Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χτές το βράδυ η Evga μου έστειλε αυτό το διαφημιστικό. Όσοι ενδιαφέρονται ας κάνουν το κόπο να κάνουνε register. Η προσφορά ισχύει μέρχι 31 Ιουλίου.
Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Για όσους την έχουνε είναι ή σκοπεύουνε να την αγοράσουν.
Doc1355 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και από αλλού να την έχεις αγοράσει ήδη,αν την κάνεις register μέχρι τις 31 Ιουλίου σου το στέλνουν δωρεάν! 1
manosfp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Είπα κι εγώ θα πάρουμε πιάτο παγωτού τζάμπα... Sent from my iPhone using Insomnia
Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Άμα δεν έχεις παγωτό τι να το κάνεις το πιάτο
Phoenix7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 από οτι κατάλαβα σου δινει την μαυρη πλακετα αυτη? ειπα και εγω ...
Captain Nemo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν γίνεται να το αντιστρέψουμε να κάνω register το backplate και να μου στείλει την κάρτα ? Σκέφτομαι σοβαρά να τους το προτείνω
agriokatsiko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 "This backplate helps to reinforce the PCB, protects critical components and best of all, looks awesome!" Αντί να το δίνουν μαζί με την κάρτα για την προστασία της, που την πληρώνεις ούτως ή άλλως αν την αγοράσεις, τώρα το κάνουν να φαίνεται και προσφορά για τους πελάτες τους... κι εμείς καθόμαστε και το συζητάμε... 1
Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά τι μιζέρια είναι αυτή. agriokatsiko σου δίνουνε εσένα backplate σε άλλη εταιρεία και σε πείραξε η EVGA? Εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Στη τελική το πρότεινα για όσους έχουνε την κάρτα ή σκοπεύουνε να την αγοράσουνε προσεχώς. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν είμαι κάτοχος τέτοιας κάρτας. Απλά είμαι γραμμένος στην Evga και μου έστειλαν email και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν είπε κανένας να αγοράσετε την κάρτα τη συγκεκριμένη απλά να επωφεληθούν όσοι την έχουν.Ή θα την αγοράσουν μέσα στο καλοκαιράκι.
agriokatsiko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Passionate, παρεξήγηση. Φυσικά συμφωνώ με όσα λες και στο αρχικό σου μήνυμα και πολύ καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας και σε ευχαριστώ για αυτό. Ούτε κι εγώ είμαι κάτοχος τέτοιας κάρτας φυσικά. Το σχόλιό μου είναι για την εταιρία αυτή και όλες τις υπόλοιπες, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να σου δίνουν μια στοιβαρή κατασκευή για τα λεφτά που δίνεις (και σε πολλες περιπτώσεις δίνεις χρυσάφι), σου πετάνε και την ύπαρξη ενός backplate και σου λένε ότι τωρα μάλιστα, θα είναι στοιβαρή και ομορφούλα η καρτούλα που έχεις ήδη αγοράσει. Και πάλι, συγνώμη για την παρεξήγηση, δεν ήταν τέτοια η πρόθεσή μου.
Doc1355 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι οk θα έπρεπε να δίνουν τα backplates μαζί με τις κάρτες (ειδικά όταν οι κάρτες αξίζουν πάρα πολλά €) αλλά από την στιγμή που η μόνη εταιρία που το προσφέρει δωρεάν είναι η EVGA εννοείται πως θα κάτσουμε να το συζητήσουμε! 2
Passionate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν παρεξηγήθηκα προς θεού απλά από αυτά που έγραψες νόμιζα ότι δυσανασχετούσες χωρίς λόγο και μου φάνηκε παράξενο. Και εγώ συμφωνώ με την άποψή σου όταν αγοράζεις κάρτες σε τέτοιο χρηματικό ύψος εννοείται ότι έπρεπε να σου παρέχουνε ότι έχουν και δεν έχουν, αλλά δυστυχώς από τη στιγμή που βγάζουν κέρδος χωρίς να προσφέρουνε κάτι extra σιγά μην ασχοληθούν αυτοί τα λεφτά τους τα παίρνουν.
zodiak bam Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Χτές το βράδυ η Evga μου έστειλε αυτό το διαφημιστικό. Όσοι ενδιαφέρονται ας κάνουν το κόπο να κάνουνε register. Η προσφορά ισχύει μέρχι 31 Ιουλίου. Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση σε τι ακριβως χρησιμευει το backplate στην καρτα γραφικων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα