Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπονόησα ποτέ ότι είσαι κομπογιαννίτης αλλά το να λες ότι δεν υπάρχει έξοδος για να φύγει η σκόνη από ένα λάπτοπ χρήζει κάποιου είδους αμφισβήτηση. Για να γίνει σαν "σφουγγάρι" η σκόνη πάνω στην ψύκτρα και να μπλοκάρει τελείως πρέπει να περάσει πολύς καιρός. Μέχρι τότε, η πλειοψηφία της σκόνης που υπάρχει στο σύστημα ψύξης μπορεί να φύγει με απλό πεπιεσμένο αέρα, κάτι που δε νομίζω να θεωρείται "ελληνική πατέντα".

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντως τις συνθήκες που υπάρχουν στο δωμάτιο του φίλου.και δεν είπα ότι δεν υπάρχει έξοδος.είπα ότι δεν γίνεται δουλειά έτσι και ποιο θα ήταν το σωστό.γιατί αν χαλάσει τις στροφές του ανεμιστήρα θα τρέχει και δεν θα φτάνει.δεν θέλει και πολλά για να χαλάσει.είναι πολύ ευαίσθητοι.τώρα από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του καθενός στο πως και τι τρόπο θα χρησιμοποιήσει για το καλύτερο του λαπτοπ του και όχι μόνο.και στους σταθερούς.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο dimus με το να φυσήξει με αέρα το λαπτοπ μέσα χωρίς να το ανοίξει το μόνο που θα καταφέρει είναι να απλώσει τη σκόνη στο λαπτοπ...

Πρέπει να ανοίξει το λαπτοπ για να γίνει σωστή δουλειά!

Το λαπτοπ δεν έχει εγγύηση έτσι?

Το έχεις κοντά στο 1.5 χρόνο?

(Συγχωράτε με αν το είπατε αλλά διάβασα λίγο βιαστικά τα τελευταία ποστς...) :)

Δημοσ.

πες ότι το φυσάς, που θα πάει η σκόνη?θα εξαφανιστεί δια μαγείας?μέσα θα παραμείνει.

Εγώ σε αυτό βασίστηκα και κατάλαβα ότι εννοούσες πως δεν υπάρχουν έξοδοι.

Στα υπόλοιπα που λες κι εγώ μαζί σου. Απλά από τη στιγμή που οι θερμοκρασίες του φίλου είναι σε normal νούμερα το θεωρώ περιττό να μπει στη διαδικασία και το ρίσκο να ανοίξει το λαπτοπ μόνος του. Αν το πάει σε τεχνικό ή έχει γνωστό που ξέρει τότε εννοείται είναι σίγουρα καλύτερα.

Με προσεκτικό καθάρισμα με αέρα και μόνο πάντως έχω δει διαφορές ως και 15-20 βαθμούς.

Δημοσ.

Εγώ σε αυτό βασίστηκα και κατάλαβα ότι εννοούσες πως δεν υπάρχουν έξοδοι.

Στα υπόλοιπα που λες κι εγώ μαζί σου. Απλά από τη στιγμή που οι θερμοκρασίες του φίλου είναι σε normal νούμερα το θεωρώ περιττό να μπει στη διαδικασία και το ρίσκο να ανοίξει το λαπτοπ μόνος του. Αν το πάει σε τεχνικό ή έχει γνωστό που ξέρει τότε εννοείται είναι σίγουρα καλύτερα.

Με προσεκτικό καθάρισμα με αέρα και μόνο πάντως έχω δει διαφορές ως και 15-20 βαθμούς.

Το λαπτοπ δεν είναι 5 χρονών

Άντε να το έχει 2 χρόνια...

Οι θερμοκρασίες του δεν είναι πολύ υψηλές...Αν και δεν μας έχει πει πόσο είναι σε idle

Οι 15-20 βαθμοί που λες ότι θα δει είναι υπερβολικές πιστεύω...

Δημοσ.

??

Αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα, αλλά και στο post που έκανες παράθεση, γράφω ότι οι θερμοκρασίες του είναι φυσιολογικότατες.

"Με προσεκτικό καθάρισμα με αέρα και μόνο πάντως έχω δει διαφορές ως και 15-20 βαθμούς." σημαίνει ότι στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις έχω δει τέτοια διαφορά και το λέω για να δείξω ότι και με κλειστό λάπτοπ ο πεπιεσμένος αέρας κάνει δουλειά. Στην περίπτωση του παλικαριού το πιο πιθανό είναι να δει ελάχιστη διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

??

Αν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα, αλλά και στο post που έκανες παράθεση, γράφω ότι οι θερμοκρασίες του είναι φυσιολογικότατες.

"Με προσεκτικό καθάρισμα με αέρα και μόνο πάντως έχω δει διαφορές ως και 15-20 βαθμούς." σημαίνει ότι στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις έχω δει τέτοια διαφορά και το λέω για να δείξω ότι και με κλειστό λάπτοπ ο πεπιεσμένος αέρας κάνει δουλειά. Στην περίπτωση του παλικαριού το πιο πιθανό είναι να δει ελάχιστη διαφορά.

Σορρυ χίλια συγγνώμη!!!

Δικό μου λάθος...!

Νόμιζα ότι είπες ότι ''θα δει''

Συγγνώμη :)

Δημοσ.

Σορρυ χίλια συγγνώμη!!!

Δικό μου λάθος...!

Νόμιζα ότι είπες ότι ''θα δει''

Συγγνώμη :)

Δεν έγινε και τίποτα ρε συ, χαλαρά! :P 

• Like 1
Δημοσ.

Το λαπτοπ δεν είναι 5 χρονών

Άντε να το έχει 2 χρόνια...

Οι θερμοκρασίες του δεν είναι πολύ υψηλές...Αν και δεν μας έχει πει πόσο είναι σε idle

Οι 15-20 βαθμοί που λες ότι θα δει είναι υπερβολικές πιστεύω...

είναι 2 ετών το λάπτοπ, αυτό με το idle με ποιο πρόγραμμα το βρίσκω, γιατί με το speedfan όταν το βάζω με alt tab μου λεει usage γύρω στο 8%... 

Δημοσ.

τελικά καταλήγουμε ότι σε full load οι θερμοκρασίες είναι καλές.αν και κρατάω πισινή μιας και χρησιμοποιεί βάση με ανεμιστήρα.χωρίς αυτήν μπορεί και να έκλεινε το λαπτοπ.

τώρα από θέμα καθαρισμού όπως είπα και πιο πάνω είναι στην κρίση του καθενός..

• Like 1
Δημοσ.

είναι 2 ετών το λάπτοπ, αυτό με το idle με ποιο πρόγραμμα το βρίσκω, γιατί με το speedfan όταν το βάζω με alt tab μου λεει usage γύρω στο 8%... 

hwmonitor

Δημοσ.

Αν οι θερμοκρασιες ισχυουν, μαλλον μας ταλλαιπωρεις τσαμπα.

Επισης δοκιμασε να παιξεις το παιχνιδι κανα μισαωρο και μετα βγαλε το screenshot.

Ακομη, να ξεκινησεις το προγραμμα ΑΦΟΥ ανοιξεις το παιχνιδι, οχι πριν, για να δει την καρτα nvidia (αν εχεις).

Αν εχεις και παιζει με την Intel HD, πρεπει να ανοιξεις το παιχνιδι με την nvidia (απο το control panel της, να ρυθμισεις το παιχνιδι να ανοιγει με αυτη, ή με δεξι κλικ στο εικονιδιο του παιχνιδιου).

Δημοσ.

To είχα ανοίξει απο πριν είναι η αλήθεια, με το συγκεκριμένο μου βγάζει πολύ μικρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το speedfan, έπαιζα πάνω απο μισή ώρα όταν έβγαλα το screenshot και έχω ρυθμίσει την εναλλαγή των γραφικών όταν ξεκινάει το παιχνίδι

Δημοσ.

πάρε τη σκούπα που καθαρίζεις (ηλεκτρική)  ακινητοποίησε το ανεμιστηράκι με ενα συνδετήρα ..Ανοίγεις την σκούπα και ρουφάς  στη γρίλια του ανεμιστήρα και την γρύλια της εξόδου .. δηλαδή εκεί που βγαίνει ο αέρας.

Καθάρισες χωρίς να το ανοίξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...