το εθεσα σωστα το θεμα και ετσι οπως το εθεσα ηταν σαν να ημουν σιγουρος οτι θελω τροφοδοτικο αν και δεν ξερω ακριβως τι θελει.. γενικα μονο σε games κ οταν το ανοιγεις ανεβαζει θερμοκρασιες να το πω ακουγετε ας πουμε.. θυμαμε επαιζα crysis 2 και δεν εκανε σχεδον καθολου θορυβο τωρα ενα λολ παιζω και φυσαει πολυ κ καμια φορα κ κατι τζζτ..

Δημοσ.

ανέβασε φωτό απο θερμοκρασίες όπως σου είπα.

τι σύστημα είναι.αναλυτικά

τι ψύκτρα έχεις?

ανέβασε φωτό..αν δεν μας βοηθήσεις,πώς θέλεις να σε βοηθήσουμε?

Δημοσ.

ναι δεν το εθεσα σωστα το θεμα και ετσι οπως το εθεσα ηταν σαν να ημουν σιγουρος οτι θελω τροφοδοτικο αν και δεν ξερω ακριβως τι θελει.. γενικα μονο σε games κ οταν το ανοιγεις ανεβαζει θερμοκρασιες να το πω ακουγετε ας πουμε.. θυμαμε επαιζα crysis 2 και δεν εκανε σχεδον καθολου θορυβο τωρα ενα λολ παιζω και φυσαει πολυ κ καμια φορα κ κατι τζζτ..

Τον ανεμηστήρα της καρτας γραφικών τον σταματησες? Γτ εμενα εκει μου φαίνεται ειναι το προβλημα!

Δημοσ.

Ναι το σταματησα και αυτο. Τιποτα γενικα μονο οταν παιζω league of legends κανει ενα τζζ σαν ρευμα.

ανέβασε φωτό απο θερμοκρασίες όπως σου είπα.

τι σύστημα είναι.αναλυτικά

τι ψύκτρα έχεις?

ανέβασε φωτό..αν δεν μας βοηθήσεις,πώς θέλεις να σε βοηθήσουμε?

http://s13.postimg.org/lkrznivyu/image.jpg

ελα φιλε μου η φωτο τωρα ψηκτρα δεν ξερω αυτην στον επεξεργαστη εννοεις;

Δημοσ.

Πηγαινε το σε εναν τεχνικο γιατι βλεπω να το αποτελειωνεις.Θα καταλαβει απο που προερχεται ο θορυβος.

Μπορει οντως να ειναι και απο την καρτα γραφικων.

Αν πετατε παντως τροφοδοτικα επειδη κανει θορυβο ο ανεμιστηρας του, τοτε μια ζωη θα πετατε λεφτα.

Οι ανεμιστηρες και επισκευαζονται τις περισσοτερες φορες αλλα και αλλαζονται με ενα πολυ χαμηλο κοστος.Και ακομα καλυτερα,ανοιγεται το τροφοδοτικο για την αλλαγη του ανεμιστηρα και γινεται ελεγχος για καταπονημενους πυκνωτες.

Ολα τα παραπανω σε τροφοδοτικα που αξιζει να το κανεις και φυσικα απο ανθρωπους που ξερουν να το κανουν.

Δημοσ.

Καλα τους φοβαμε λιγο τους τεχνικους πας για κατι απλο και σε χρεονουν αλλα 2-3 πραματα κ απο δουλεια 20 φευγει ενα 50-100αρι

Δημοσ.

http://s13.postimg.org/lkrznivyu/image.jpg

ελα φιλε μου η φωτο τωρα ψηκτρα δεν ξερω αυτην στον επεξεργαστη εννοεις;

το κατέχεις να το ανοίξεις και να τον καθαρίσεις;;απο πότε έχεις να τον καθαρίσεις?

κανέναν φίλο/φίλη έχεις για να σε βοηθήσει στον καθαρισμό;;

σίγουρα θα θέλει και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστα σε cpu/gpu.

και το εσωτερικό κουτί θέλουμε φωτό.(καλές)

Καλα τους φοβαμε λιγο τους τεχνικους πας για κατι απλο και σε χρεονουν αλλα 2-3 πραματα κ απο δουλεια 20 φευγει ενα 50-100αρι

ασε τους τεχνικούς να κάνουν την δουλειά τους.

εσυ έχεις το πρόβλημα.

αν δεν μπορείς.. θα τους χρειαστείς ;)

Δημοσ.

Γενικα συνεχεια το καθαριζω με δυνατο σεσουαρ παντου και προσφατα το παστοσα τον επεξεργαστη μονο, δεν ξερω αν παιρνει και αλλου αυτην την παστα

Δημοσ.

Αγορίνα αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε Idle κατάσταση φαντάζομαι τι γίνεται σε load.

Βγάλε μια φωτογραφία το κουτί απο το πλαι έτσι όπως έχεις ανοικτό το καπάκι και μία στην κάρτα γραφικών εκεί που έχει τον ανεμιστήρα της.

Πάστα στον επεξεργαστή άλλαξες εσύ ή κάποιος άλλος;

Μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικσία που ακολούθησες αν το έκανες εσύ;

Δημοσ.

Αγορίνα αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε Idle κατάσταση φαντάζομαι τι γίνεται σε load.

Βγάλε μια φωτογραφία το κουτί απο το πλαι έτσι όπως έχεις ανοικτό το καπάκι και μία στην κάρτα γραφικών εκεί που έχει τον ανεμιστήρα της.

Πάστα στον επεξεργαστή άλλαξες εσύ ή κάποιος άλλος;

Μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικσία που ακολούθησες αν το έκανες εσύ;

Μολις βρω ευκαιρια π θα γυρισω σπιτι θα σ στειλω φωτο. Ναι μονος παστοσα τον επεξεργαστη.. απλα απλοσα ολη την επιφάνεια με την ασπρη παστα οπως εβλεπα οτι ηταν.. και η καρτα γραφικων γενικα ειναι απο σιδερο κ καιγεται απειρα ενω το ανεμιστιρακι δουλεβει σταθερα.
Δημοσ.

Κάτι δε πάει καλά με το ανεμιστηράκι νομίζω. Δε μπορεί στους 70 βαθμους να μην ανεβάζει στροφές. Κάνε ένα update τους drivers σου απο nvidia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...