grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ok βλεπω απο το manual οτι αυτη η μητρικη εχει το asus quick connector, φανταζομαι εχεις ελενξει οτι καθετε σωστα? , αν το εχεις πανω βγαλτο και βαλε μονο το power button στην αντιστιχη θεση στο mobo
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Coolerman, ενα dimmακι ειναι, και το δοκιμασα, αλλα παλι τπτ! Και φιλτατε grash2 το δοκιμασα και το quick connector, ακομα και με μονο το power button πανω, τπτ παλι! Και ναι, ειμαι σιγουρος οτι καθεται καλα, το εβαλα και το εβγαλα απειρες φορες αλλα τα ιδια...
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οκ φίλε μου. απο που έγινε η αγορά;; μήπως υπάρχει κάποιο ελλατωματικό εξάρτημα και δεν ξεκινάει.
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και εγω αυτο σκεφτηκα με τα πολλα... αλλα μου φαινεται παραξενο. του κουτιου ηταν ολα... Απο το eshop παντως εγινε η αγορα, και με ενα μηνα καθυστερηση παρακαλω!
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 για κοιταξέ το καλύτερα. έχει βουήξει ο τόπος τώρα τελευταία για ελλατωματικά. καινούρια πράγματα και δεν "τρέχει",κάτι γίνεται. και να πω ότι είσαι άσχετος.γνωρίζεις το άθλημα.
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Mαλιστα... αρα λες να το παω πακετο στο eshop και να ζητησω να το ελεγξουν? Απλα σκεφτομαι ειναι οτι επειδη εκανα εγω τη συναρμολογηση μην μου πουν οτι εκανα εγω κατι και προκαλεσα το προβλημα, ενω ειμαι σιγουρος οτι δεν παιζει κατι τετοιο... Μιας και οπως ειπα, το εκανα με ιδιαιτερη προσοχη και εχω καμποση εμπειρια πανω στο θεμα!
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 διπλα απο τα πινακια για τα μπλιμπλικια του κουτιου εχει ενα μικρο κουμπι, direct key λεγετε πατα το , δωσε πονο απο εκει αυτο κανει boot up κανονικα
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 διπλα απο τα πινακια για τα μπλιμπλικια του κουτιου εχει ενα μικρο κουμπι, direct key λεγετε πατα το , δωσε πονο απο εκει αυτο κανει boot up κανονικα Aχαα, το ειδα, και το πατησα κιολας... αλλα τπτ!
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 κατι δεν παει καλα τοτε με το mobo οπως λεει και ο coolerman οτι κουμπι βρεις πατα το ΜΕΜοκ και οτι αλλη χαζομαρα εχει πανω
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το memok, το πατησα και αυτο, αλλα παλι τπτ, νεκρο...
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τελευταια προταση, ξεμεινα απο ιδεες, βγαλε την μπαταρια για 15 20 δευτερα, χωρις το psu στην πριζα,
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυτο παιζει να ειναι το μονο που δεν δοκιμασα... γιατι πραγματικα μου φενεται παραξενο να βγαλει προβλημα η μπαταρια μιας μητικης που δουλεψε για πρωτη φορα σμρ! Τελος παντων, θα το δοκιμασω αυριο και θα σας ενημερωσω! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν εχεις πολυ χρονο, το eshop εχει DOA 7ημερων, αν εισαι μεσα στο εφταημερο να την πατε πισω, βασικα να την πατε οπως και να εχει απλα το doa ειναι αμεση αντικατασταση 1
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πολυ σωστος φιλε μου... ευχαριστω πολυ! Ειχα ξεχασει εντελως για το doa το eshop! Aυριο θα τους τα παω ολα πακετο, οπως μου ηρθαν...
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Aυριο θα τους τα παω ολα πακετο, οπως μου ηρθαν... πες και για την ιστορία τι ήταν αυτό που δεν ξεκινούσε. dead μητρική η κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα