Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι!!!

Γιατι ουτε η διαδικασία εγκατάστασης των 7 ειναι ευκολη,αλλα ουτε drivers υπαρχουν,κυριως της ενσωματομενη gpu των clover trail!

Δημοσ.

Κρίμα. :(

Μην απελπιζεσαι!

Αν το πορτοφόλι σου ειναι "βαρύ"(απο 1000+€),υπαρχουν και τα tablets με i-core(ivy & haswell)που ειναι σιγουρα συμβατα με τα 7!

Δημοσ.

1.5kgr¤ έκαστο;Με 1k+€;Στην άλλη ζωή...

Γι'αυτο κατσε στο λαπτοπ σου με τα 7 και κοιτα κανενα android tablet και ξεχνα τα windows tablet!Δε κανουν για σενα!

Δημοσ.

Γιατι,σ'αρεσει να σέρνεται?

Πλάκωσαν τα ξεφτέρια οπως βλεπω!

Ξερεις κανενα windows 8 tablet,με atom soc να εχει ανεμηστηρακια?

συγνώμη δεν θα ξανά επαναληφθεί

Δημοσ.

Γι'αυτο κατσε στο λαπτοπ σου με τα 7 και κοιτα κανενα android tablet και ξεχνα τα windows tablet!Δε κανουν για σενα!

θα περιμένω να πουληθεί κανα μεταχείρω απ' αυτά που λες,κάτω από 0.5k€.

btw,έχω android/ios/wintel tablets,θέλω όμως κάτι για όλα μαζί.

Δημοσ.

Αρκετά όμορφο , λεπτό και με ssd δίσκο  ελπίζω να μην ειναι τσιμπημένη η τιμή του

Δημοσ.

χωρίς παρωπίδες και με διάθεση κόντρας έχω να πω ότι αυτό που δεν αφήνει τα Windows 8 tablet να αδυνατίσουν είναι το ίδιο το λειτουργικό και τα tablet πρέπει να είναι πολύ ελαφρά γιατί όταν τα ακουμπάς επάνω σου αρκετή ώρα σε κουράζουν 

εξηγούμε θέλει ή δεν θέλει κανονικό ανεμιστήρα ένα windows 8 tablet? αν ναι ορίστε ένα πρόσθετο βάρος που κάτω από την σχεδίαση δεν κρύβετε όπως για παράδειγμα στα αυτοκίνητα που τα κάνουν ποιό σφηνοειδές σχήμα άλλα το μπροστινό ψυγείο από εκεί που αρχίζει δίνει τον όγκο  

Γραφεις επιοικως μπαρουφες...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κανένα νεότερο; Αυτό που με εξητάρει πολύ είναι ότι δίνονται μαζί και τα office δωρεάν. Το θέμα είναι πως οι ειδήσεις λέγανε για τέλος καλοκαιριού και σήμερα 10 Σεπτεμβρίου έχει θαφτεί το θέμα κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...