παπι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ασε τον κερσορα πανω στην λαμπα να σου πεταξει το τουλ τιπ
takhs_TAKHS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 έχω εγατέστησα το netbeans και τρέχω την java applications έχει 5 η 6 λάθη ο κώδικας μου βγάζει μια λάμπα σε κάθε γραμμή που έχω λάθος μπορεί κάποιος να μου διόρθωση αυτές της 5 η6 γραμμές γιατί δεν ξέρω καλά από προγραμματισμό, και όταν πατάω να μου το εκτελέσει μου βγάζει ένα πρόβλημα για την κλάσει εάν κάνω δεξί κλικ στο java αρχείο μου το εκτελεί άλλα εγώ θέλω να εκτελείτε με το που πάτα το run project package linedraw; import java.applet.*; import java.awt.event.*; import java.awt.Graphics; import java.awt.Color; //<applet code=LineDraw.class width=400 height=300> </applet> public class LineDraw extends Applet implements MouseMotionListener {int x1,y1,x2,y2; boolean flag=false; public void init() { x1=0; y1=0; addMouseMotionListener(this); addMouseListener(new MouseAdapter(){ public void mousePressed(MouseEvent ME) { x1=ME.getX(); y1=ME.getY();} } ); } public void mouseMoved(MouseEvent ME) {showStatus(ME.getX()+","+ME.getY()); } public void mouseDragged(MouseEvent ME) { Graphics g=this.getGraphics(); x2=ME.getX(); y2=ME.getY(); g.drawLine(x1,y1,x2,y2); x1=x2; y1=y2; } }
djcat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Απορώ ρε φίλε αν έχεις γράψει έστω και μια γραμμή κώδικα ποτέ σου... Τα errors είναι με κόκκινο χρώμα. Η κλάσση είναι applet για αυτό δεν τρέχει σαν application. Στη δεύτερη οθόνη σου ζητάει τη main γι ανα ξεκινήσει να τρέχει - αλλά επειδή είναι applet δεν έχει. Δες πως το κάνουν υβριδικά, να τρέχει σαν applet και σαν application.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ασε τον κερσορα πανω στην λαμπα να σου πεταξει το τουλ τιπ Πως διαλο; 3
insomniaK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 έτσι ρε πούστη μου, πρώτο μήνυμα η απάντηση, δεύτερο το ερώτημα. Πόσο μπροστά είναι το ινσόμνια!!! αδερφέ τάκι=τάκι, κάτσε διάβασε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα