.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Στην 4η φωτο δειχνεις το ηχειακι που κανει μπιπ μπιπ καλα ειναι εκει που ειναι πετα το καπου στο κουτι να μην εμποδιζει. Ο σκληρος οκ ειναι. Δε μου λες, εβγαλες και τον επεξεργαστή από πάνω απο την μητρική;;;
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 οκ τουλαχιστον τοτε δεν θα στραβωσε καποιο pin απο κατω του γιατι ετσι και στραβωνε....
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Η ram που ειναι ρε παιδια? Φαινεται πουθενα στις φωτο? Αν ειναι να την βγαλω και να την ξαναβαλω.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ναι, ακριβως δεξια απο τον επεξεργαστη μια καθετη καρτα που εξεχει απο την μητρική. Μπαινει σε μια μαυρη υποδοχη απο οτι βλεπω και εχει ενα ασπρο πιαστρακι πανω και ενα απο κατω. (τα οποία τα ανοίγεις ώστε να βγει η ραμ και για να την ξαναβαλεις απλά την πιέζεις στην υποδοχή με ανοιχτα τα πιαστρακια και κλεινουν μονα τους δε λεω να το κανεις αλλα αν το κανεις με δικη σου ευθυνη φυσικα )
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Λαχταρησα να την βαλω και την ram!!! Χαχαχαχαχα. Τι θελω και ανακατευομαι! Κανω μια τελευταια προσπαθεια μηπως παρει τωρα μπροστα... Τιποτα παλι. Να σας πω. Αν βγαλω τον σκληρο και τον παω στον μαστορα χωρις σκληρο θα μπορεσει να βγαλει ακρη? Ή χρειαζεται και ο σκληρος για να καταλαβει πως λειτουργει. Το λεω γιατι εχω καποια αρχεια με κωδικους καθως και προσωπικες φωτο και δεν θελω να τις δει ο καθε αγνωστος...
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Χωρίς σκληρό δουλεύει κανονικά. (περνάει το BIOS απλά δε βρίσκει λειτουργικό σύστημα να ξεκινήσει και σταματάει)
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Επομενως και χωρις σκληρο να τον παω θα καταλαβει ο τεχνιτης αν λειτουργει ή οχι ο υπολογιστης.
stevenosfp1999 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τράβα τον μια βόλτα στον τεχνικό και ενημέρωσε μας.
crupo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παιδιά. Το πήγα σε τεχνίτη ο οποίος κουμπωσε με πατέντα τον παλιό ανεμιστήρα βάζοντας και πάστα αλλά ο υπολογιστής συνεχιζει να μην δουλεύει. Μου είπε πως μαλλον προσπαθώντας να δουλέψω τον υπολογιστή χωρίς να είναι καλα κουμπωμενος ο ανεμιστήρας ανέβηκε πολύ η θερμοκρασια και κάηκε η μητρικη. Ίσως να έχει καεί και ο επεξεργαστής (μου είπε πως θελει να τον δοκιμάσει σε άλλη μητρική να το διαπιστώσει) αλλά μαλλον μου είπε πως η αιτια είναι το κάψιμο της μητρικής μιας και ο επεξεργαστής αντέχει σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Παρατήρησε όπως μου είπε και μια αλλαγή στο χρώμα σε κάτι σίδερα (βασικα στη βάση που συνδέεται ο επεξεργαστής) που μαλλον δείχνουν μεγάλο ανέβασμα θερμοκρασίας. Μου είπε πως αν είναι η μητρική τελικά θα χρειαστεί να αλλάξουμε και ram (μιας και είναι πολύ παλιά) και θα μου βγει γυρω στα 80 ευρώ. Καλή τιμη μου φάνηκε. Πρέπει να σκεφτώ βέβαια αν αξίζει να τον φτιάξω μιας και είναι παλιός ο υπολογιστής η να πάρω κανένα καινούργιο...
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Με τα μαλλον φιλε μου δεν βγαζουμε ακρη.εαν δεν ηταν καλα κουμπωμενος ο ανεμιστηρας απλα θα εσβηνε ο επεξεργαστης απο θερμοκρασια.η μητρικη δεν θα ειχε θεμα λογικα.θα μου πεις,η ψυχτρα του επεξεργαστη ψιλοβοηθαει εκει γυρω στην μητρικη αλλα και παλι,αφου υπηρχε ροη αερα....τεσπα. να καηκε ο επεξεργαστης,δεν παιζει απο την θερμοκρασια.απο βλαβη με τα ρευματα και μητρικη,μπορει και να καηκε. αυτο με την αλλαγη του χρωμματος της μητρικης,θα μας βοηθουσε πολυ μια φωτογραφια.δεν αντιλεγω οτι μπορει να καηκε λογω temps. τωρα με το θεμα των μνημων...ξερω εγω ρε συ.ναι ειναι παλια αλλα να γυρισεις παλι σε 775 σοκετ με τοσα λεφτα.ψιλοfail.
crupo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Παιδιά τι να σας πω δεν ξέρω. Τι μου είπε ο τεχνίτης σας λέω. Μου είπε πως δεν πιστεύει να έχει καεί ο επεξεργαστής αν και δεν τον έχει δοκιμάσει ακομα ώστε να είναι σίγουρος. Μολις τον δοκιμάσει σε άλλη μητρική θα σας πω τι έγινε. Το σοκετ 775 είναι παλιό ε; Αυτό από τι καθορίζεται; Από τον επεξεργαστή την μητρική η και τα δυο. Να σας πω την αλήθεια ram σκεφτόμουν να αλλάξω έτσι και αλλιώς μιας και ο υπολογιστής ήταν πολύ αδύναμος και κολλούσε. 512 ram είχα βλέπεται... Από την μια ίσως δεν αξίζει να δώσω κανένα κατοσταρι για τοσο παλιό υπολογιστή αλλά από την άλλη να δώσω και 400 π.χ για καινούργιο λαπτοπ έχει διαφορα. Και τον υπολογιστή δεν τον θέλω ούτε για παιχνίδια ούτε για κάτι εξειδικευμένο. Για ίντερνετ, office, ταινίες κλπ. τον θέλω. Απλή χρήση δηλαδή... Με 512 ram βέβαια μου είχε σπάσει τα νευρα πολλές φορές μιας και ψιλοκολλουσε αν τον "φορτωνα", αλλά πιστεύω αυτό θα λυθεί αν βαλω καμια ram 2 GB π.χ. Θα δούμε τι θα κανω τελικά. Δεν έχω αποφασισει...
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πριν αποφασισεις ζητα απο τον τεχνικο να μας πει τι ακριβως parts εχει και θελει να βαλει.για να δουμε εαν αξιζει.πες του να σου τα γραψει ακριβως.
rfc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τσιμανι ο "τεχνιτης"........ λεμε. Οτι και να εγινε φιλε, απο οτι βλεπω μη βαζεις εσυ χερι μεσα, δωστο να στο φτιαξουνε,πληρωσε οτι ειναι και καθαρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα