Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να κάνω σύνδεση 2play στην περιοχή της Νέας Μάκρης.
Είμαι μεταξύ WIND και CYTA (λόγω τιμών, καθώς πρόκειται για το εξοχικό).
Ξέρει κάποιος αν το σήμα στην περιοχή είναι καλό; Μεταξύ των δύο εταιριών ποιά να διαλέξω;hmmm.gif

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να κάνω σύνδεση 2play στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Είμαι μεταξύ WIND και CYTA (λόγω τιμών, καθώς πρόκειται για το εξοχικό).

Ξέρει κάποιος αν το σήμα στην περιοχή είναι καλό; Μεταξύ των δύο εταιριών ποιά να διαλέξω;hmmm.gif

ευχαριστώ

Οποια εταιρεια και να βαλεις απο τον ιδιο οτε θα παρεις και απο τον ιδιο χαλκο.κοιτα και για forthnet.εχει και αυτη ιδιοκτητο στην νεα μακρη.η cyta με χαλαει λογω voip τηλεφωνιας.με την wind.....

• Like 1
Δημοσ.

σ' ευχαριστώ πολύ!

θα δοκιμάσω την Wind λοιπόν :)

με την wind θα ακουσεις απ οτους πιο Happy Πελατες που λενε πηγαινει σφαιρα μεχρι αυτους που βριζουν.

http://www.insomnia.gr/topic/490309-πρόβλημα-στο-ίντερνετ-με-την-wind/?view=getnewpost

Δημοσ.

με την wind θα ακουσεις απ οτους πιο Happy Πελατες που λενε πηγαινει σφαιρα μεχρι αυτους που βριζουν.

http://www.insomnia.gr/topic/490309-πρόβλημα-στο-ίντερνετ-με-την-wind/?view=getnewpost

ωχ... δεν ακούγονται πολύ καλά αυτά που διάβασα.

τώρα κι αν μπλέχτηκα για τα καλά... :fear:

ουσιαστικά το ιντερνετ θέλω να χρησιμοποιώ και ελάχιστα το τηλέφωνο. θα χρειαστώ καινούργια γραμμή γιατι η προηγούμενη έχει γυρίσει στον ΟΤΕ. μήπως τελικά να παω στη CYTA;

Δημοσ.

Γιατι θέλεις να πας συγκεκριμένα στην cyta αν εχεις ακούσει απο κάποιον στην περιοχή οτι παίζει καλα πήγαινε , δες και forthnet αν σε συμφέρει απο θέμα χρημάτων νομιζω οτι παίζει και μια καλη προσφορά τώρα ρίξε μια ματια στο site.

Δημοσ.

Γιατι θέλεις να πας συγκεκριμένα στην cyta αν εχεις ακούσει απο κάποιον στην περιοχή οτι παίζει καλα πήγαινε , δες και forthnet αν σε συμφέρει απο θέμα χρημάτων νομιζω οτι παίζει και μια καλη προσφορά τώρα ρίξε μια ματια στο site.

η Forthnet προσφέρει σταθερά και κινητά με αστική χρέωση, απεριόριστα προς σταθερά Forthnet, internet έως 24Mbps με 19,90 τους πρώτους 6 μήνες, μετά παει στα 22,90.

η Cyta έχει ένα πρόγραμμα με 16 ευρω (μάλλον δεν έχει χρόνο για τηλέφωνα), αλλά έχει διάφορα μικρά πακέτα ομιλίας.

η Wind έχει προγραμμα με 19,90 και προσφέρει απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, και ιντερνετ έως 24Mbps.

οπότε η Forthnet από οικονομικής άποψης δεν με συμφέρει.

για τις άλλες δύο εταιρίες, άλλοι είναι υπερευχαριστημένοι, άλλοι βρίζουν... γι αυτό και έχω μπλεχτεί.

Δημοσ.

Κοιτα αν τοτε έπρεπε να επιλέξω αναμεσα σε wind και cyta με δεδομένου οτι για την wind εχουν ακουστεί απο πολούς εδω πολλα αρνητικά θα δοκίμαζα cyta

Δημοσ.

Με forthnet όμως θα έχεις πιο γρήγορο internet και χωρίς αποσυνδέσεις  ενώ με cyta και wind θα είναι άγνωστο το μέλλον σου καθώς υπάρχουν αρκετά αρνητικά σχόλια

Δημοσ.

ωχ... δεν ακούγονται πολύ καλά αυτά που διάβασα.

τώρα κι αν μπλέχτηκα για τα καλά... :fear:

ουσιαστικά το ιντερνετ θέλω να χρησιμοποιώ και ελάχιστα το τηλέφωνο. θα χρειαστώ καινούργια γραμμή γιατι η προηγούμενη έχει γυρίσει στον ΟΤΕ. μήπως τελικά να παω στη CYTA;

για ολες τις εταιρειες θα ακουσεις καλα και ασχημα.στην wind καποιοι παιζουν τελεια αλλοι σουρνονται.το ιδιο και για Hol.για την cyta το κακο ειναι οτι δινει voip οποτε αν θες να εχεις τηλεφωνο θα πρεπει να εχεις πανω το δικο τους ρουτερ.μπορει να μην σε νοιαζει βεβαια το τηλ καθολου αφου λες οτι το χρησιμοποιεις ελαχιστα απλα στο λεω.εμενα πχ μου την δινει να πρεπει να εχω υποχρεωτικα το ρουτερ που μου δινουν.

οτι καποιος παιζει καλα δεν σημαινει οτι θα παιξει και αυτος.ειναι και θεμα χαλκου αποστασης κτλ.

η Forthnet προσφέρει σταθερά και κινητά με αστική χρέωση, απεριόριστα προς σταθερά Forthnet, internet έως 24Mbps με 19,90 τους πρώτους 6 μήνες, μετά παει στα 22,90.

η Cyta έχει ένα πρόγραμμα με 16 ευρω (μάλλον δεν έχει χρόνο για τηλέφωνα), αλλά έχει διάφορα μικρά πακέτα ομιλίας.

η Wind έχει προγραμμα με 19,90 και προσφέρει απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, και ιντερνετ έως 24Mbps.

οπότε η Forthnet από οικονομικής άποψης δεν με συμφέρει.

για τις άλλες δύο εταιρίες, άλλοι είναι υπερευχαριστημένοι, άλλοι βρίζουν... γι αυτό και έχω μπλεχτεί.

ειναι και θεμα τυχης παντα.

Κοιτα αν τοτε έπρεπε να επιλέξω αναμεσα σε wind και cyta με δεδομένου οτι για την wind εχουν ακουστεί απο πολούς εδω πολλα αρνητικά θα δοκίμαζα cyta

ναι αλλα voip telephony

Με forthnet όμως θα έχεις πιο γρήγορο internet και χωρίς αποσυνδέσεις  ενώ με cyta και wind θα είναι άγνωστο το μέλλον σου καθώς υπάρχουν αρκετά αρνητικά σχόλια

στην forthnet Λογω 6 snr λογικα θα συγχρονισει πιο γρηγορα.απο εκει και περα το θεμα αποσυνδεσεων ειναι και λιγο θεμα τυχης τι χαλκος θα τυχει και διαφορα αλλα.οπως βεβαια και το αναποδο.υπαρχει περιπτωση που καποιος επαιζε πχ με την ταδε εταιρεια 10 Mbit και σταθερα και ενω κρατησε τον ιδιο χαλκο πηγε σε αλλη εταιρεια και επαιζε 5 mbit με αποσυνδεσεις.ο ιδιος χαλκος ηταν προς τα εξω αλλα προς τα μεσα μπορει να εφταιγε οτιδηποτε που του εκανες αυτα τα προβληματα.ολα ειναι λιγο .....

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα παντως πρώτο μέλημα του φίλου ειναι ποια εταιρία τον συμφέρει καλύτερα απο θέμα τιμής και μετα η ταχύτητα

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!

έπαιρνα απο το πρωι τη CYTA για πληροφορίες και μετά από 2-3 λεπτά στην αναμονή, έπεφτε η γραμμή... δεν θα είναι η τύχη μου με τη CYTA ειπα κι εγώ και χωρίς να το πολυζαλίζω άλλο δέχτηκα την προσφορά της WIND... κι ο θεός βοηθός!

ρώτησα κι ένα γείτονα στο εξοχικό που έβαλε πέρσι wind και ειναι λεει ευχαριστημένος.

θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!

Δημοσ.

θα το δεις στην πραξη.δεν ξερω αν ισχυει το δικαιωμα υποαναχωρησης σε 14 ημερες που λενε η αν ειναι βλακειες.ο οτε της νεας μακρης Λ. Μαραθώνος 147 αν ειναι σωστο αυτο που το ειδα.

ελπιζω να εισαι κοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...