Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το συγκεκριμενο access point σημερα για να το χρησιμοποιησω ως universal repeater σε ενα thomson 585. Το πρωτο προβλημα ειναι οτι ενω συνδεεται στο thomson, το ap δεν παραγει κανενα σημα, σαν να απενεργοποιησα το radio. Ιnternet εχει σ'αυτη τη λειτουργια μονο μεσω ethernet.

Η δευτερη απορια μου ειναι, μπορω να το χρησιμοποιησω ως universal repeater και να εχω κρυμμενο το SSID του ταυτοχρονα ? 

Ισως επειδη εχει ιδιο ssid και mac με το thomson, μπερδευονται και χανεται το σημα.

Το ιδιο πραγμα κανει το Level One WAP-0006 που εχω. Μπορει να δουλεψει ως universal repeater, και να χρησιμοποιησω οποιο SSID θελω εγω, και μαλιστα χωρις να κανει το κανει broadcasting. Το μεγαλο μειονεκτημα με αυτη τη συσκευη που με αναγκασε να παρω αλλη, ειναι οτι εχει bug σαν universal repeater και αμα παω να φορτωσω κατι βαρυ (κατεβασμα, video) τοτε απλα παγωνει η συνδεση και θελει restart. Μπορει και να το παθει αμα εχει καποιες ωρες συνδεση, χωρις να υπαρχει καποιος λογος, σε οποιο δικτυο και αν δοκιμασω.

Παρατηρησα επισης οτι το 701nd σε λειτουργια client mode, καπου καπου χανει την συνδεση, ενω εχω σημα 55%. Ειναι προβλημα του thomson, γιατι ειναι προβληματικο router που ριχνει την adsl τακτικα ή του ap ?

Εχει τη firmware Μαρτιου και ειναι V2

Δημοσ.

hidden ssid δεν κερδιζεις παντως κατι.
β.firmware Μπορεις περα απο το tp link να περασεις και στο thomson.
γ.ελπιζω να εχεις δωσει διαφορετικη ip αλλα στο ιδιο δικτυο για το 701nd Πχ 192.168.1.253.
δ.δεν θυμαμαι αν μπορεις να κανεις Hide to ssid .
ε.ιδια Mac address με το Thomson δεν γινεται να εχει.με το inssider θα πρεπει να τα βλεπεις και τα 2.
στ.για το level one κανα firmware update?δυναοτητα να τα ενωσεις με καλωδιο αντι να παιζεις σαν repeater?
αλλο να χανει την συνδεση με το Thomson αλλο να χανει το ιντερνετ επειδη το thomson εκανε disconnect.

Δημοσ.

Τελικα τα συνδεσα με καλωδια. Στο level one εχω την τελευταια firmware. Το συμπερασμα ειναι πως το universal repeater δεν ειναι και οτι πιο σταθερο.

Δημοσ.

Τελικα τα συνδεσα με καλωδια. Στο level one εχω την τελευταια firmware. Το συμπερασμα ειναι πως το universal repeater δεν ειναι και οτι πιο σταθερο.

γενικα οτιδηποτε ειναι σε repeater δεν σημαινει οτι θα πετυχει εγγυημενα οπως και τα tp link ειναι value for money αλλα οχι κατι τρελλο.οταν μπορει να περαστει καλωδιο ΠΕΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΩΔΙΟ.το βαζεις access point μετα και εισαι αρχοντας καιδεν χανεις και ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...