sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Γεια σας τελευταια ο υπολογιστης μου αρχισε να κανει πολυ θόρυβο και οταν ανοιγει και σε κανα παιχνιδι. Νομιζω πως ειναι απο τροφοδοτικο γενικα δε ειχα ποτε προβλημα με τον θορυβο και τωρα αν θελω να βαλω αλλο τροφοδοτικο πως θα ξερω πως το σηκωνει ο υπολογιστης μου το καινουριο τροφοδοτικο; αυτο που εχω ειναι 450W παντως αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμούσα πολυ.
menios97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ε θα παρεις ενα τροφοδοτικο π να ειναι 450 w και πανω δες αυτο π κανει λιγο θορυβο αν σε νοιαζει αυτο http://www.bestprice.gr/item/2147726856/xilence-450w-eco-series-psu#item-prices
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 πές τι έχεις πρώτα απο το σύστημα σου και πόσα χρήματα διαθέτεις. και κατάστημα ποιό σε βολεύει καλύτερα **@μενιο αυτό είναι για πέταμα δεν κάνει για καμμία εργασία
menios97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 πρεπει να μας πει και ποσα χρηματα μπορει να διαθεσει
sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μεχρι ενα 50ευρο. Τωρα 4gb ram ddr2 intel core 2 quad sta 2.4 ge force 9600gt σκληρο 500 sata νομιζω τωρα motherboard δεν ξερω
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μεχρι ενα 50ευρο. Τωρα 4gb ram ddr2 intel core 2 quad sta 2.4 ge force 9600gt σκληρο 500 sata νομιζω τωρα motherboard δεν ξερω Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">xfx 1
sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Να φανταστω δεν χρειαζεται να ανησυχω για καμια συνδεση; δλδ ολα τα μολεξ κ οι συνδεσεις θα ειναι ιδιες σωστα;
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Να φανταστω δεν χρειαζεται να ανησυχω για καμια συνδεση; δλδ ολα τα μολεξ κ οι συνδεσεις θα ειναι ιδιες σωστα; Σωστά.
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εγώ να ρωτήσω αν το ΝΟΜΙΖΩ είναι απο το τροφοδοτικό στηρίζεται κάπου συγκεκριμένα; Γιατί κάτι ο καύσωνας, κάτι τα games που λες....., ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ είναι θέμα θερμοκρασιών και στροφάρει/ουν η/οι ψύκτρα/ες και κάνει/ουν σαν τρακτέρ; 1
sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Γενικα και τον χειμωνα μ κανε θορυβο απλα τωρα τελευταια ξεφυγε λιγο και η καρτα γραφικων καιγεται συνεχια γενικα ειναι απο φουρφουρι αλλα τοσο θορυβο δεν νομιζω να κανει μια καρτα γραφικων.
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χα! Δε νομίζεις; Ελα να ακούσεις Καλό θα είναι τα παιδια να σε καθοδηγήσουν στο θέμα θερμοκρασιών καθώς εγώ δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή. Αν το μηχάνημα είναι παλιό (αλλάγη πάστας δεν έχει γίνει) και με κουτί του κιλού χωρίς ανεμιστήρες, για σωστή ροή αέρα, είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ο θόρυβος. Οπότε αφήστε προς το παρόν τις αγορές και ποιο psu να πάρει και σοβαρευτείτε να δείτε τι φταίει. Με όλο το θάρρος το τελευταίο, αλλά και με όλη την αγανάκτηση όταν παίζουμε με λεφτά άλλων.
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ανέβασε φωτό απο το κουτί σου. και με το hwmonitor να δούμε θερμοκρασίες. άνοιξε το κουτί σου και σταμάτησε με κάποιο μολύβι τους φαν για να δείς απο προέρχεται αυτό ήχος. ίσως να μην είναι απο psu όπως σωστά αναφέρει η κοπέλα απο πάνω μου. μην πληρώσεις κάτι που δεν θα χρειάζεσαι. είμαστε και μεγάλα παιδιά μην προτρέχουμε και μας την λεει η συμφουρίτισα
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 @sk8rman Στα 4 posts σου διακρινω 3 "νομιζω" και 1 "Να φανταστω". Κανε τον κοπο να ακουσεις τις συμβουλες καποιων με αρκετα περισσοτερη πειρα, ειδικα οταν το κοστος τους ειναι μηδενικο Kαι εαν χρειαστει, συνεχιζεις το ψαξιμο.
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 @sk8rman Στα 4 posts σου διακρινω 3 "νομιζω" και 1 "Να φανταστω". Κανε τον κοπο να ακουσεις τις συμβουλες καποιων με αρκετα περισσοτερη πειρα, ειδικα οταν το κοστος τους ειναι μηδενικο Kαι εαν χρειαστει, συνεχιζεις το ψαξιμο. **οff topic άσχετο έπεσα κάτω απο τα γέλια απο την ιστορία του κράνους.. :lol: 1
sk8rman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 λοιπον τωρα θα με βρισετε αλλα το κουτι το χω ανοικτο εδω και 1-2 χρονια το καπακι γιατι εχει μονο του τροφοδοτικου το φουρφουρι και για εξοδο αερα εχει μια τρυπα μικρι τετραγωνη η οποια δεν εχει καν ανεμιστιρα να το βγαζει.. και υπεθεσα οτι ετσι δεν θα ζεστενετε (απο μονος μου) ανέβασε φωτό απο το κουτί σου. και με το hwmonitor να δούμε θερμοκρασίες. άνοιξε το κουτί σου και σταμάτησε με κάποιο μολύβι τους φαν για να δείς απο προέρχεται αυτό ήχος. ίσως να μην είναι απο psu όπως σωστά αναφέρει η κοπέλα απο πάνω μου. μην πληρώσεις κάτι που δεν θα χρειάζεσαι. είμαστε και μεγάλα παιδιά μην προτρέχουμε και μας την λεει η συμφουρίτισα σταματισα ολα τα φουρφουρια δεν κανει κανενα θορυβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα