b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Σημερα το βραδυ με φωναξε ενας φιλος να συναρμολογησω τα κομματια απο το pc που ειχε παρει εδω και καμια εβδομαδα απο το eshop... τα κομματια ειναι τα εξης: μητρικη asus m5a99fx pro r2.0, καρτα γραφικων radeon hd7750, επεξεργαστη AMD FX-8320, ram corsair cmz8gx3m1a1600c10 VENGEANCE 8GB, τροφοδοτικο corsair vs550 και κουτι COOLERMASTER RC-430-KWN1 ELITE 430 μαζι με εναν παλιο δισκο western digital black 500gb αν δεν κανω λαθος... το στηνω το συστημα με πολυ προσοχη, παω να πατησω το κουμπι για να ανοιξει, και τπτ. το μονο που αναβει ειναι το πρασινο ledακι στη μητρικη που δειχνει οτι ειναι stand by και αυτο ειναι ολο! Μετα απο αρκετο ψαξιμο, το φερνω σπιτι, δοκιμαζω αλλη καρτα γραφικων, αλλο κουτι, ακομα και αλλο τροφοδοτικο, αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... Τυχαινει να ασχολουμαι με υπολογιστες αρκετα χρονια και ειδικα με συναρμολογησεις και πρωτη φορα παθαινω κατι τετοιο. Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παιζει! Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη... Ευχαριστω εκ των προτερων!
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 μήπως θέλει αναβάθμιση το bios;; για να τον δεί τον cpu
batistapao13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τσεκαρε μηπως συνδεσες κατι λαθος για τα μπροστινα κουμπια γιατι λες οτι δεν αναβει καθολου δηλαδη οτι δεν νιωθει τα 2 μπροστινα κουμπια
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το σκεφτηκα και αυτο, το προβλημα ειναι οτι δεν μπαινει καν στο bios, ουτε post δεν κανει! Και δυστυχως δεν εχω καποιον αλλο συμβατο επεξεργαστη για να το δοκιμασω... τσεκαρε μηπως συνδεσες κατι λαθος για τα μπροστινα κουμπια γιατι λες οτι δεν αναβει καθολου δηλαδη οτι δεν νιωθει τα 2 μπροστινα κουμπια Φιλε μου, τα κοιταξα 10.000 φορες... και δοκιμασα και ενα προχειρο κουτι που εχω σπιτι και ξερω ακριβως πως συνδεονται τα κουμπια μπροστα αλλα παλι τζιφος. :S
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν γίνεται αλλιώς μόνο αν βρείς άλλον και τον κουμπώσεις επάνω,θα μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση bios. αφού είσαι σχετικός με το άθλημα και δεν έχεις κάνει κατι λάθος σε συνδεσμολογία. πιστεύω εκεί πρέπει να επικεντρωθείς.
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 δεν γίνεται αλλιώς μόνο αν βρείς άλλον και τον κουμπώσεις επάνω,θα μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση bios. αφού είσαι σχετικός με το άθλημα και δεν έχεις κάνει κατι λάθος σε συνδεσμολογία. πιστεύω εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Μαλιστα... θα ψαξω τοτε μπας και. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας! Οποια αλλη ιδεα ειναι ευπροσδεκτη...
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι, δοκιμασα και αλλες μνημες, αλλα παλι τπτ... κοντευω να τρελαθω! Και με μια γρηγορη αναζητηση στο γουγλη βρηκα οτι η μητρικη ειναι συμβατη με αυτους τους επεξεργαστες, αρα δεν πιστευω να θελει bios update....
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 το 8πινο το έχεις συνδέσει έτσι;& το 24πινο;; τις μνήμες σε τι χρώμα slot τις έχεις;
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχω συνδεσει και 8πινο και 24πινο. Και τη ram την εχω αυτη τη στιγμη στο δευτερο μαυρο slot αλλα δοκιμασα και τα υπολοιπα οσο το εψαχνα...
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 μην πεταξεις ντοματες, μια προταση κανω, πατα το reset του κουτιου, δνε ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις τα καλωδια το ενα στη θεση του αλλου
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ένα dimm είναι;; κουμπουσέ το στο αριστερό σιέλ ΑΝ είναι ενα. αν είναι 2 στα μαύρα slot.
grash2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ok βλεπω απο το manual οτι αυτη η μητρικη εχει το asus quick connector, φανταζομαι εχεις ελενξει οτι καθετε σωστα? , αν το εχεις πανω βγαλτο και βαλε μονο το power button στην αντιστιχη θεση στο mobo
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ένα dimm είναι;; κουμπουσέ το στο αριστερό σιέλ ΑΝ είναι ενα. αν είναι 2 στα μαύρα slot.
b10z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χαχαχα, οχι φιλε μου, δεν θα σου πεταξω ντοματες γιατι και εμενα μου περασε αυτο απο το μυαλο... το δοκιμασα, αλλα παλι τζιφος! ένα dimm είναι;; yep, ενα dimmακι 8αρι ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα