dimuscrossfire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αν είναι μονίμως σβηστό κάτι παίζει.σίγουρα τα σύνδεσες όλα ξανά?για κάνε ένα έλεγχο στα καλώδιο.το ρεύμα του επεξεργαστή το σύνδεσες?
crupo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βασικα κοίταξα τα καλώδια αρκετές φορές. Δεν έβγαλα τίποτα ηθελημένα τουλάχιστον. Τώρα αν έβγαλα κάτι κατά λαθος είναι άλλο θέμα. Θα το κοιτάξω λίγο προσεχτικά οταν γυρίσω σπίτι. Το θέμα είναι πως υπάρχουν αρκετά καλώδια που δεν χρησιμοποιούνται και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν κάποιο από αυτά το έβγαλα κατά λάθος. Το ρευμα του επεξεργαστή που είναι. Καμία φωτο θα βοηθούσε. Αυτό το φωτάκι που αναβοσβήνει κανονικά και τώρα ειναι μονίμως σβηστό την λειτουργία του επεξεργαστή δειχνει;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το ρευμα του επεξεργαστή που είναι. Καμία φωτο θα βοηθούσε. Αυτό το φωτάκι που αναβοσβήνει κανονικά και τώρα ειναι μονίμως σβηστό την λειτουργία του επεξεργαστή δειχνει; Δεν παίρνει ρεύμα από καλώδιο αλλά από την μητρική απευθείας. Διάβασε το εγχειρίδιο για να δεις τι είναι το φωτάκι. Άλλο το καμιά φορά φτάνει μέχρι κάποιο σημείο πού έλεγες πριν και άλλο το δεν ανάβει καθόλου,ποιο από τα δύο ισχύει;
dimuscrossfire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εννοείς το λαμπάκι μπροστά στο κουτί έτσι?αν εννοείς αυτό είναι λογικό να μην αναβοσβήνει αφού δεν ανοίγει η οθόνη
crupo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι μπροστά στο κουτί είναι. Κατω από τα κουμπι που ανοίγει ο υπολογιστής και το reset. Φεύγω προς το παρον παιδιά. Εξελίξεις αύριο. Και ευχαριστώ για την βοήθεια...
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι μπροστά στο κουτί είναι. Κατω από τα κουμπι που ανοίγει ο υπολογιστής και το reset.Εκεί κατά κανόνα είναι το λαμπάκι του δίσκου... 1
crupo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι ίσως να είναι και το λαμπάκι του δίσκου τελικά. Η οθόνη άνοιξε 2 φορές μόνο από όσες έχω προσπαθήσει και κόλλησε σε κάποιο σημείο όμως. Το φωτάκι δεν πρόσεξα τι έκανε αυτές τις 2 φορές. Ίσως να αναβε τότε... Ρε παιδιά ο επεξεργαστής δεν έπρεπε να ανοίγει τουλάχιστον αρχικά και μετά οταν θερμαινοταν να εκλεινε; Αναγνωρίζει δηλαδή πριν ακομα θερμανθεί πως δεν έχει επαφή με την ψυχτρα και δεν ανοίγει καθόλου;
dimuscrossfire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 δεν έχει μόνο λαμπάκι για τον δίσκο.έχει για τον επεξεργαστή.δεν είναι αυτό το θέμα όμως. το θέμα είναι τι μπορεί να έχει γίνει τώρα.προσπάθησε να κάνεις ένα reset στα bios.κάτω από την μπαταρία της μητρικής έχει ένα μπλε πραγματάκι το οποίο λέγεται jumper.αυτό τώρα βραχυκυκλώνει την θέση 1-2. Θα κλείσεις το διακόπτη από το τροφοδοτικό ή αν δεν έχει διακόπτη θα το βγάλεις από το ρεύμα.θα βγάλεις το jumper και θα το συνδέσεις ακριβώς δίπλα ώστε να πιάνει την θέση 2-3.θα το αφήσεις για 10 δεύτερα.μόλις περάσουν τα 10 δεύτερα θα το ξανα βάλεις στην θέση 1-2, θα το συνδέσεις στο ρεύμα το τροφοδοτικό ή θα ανοίξεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού και θα πατήσεις το Power να πάρει μπρος ο υπολογιστής.δοκίμασε το και πες μου.αλλά πριν κάνεις αυτό δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και τις μνήμες, ξανα κούμπωσε τα και πάτα το power.αν δεν γίνει κάτι κάνε το παραπάνω που σου είπα
Tigran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν το πας σε κανεναν που ξερει ρε παλικαρε να μην γινει και καμια χειροτερη ζημια; κι εγω μονος μου τα εμαθα χαλωντας και φτιαχνοντας, αλλα ειναι κριμα να χαλασεις τπτ και να δινεις μετα τζαμπαλεφτα για ψυκτρες κτλ. Αποψη μου...
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Εκανα αυτο που ειπες με το jumper αλλα τιποτα. Τα αλλα δεν τα εκανα. Ασε που πλεον απο τα βαλε βγαλε της ψυκτρας δεν στεκεται καλα και τριζει. Θα παω να βαλω μια αλλη αυριο αν μπορεσω (οχι εγω παλι βεβαια. Θα αφησω τον τεχνικο). Αν λειτουργησει καλως. Αλλιως τον βλεπω για πεταμα. Φοβαμαι μην εχω χαλασει καμια μητρικη απο την πιεση που εβαλα για να κουμπωσει. Το γεγονος οτι δεν κανει ουτε μπιπ μολις το ανοιγω για αυτο μου κανει.
dimuscrossfire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 γιατί να βάλεις δύναμη για να κουμπώσει?αφού σου εξήγησα ότι πρέπει να βγάλεις την μητρική.οπότε δεν χρειαζόταν δύναμη για να βγει και να μπει η ψήκτρα
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 γιατί να βάλεις δύναμη για να κουμπώσει?αφού σου εξήγησα ότι πρέπει να βγάλεις την μητρική.οπότε δεν χρειαζόταν δύναμη για να βγει και να μπει η ψήκτρα Ειπα να το κανω πιο γρηγορα. Με εφαγε η βιασυνη ομως... Βασικα δεν ειχα σκοπο να το κανω αλλα λεω ας προσπαθησω να την ξεκουμπωσω. Το ξεκουμπωμα το εκανα ευκολα. Στο κουμπωμα τα εκανα πουτ@ν@!!! Παντως για να μην τα παραλεω δεν εβαλα και μεγιστη δυναμη. Το πατησα λιγο βεβαια. Δεν ξερω ποσο ευαισθητη ειναι η μητρικη. Παντως οταν το εκανα τον ειχα τον υπολογιστη γυρισμενο στα πλαγια.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Και να μην εβγαζες την μητρικη τα πραγματα ηταν απλα: γυριζες μιση στροφουλα τα 4 μαυρα πιαστρακια της ψυχτρας, τα τραβαγες λιγο εξω και μετα τραβαγες προσεκτικα τα πιαστρακια που πιανουν στην μητρική (ασπρα κατω απο τα μαυρα που περιστρεφονται με το ισιο κατσαβιδι) Δε ξερω τι εκανες αλλα οπως περιγραφεις κατι εσπασες απο την ψυχτρα η απλά δεν το κουμπωνεις σωστά. Οι μητρικες είναι λιγο επίφοβες αν τις λυγίζεις (αν και εχουν φαει κανα δυο απο μενα ζορι και δεν επαθαν τιποτα). Ο επεξεργαστης αμεσως ζεματαει ετσι και δεν εχει ψυχτρα πανω του. Οποτε δεν αποκλειεται να μην ανοιγει για αυτο, αλλα επισης μπορει να κουνηθηκε και καμια ραμ και να θελει βγαλσιμο και ξανα μεσα.
dimuscrossfire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 για αυτό όμως σε προειδοποίησα.για να μην σπάσεις τίποτα.τώρα σειρά έχει ο τεχνικός.μακάρι να στον φτιάξει.
crupo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τραβηξα μερικες φωτο. Δυσκολα θα δειτε κατι αλλα τις βαζω. Αυτο το μαραφετι στη φωτο 4 μπαινει πουθενα? Μηπως το εχω ξεσυνδεσει κατα λαθος? Η αλλη ακρη του καταληγει εκει που δειχνει η φωτο 5. Επισης στην τελευταια φωτο στον σκληρο υπαρχει μια υποδοχη πανω που δεν εχει κανενα βυσμα. Ετσι ηταν νομιζω βεβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα