Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok βλεπω απο το manual  οτι αυτη η μητρικη εχει το asus  quick connector,  φανταζομαι εχεις ελενξει οτι καθετε σωστα? , αν το εχεις πανω βγαλτο και βαλε μονο το power button στην αντιστιχη θεση στο mobo

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Coolerman, ενα dimmακι ειναι, και το δοκιμασα, αλλα παλι τπτ! Και φιλτατε grash2 το δοκιμασα και το quick connector, ακομα και με μονο το power button πανω, τπτ παλι! Και ναι, ειμαι σιγουρος οτι καθεται καλα, το εβαλα και το εβγαλα απειρες φορες αλλα τα ιδια...

Δημοσ.

οκ φίλε μου.

απο που έγινε η αγορά;;

μήπως υπάρχει κάποιο ελλατωματικό εξάρτημα και δεν ξεκινάει.

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτηκα με τα πολλα... αλλα μου φαινεται παραξενο. του κουτιου ηταν ολα... Απο το eshop παντως εγινε η αγορα, και με ενα μηνα καθυστερηση παρακαλω! -_-

Δημοσ.

για κοιταξέ το καλύτερα.

έχει βουήξει ο τόπος τώρα τελευταία για ελλατωματικά.

καινούρια πράγματα και δεν "τρέχει",κάτι γίνεται.

και να πω ότι είσαι άσχετος.γνωρίζεις το άθλημα.

Δημοσ.

Mαλιστα... αρα λες να το παω πακετο στο eshop και να ζητησω να το ελεγξουν? Απλα σκεφτομαι ειναι οτι επειδη εκανα εγω τη συναρμολογηση μην μου πουν οτι εκανα εγω κατι και προκαλεσα το προβλημα, ενω ειμαι σιγουρος οτι δεν παιζει κατι τετοιο... Μιας και οπως ειπα, το εκανα με ιδιαιτερη προσοχη και εχω καμποση εμπειρια πανω στο θεμα!

Δημοσ.

διπλα απο τα πινακια για τα μπλιμπλικια του κουτιου εχει ενα μικρο κουμπι, direct key λεγετε πατα το , δωσε πονο απο εκει αυτο κανει boot up κανονικα

Δημοσ.

διπλα απο τα πινακια για τα μπλιμπλικια του κουτιου εχει ενα μικρο κουμπι, direct key λεγετε πατα το , δωσε πονο απο εκει αυτο κανει boot up κανονικα

Aχαα, το ειδα, και το πατησα κιολας... αλλα τπτ!

Δημοσ.

κατι δεν παει καλα τοτε με το mobo οπως λεει και ο coolerman

οτι κουμπι βρεις πατα το ΜΕΜοκ και οτι αλλη χαζομαρα εχει πανω

Δημοσ.

τελευταια προταση, ξεμεινα απο ιδεες, βγαλε την μπαταρια για 15 20 δευτερα, χωρις το psu στην πριζα,

Δημοσ.

Αυτο παιζει να ειναι το μονο που δεν δοκιμασα... γιατι πραγματικα μου φενεται παραξενο να βγαλει προβλημα η μπαταρια μιας μητικης που δουλεψε για πρωτη φορα σμρ! Τελος παντων, θα το δοκιμασω αυριο και θα σας ενημερωσω! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...

Δημοσ.

δεν εχεις πολυ χρονο, το eshop εχει DOA  7ημερων, αν εισαι μεσα στο εφταημερο να την πατε πισω, βασικα να την πατε οπως και να εχει απλα το doa ειναι αμεση αντικατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ σωστος φιλε μου... ευχαριστω πολυ! Ειχα ξεχασει εντελως για το doa το eshop! Aυριο θα τους τα παω ολα πακετο, οπως μου ηρθαν...

Δημοσ.

Aυριο θα τους τα παω ολα πακετο, οπως μου ηρθαν...

πες και για την ιστορία τι ήταν αυτό που δεν ξεκινούσε.

dead μητρική η κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...