phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μιας και το εν λόγω πληκτρολόγιο μας άφησε χρόνους, έχει κανείς εμπειρία από το support της Coolermaster;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αγάπες, για να μην κάνω θέμα.. λέω να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό. Όλο και κάποιος σας θα ξέρει. Ξέρω πως ΠΟΛΛΟΙ το είχαμε αγοράσει από δω μέσα στην τότε ευκαιρία.Μου έχει βγει η παναγία να βρω πως μπορώ να κάνω multiple (ή ακόμη καλύτερα unlimited hits / s) σε ένα γράμμα λ.χ. ή ένα macro.. και δεν ξέρω πως.Δηλαδή αντί να χρειάζεται να σπαμάρεις εσύ για να βρεις το timing, να χτυπάει άπειρα hits (όσα προλαβαίνει) ανά δευτερόλεπτο. Παίζει να το έχει καταφέρει κανείς;
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πιο γρηγορα απο το 4:04 που γινεται στο εργοστασιο δεν νομιζω να μπορεις να κανεις
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αγάπες, για να μην κάνω θέμα.. λέω να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό. Όλο και κάποιος σας θα ξέρει. Ξέρω πως ΠΟΛΛΟΙ το είχαμε αγοράσει από δω μέσα στην τότε ευκαιρία. Μου έχει βγει η παναγία να βρω πως μπορώ να κάνω multiple (ή ακόμη καλύτερα unlimited hits / s) σε ένα γράμμα λ.χ. ή ένα macro.. και δεν ξέρω πως. Δηλαδή αντί να χρειάζεται να σπαμάρεις εσύ για να βρεις το timing, να χτυπάει άπειρα hits (όσα προλαβαίνει) ανά δευτερόλεπτο. Παίζει να το έχει καταφέρει κανείς; Στο παραπανω Video που σου ανεβασα,ειναι εκει που κατασκευαζονται και δοκιμαζονται οι συγκεκριμενοι διακοπτες,απο το μηχανημα λοιπον που σου εδειξα ή και σε αναλογα βλεπουν/προκυπτει αυτο που διαφημιζουν για 50εκ clicks ζωης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κάτσε δεν μιλάω για ζωή. Μιλάω για πολλά hit per second. Όχι με χτυπήματα του δαχτύλου μου, αλλά με τεχνητά, του macro.Spam πολλές φορές το γράμμα..Και η διαφορά στο παρακάτω λ.χ. είναι η εξής..αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΜπορεί να το κράτησα πατημένο και τα παραπάνω να βγήκαν, αλλά θέλω μεμονωμένες εντολές του "α" για να πετύχω αυτό που προφανώς θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα