Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Είσαι πολύ καλά. Ρίξε ένα με το Tomb Raider και πόσταρε τις ρυθμίσεις. Θα προσπαθήσω να τρέξω και με την GTX 770 το Heaven. 2
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραιο score man Παιδες βρηκα το προβλημα στο Grid απο το review μιας 770 στο techpowerup.. Δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι ή οι drivers αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ Ati και nvidia,δλδ στα Msaa x4 μια 770 παρομοια με την δικια σου εβγαλε 86fps ενω μια 7970ghz βγαζει 97fps!! Lol! Δεν το ηξερα αυτο,μλκια Καλα θυμομουν οτι ειχα τα ιδια settings στο grid με εσενα.. Αν δεν βαριεσαι ριξε και ενα tomb raider ολα στο full ,χωρις Tress και βαλε Msaax4 να δουμε,λογικα πρεπει να βγαλεις 43-46fps με τις 650ti,και 47fps με την 770.. Το review που κοιταγα ειναι αυτο.. http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_770_TF_Gaming/16.html Υ.Γ το ωραιo σκορ πηγαινε στον Heat
saiz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 prospector μην μας μπερδευεις τα ξεχειλωμενα yugo μετα θα τα δουμε.....πλακα κανω κατσε να δουμε τι κανει η 770 oc σε σχεση με την 680 asus top
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 1000 sorry αν σας μπερδεψα ε Επρεπε να σου ζηταγα grid 2 αποτελεσματα απο την καρτα σου να γελαγαμε xD 1
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 πολυ καλος στο heaven!! ultimate...stok gpu/cpu Πέρα από το Ultimate έχεις βάλει ίδιες ρυθμίσεις με εμένα;
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τωρα που το ειπες ,Heat ριξε και ενα Oc στην 770 πιστευω ανετα πας 1200/1900 :ο
saiz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πέρα από το Ultimate έχεις βάλει ίδιες ρυθμίσεις με εμένα; 1080p τα αλλα ιδια!
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 1080p τα αλλα ιδια! Απλά ρωτάω γιατί αν βάλεις μόνο το Ultimate, δεν τα βάζει όλα max. Είσαι λογικά παραπάνω από εμένα πάντως. Μια χαρά.
saiz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Απλά ρωτάω γιατί αν βάλεις μόνο το Ultimate, δεν τα βάζει όλα max. Είσαι λογικά παραπάνω από εμένα πάντως. Μια χαρά. που ειναι η 770 oc????? γιατι στα games βγαζει λιγοτερα απο μενα,ενω στα bench τα ιδια με μενα οπως θα επρεπε δηλαδη ισως και ενα τσακ καλυτερη πιστευω θα επρεπε να ηταν??
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ναι ηθελα αν το τονισω αυτο οτι τα shadows του saiz,αν θυμαμαι καλα επειδη και εγω ειχα ξεχαστει,ειναι ενα κλικ πιο κατω απο το max και θυμαμαι η διαφορα ηταν 3fps. Οποτε 61 θα εδειχνε του saiz.. Μικρη η διαφορα,που ισως να οφειλεται σε διαφορετικο version του παιχνιδιου που εχετε..
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τωρα που το ειπες ,Heat ριξε και ενα Oc στην 770 πιστευω ανετα πας 1200/1900 :ο Παρολο που ειμαι κατα, θα εκανα, αλλα οχι. Η καρτα δεν ειναι δικη μου και πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να της συμπεριφερθω οπως θελω. που ειναι η 770 oc????? γιατι στα games βγαζει λιγοτερα απο μενα,ενω στα bench τα ιδια με μενα οπως θα επρεπε δηλαδη ισως και ενα τσακ καλυτερη πιστευω θα επρεπε να ηταν?? Προσεξε τις ρυθμισεις στο Tomb Raider, ριξε και ενα screen με αυτες και στο bench. Ναι ηθελα αν το τονισω αυτο οτι τα shadows του saiz,αν θυμαμαι καλα επειδη και εγω ειχα ξεχαστει,ειναι ενα κλικ πιο κατω απο το max και θυμαμαι η διαφορα ηταν 3fps. Οποτε 61 θα εδειχνε του saiz.. Μικρη η διαφορα,που ισως να οφειλεται σε διαφορετικο version του παιχνιδιου που εχετε.. Πρεπει να ειναι το ιδιο version για να ειμαστε σωστοι. We need more benchmarks Δεν ειναι δικη μου. Αν τρεξω αλλα benchmarks θα ειναι σε αλλο συστημα. Στο συστημα του ιδιοκτητη δηλαδη.
Doc1355 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι δικη μου. Αν τρεξω αλλα benchmarks θα ειναι σε αλλο συστημα. Στο συστημα του ιδιοκτητη δηλαδη. No problemo! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα