akisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 13εκ. μήκος x 10εκ. ύψος, αλλιώς θα έχανα 2 τρύπες που βιδώνει η mobo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ααα ενταξει τοτε. Απλα το υπολογιζα λαθος απο την φωτο. Ενταξει εγω χρησιμοποιησα σαν κεντρο για το ποτηροτρυπανο 4 τρύπες που είχε για μητρική και μου βγηκε 13,5x10,6. Επίσης έχω ήδη τροχίσει όλες τις άχριστες τρύπες απο κει πισω γιατι ηταν εχμυρες και δε θελω να πληγωθει κανα καλωδιο. Ισως τισ στοκαρω κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μετά από καιρό βάφτηκε το κουτί. Δεν το ήθελα μαυρο για αυτό έψαχνα κάτι άλλο προς γκρι πολύ σκουρο/μολυβί αλλά βγήκε πιο ανοιχτό από ότι ήθελα Το θέμα είναι τώρα με τι χρώμα να κάνω αντίθεση με αυτή τη λαλακία που βγήκε. Ηλίθια δειγματολόγια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ουπς! Στα χρώματα της Mercedes F1 το κουτί σου! Ίσως να το συνδύαζες με μαύρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το έστησα σχεδόν και όπως το βλέπω όμορφο είναι και με τα μαύρα πλαστικά αλλά το ψήνω για συνδυασμό με μπλε μεταλλικό και μπλε ή άσπρο φωτισμό εσωτερικά. Στα σκοτεινα φαινεται πιο ωραίο μάλλον γιατί το χρώμα είναι μεταλλικό και με το φως αστράφτει και μάλλον φαίνεται πιο ανοιχτό ακόμα Δεν θα είναι ωραίος συνδυασμός ένα τέτοιο μπλεδακι; (Εμένα σα να μου αρέσει αλλά δε ξέρω μήπως είναι άκυρο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πολύ ωραίο το μπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σκέτο το μπλε εννοεις ή το γκρι με το μπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Και το μπλε και ο συνδυασμός! Πάντως αυτό το μπλε ελεκτρίκ μου φαίνεται φοβερό χρώμα, οπότε και σκέτο θα ήταν ωραίο πιστεύω! Ρίξε και λίγες κίτρινες λεπτομέρειες και θα είσαι ασορτί με τα χρώματα της Subaru prodrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ωραία αφού εγκρίνει κι άλλος και αρέσει και σε μένα θα κάνω λεπτομέρειες με τέτοιο μπλε. Πάντως κίτρινο δεν το κόβω να βάζω Εντωμεταξύ είδα στο δειγματολόγιο στο βαφείο ένα μπλέ παρόμοιο με το παραπάνω αλλά μετά σκέφτηκα πως όλο το κουτί μπλε θα είναι υπερβολή! (ενώ σαν χρώμα είναι γαμάτο) Αλλά επειδή και μένα μαρέσει θα πάω να πάρω αλλο ένα σπρέι τετοιο μπλε (γιατί τελείωσε με κάτι άλλες μπούρδες που έβαφα) και θα κάνω κάτι πλαστικά με αυτό. Η νεκροψία θα δείξει σε κάνα δυο μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μετά από πόσους μήνες ας ξεθάψω το θέμα. Από καιρό που είχα πειράξει λίγο το κουτί ήθελα να φτιάξω κάποια πραγματάκια τα οποία δε θα μου κόστιζαν σχεδόν τίποτα γιατί είτε θα είχα τα πράγματα που χρειαζόμουν, είτε γιατί θα ήταν πολύ φθηνά. Ε δεν ειχα κανει σχεδον τιποτε μεχρι τωρα, που μου την βίδωσε να το τελειώσω γιατί το είχα παρατήσει εντελώς. Ξέρω πως το PC μου δεν είναι τρομερό, μιας και δεν υπάρχει φράγκο για αναβάθμιση (ή για νέο όπως έχει καταντήσει πλέον) αλλά είχα σταμπάρει το σηματάκι της Asus Republic of gamers (παρόλο που στο hardware του PC μου δεν υπάρχει) και χτες μου ήρθε μία ιδέα. Επειδή ενθουσιάστηκα πολύ με αυτό που έκανα σήμερα ήθελα να το δείξω (ναι ξέρω ψώνιοoo ). Βασικά ενθουσιάστηκα γιατί έγινε από τα δικά μου χέρια εντελώς. Το τι θα γίνει αυτό στην πορεία θα δω... Αν πετύχει αυτό που σκέφτομαι για πάνω στο κουτί, καλώς. Αλλιώς θα το κάνω κορνίζα γιατί μου αρέσει Είναι ένα κομμάτι MDF για οποιον δε καταλαβει απο την φωτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κάνω mini-hijack για μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που αφορά τα armor/kandalf. Θα μπορέσω να χωρέσω μέσα κάποιο κτήνος της Noctua; NH-D15 ή U14S; Το έχει επιχειρήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα