jim116 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Εδώ και μερικές μέρες έχω το laptop inspiron 5150 της dell. Ο υπολογιστής αυτός διαθέτει έξοδο για tv s-video 7pin. Δεν είχε μαζί καλώδιο για σύνδεση με τηλεόραση. Βρήκα ένα τέτοιο που μετατρέπει το 7pin s-video σε rca από ένα κατάστημα υπολογιστών στη Μυτιλήνη. Το καλώδιο ερχόταν με κάποια κάρτα γραφικών αλλά ξέμεινε στο μαγαζί. Δυστυχώς με το καλώδιο αυτό δεν λειτουργεί η έξοδος για τηλεόραση στον φορητό μου υπολογιστή.Στις εικόνες που παραθέτω φαίνεται το καλώδιο (αρσενικό φις για σύνδεση στον υπολογιστή και θηλυκό rca όπου με δεύτερο καλώδιο με αρσενικούς ακροδέκτες rca γίνεται η σύνδεση με την τηλεόραση). Και τα 2 καλώδια λειτουργούν αλλά δεν ξέρω αν η συνδεσμολογία επαφών στο πρώτο είναι η σωστή για την κάρτα γραφικών του δικού μου υπολογιστή. Τη συνδεσμολογία των επαφών του την βρήκα με πολύμετρο. Ο υπολογιστής διαθέτει την κάρτα γραφικών mobility 9000 της ATI, windows xp1 pro sp1 προεγκαταστημένα και αυθεντικά και τον τεευταίο οδηγό της κάρτας γραφικών. Όποιος έχει τέτοιο καλώδιο και δεν του είναι κόπος ας δει με ένα πολύμετρο πώς είναι συνδεδεμένοι οι ακροδέκτες. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.