coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 κοίτα επειδή δεν το έθεσες σωστά το προβλημά σου και με πήρε η "μπάλα" βιάστικα να απαντήσω στο θέμα σου. τα υπόλοπα τα λεει η καρμεν. δεν θέλω να παίξω με την τσέπη σου.
sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ναι δεν το εθεσα σωστα το θεμα και ετσι οπως το εθεσα ηταν σαν να ημουν σιγουρος οτι θελω τροφοδοτικο αν και δεν ξερω ακριβως τι θελει.. γενικα μονο σε games κ οταν το ανοιγεις ανεβαζει θερμοκρασιες να το πω ακουγετε ας πουμε.. θυμαμε επαιζα crysis 2 και δεν εκανε σχεδον καθολου θορυβο τωρα ενα λολ παιζω και φυσαει πολυ κ καμια φορα κ κατι τζζτ..
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ανέβασε φωτό απο θερμοκρασίες όπως σου είπα. τι σύστημα είναι.αναλυτικά τι ψύκτρα έχεις? ανέβασε φωτό..αν δεν μας βοηθήσεις,πώς θέλεις να σε βοηθήσουμε?
WalkerSW Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ναι δεν το εθεσα σωστα το θεμα και ετσι οπως το εθεσα ηταν σαν να ημουν σιγουρος οτι θελω τροφοδοτικο αν και δεν ξερω ακριβως τι θελει.. γενικα μονο σε games κ οταν το ανοιγεις ανεβαζει θερμοκρασιες να το πω ακουγετε ας πουμε.. θυμαμε επαιζα crysis 2 και δεν εκανε σχεδον καθολου θορυβο τωρα ενα λολ παιζω και φυσαει πολυ κ καμια φορα κ κατι τζζτ.. Τον ανεμηστήρα της καρτας γραφικών τον σταματησες? Γτ εμενα εκει μου φαίνεται ειναι το προβλημα!
sk8rman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ναι το σταματησα και αυτο. Τιποτα γενικα μονο οταν παιζω league of legends κανει ενα τζζ σαν ρευμα. ανέβασε φωτό απο θερμοκρασίες όπως σου είπα. τι σύστημα είναι.αναλυτικά τι ψύκτρα έχεις? ανέβασε φωτό..αν δεν μας βοηθήσεις,πώς θέλεις να σε βοηθήσουμε? http://s13.postimg.org/lkrznivyu/image.jpg ελα φιλε μου η φωτο τωρα ψηκτρα δεν ξερω αυτην στον επεξεργαστη εννοεις;
Roger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Πηγαινε το σε εναν τεχνικο γιατι βλεπω να το αποτελειωνεις.Θα καταλαβει απο που προερχεται ο θορυβος. Μπορει οντως να ειναι και απο την καρτα γραφικων. Αν πετατε παντως τροφοδοτικα επειδη κανει θορυβο ο ανεμιστηρας του, τοτε μια ζωη θα πετατε λεφτα. Οι ανεμιστηρες και επισκευαζονται τις περισσοτερες φορες αλλα και αλλαζονται με ενα πολυ χαμηλο κοστος.Και ακομα καλυτερα,ανοιγεται το τροφοδοτικο για την αλλαγη του ανεμιστηρα και γινεται ελεγχος για καταπονημενους πυκνωτες. Ολα τα παραπανω σε τροφοδοτικα που αξιζει να το κανεις και φυσικα απο ανθρωπους που ξερουν να το κανουν.
sk8rman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλα τους φοβαμε λιγο τους τεχνικους πας για κατι απλο και σε χρεονουν αλλα 2-3 πραματα κ απο δουλεια 20 φευγει ενα 50-100αρι
coolerman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 http://s13.postimg.org/lkrznivyu/image.jpg ελα φιλε μου η φωτο τωρα ψηκτρα δεν ξερω αυτην στον επεξεργαστη εννοεις; το κατέχεις να το ανοίξεις και να τον καθαρίσεις;;απο πότε έχεις να τον καθαρίσεις? κανέναν φίλο/φίλη έχεις για να σε βοηθήσει στον καθαρισμό;; σίγουρα θα θέλει και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστα σε cpu/gpu. και το εσωτερικό κουτί θέλουμε φωτό.(καλές) Καλα τους φοβαμε λιγο τους τεχνικους πας για κατι απλο και σε χρεονουν αλλα 2-3 πραματα κ απο δουλεια 20 φευγει ενα 50-100αρι ασε τους τεχνικούς να κάνουν την δουλειά τους. εσυ έχεις το πρόβλημα. αν δεν μπορείς.. θα τους χρειαστείς
sk8rman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Γενικα συνεχεια το καθαριζω με δυνατο σεσουαρ παντου και προσφατα το παστοσα τον επεξεργαστη μονο, δεν ξερω αν παιρνει και αλλου αυτην την παστα
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αγορίνα αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε Idle κατάσταση φαντάζομαι τι γίνεται σε load. Βγάλε μια φωτογραφία το κουτί απο το πλαι έτσι όπως έχεις ανοικτό το καπάκι και μία στην κάρτα γραφικών εκεί που έχει τον ανεμιστήρα της. Πάστα στον επεξεργαστή άλλαξες εσύ ή κάποιος άλλος; Μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικσία που ακολούθησες αν το έκανες εσύ;
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 70 Βαθμούς η κάρτα αλλά δουλεύει το fan στο 33%? Κάτι μου φαίνεται δεν πάει καλά...
sk8rman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αγορίνα αν αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε Idle κατάσταση φαντάζομαι τι γίνεται σε load. Βγάλε μια φωτογραφία το κουτί απο το πλαι έτσι όπως έχεις ανοικτό το καπάκι και μία στην κάρτα γραφικών εκεί που έχει τον ανεμιστήρα της. Πάστα στον επεξεργαστή άλλαξες εσύ ή κάποιος άλλος; Μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικσία που ακολούθησες αν το έκανες εσύ; Μολις βρω ευκαιρια π θα γυρισω σπιτι θα σ στειλω φωτο. Ναι μονος παστοσα τον επεξεργαστη.. απλα απλοσα ολη την επιφάνεια με την ασπρη παστα οπως εβλεπα οτι ηταν.. και η καρτα γραφικων γενικα ειναι απο σιδερο κ καιγεται απειρα ενω το ανεμιστιρακι δουλεβει σταθερα.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Κάτι δε πάει καλά με το ανεμιστηράκι νομίζω. Δε μπορεί στους 70 βαθμους να μην ανεβάζει στροφές. Κάνε ένα update τους drivers σου απο nvidia.
kalidor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ποιο απο τις 3 επιλογες...??? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33507&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31714&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27907&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα