vaggelis7172 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδια.Εχω το προγραμμα Recover My Files v.5.2.1(Evaluation) και θελω να κανω recover απο μια micro sd καρτα φωτογραφικης μια φωτογραφια που σημαινει πολλα για μενα η οποια εχει διαγραφει.Κανω scan ,πολυ γρηγορα μου εντοπιζει καποια αρχεια(βιντεο και φωτογραφιες)Στα βιντεο μπορω να κανω preview, στις φωτογραφιες ομως οχι.Επισης δεν μπορω να βρω το κουμπι που κανει recover.Μηπως φταιει που ειναι δωρεαν το προγραμμα; γιατι καπου εχει το κουμπι Buy.Μπορει να με βοηθησει καποιος;Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι πρέπει να το αγοράσεις για να κάνει ανάκτηση,δοκίμασε το δωρεάν recuva μιας και φαίνεται να είναι εύκολη περίπτωση.
vaggelis7172 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι πρέπει να το αγοράσεις για να κάνει ανάκτηση,δοκίμασε το δωρεάν recuva μιας και φαίνεται να είναι εύκο Το κατεβασα,το ετρεξα,μου βγαζει καποια αρχεια αλλα ανακτησιμα,και αλλα μη ανακτησιμα.Τα μη ανακτησιμα να τα ξεχασω;Και κατι αλλο εκανα καποια ανακτηση αλλα δεν μου τα εμφανιζει το προγραμμα προεπισκοπησης φωτογραφιων,τι μπορει να φταιει;Μηπως ξερεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα