Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ωραιο κοψιμο εκανες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ! Θα γινόταν και καλύτερο αλλά δεν το έπαιρνε σε ύψος το CNC ενώς γνωστού οπότε ήθελε ξεπριτσίνωμα οπότε λέω δε βαριέσαι! Μια χαρα θα γίνει και με τροχό. Τώρα ψάχνω λαστιχάκι αλλά είδα σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας (το βρήκα εδώ μέσα σε άλλο thread για modding κουτιου)... Χτες το απόγευμα δε σηκώνανε τηλέφωνα και σήμερα δε πρόλαβα να πάω, άρα από Δευτέρα και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ! Θα γινόταν και καλύτερο αλλά δεν το έπαιρνε σε ύψος το CNC ενώς γνωστού οπότε ήθελε ξεπριτσίνωμα οπότε λέω δε βαριέσαι! Μια χαρα θα γίνει και με τροχό. Τώρα ψάχνω λαστιχάκι αλλά είδα σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας (το βρήκα εδώ μέσα σε άλλο thread για modding κουτιου)... Χτες το απόγευμα δε σηκώνανε τηλέφωνα και σήμερα δε πρόλαβα να πάω, άρα από Δευτέρα και βλέπουμε. Ωραιος! Προσωπικα, θα ειχα φαει ολη την Αθηνα σαββατιατικα να βρω.. Κοιτα και τη λυση του snakes για "u channel". http://www.insomnia.gr/topic/488615-supercase-lx-803-modding/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μπα δε λέει με καλώδιο... Εξάλλου από ότι είδα Site: http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles/Solid-U-Rubber-Profiles.aspx">εδώ στην Αθήνα για το u-channel μιλάμε για ένα παμφθηνο πραγμα που δεν αξίζει καν να ασχοληθώ με πατέντες οι οποίες δε θα έχουν και το ίδιο καλό αποτέλεσμα με το έτοιμο. Απλά επειδή δε γουστάρω το κέντρο της Αθήνας (κίνηση κλπ) , την Δευτέρα ίσως κοιτάξω για κάτι πιο κοντινό. Δεν έχει νόημα να ψάχνω σαββατιάτικα γιατί όλα θα είναι κλειστά μα δε μας καταλαβαίνουν οι καταστηματάρχες! Όταν θέλουμε να ασχοληθούμε με κάτι και θα χρειαστούμε τα μαγαζιά, εκείνοι ειναι πάντα κλειστοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ωραία δουλειά Νίκο! BTW η Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος, οπότε πάρε κάνα τηλ. πριν πας στο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Thanks για την ενημέρωση! Εδώ δεν σήκωνε τηλέφωνο χτες το απόγευμα στις 6μιση, θα είναι ανοιχτός μεθαυριο; Δε το νομίζω. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2013 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Είχα λίγη εμπνευση σημερα Μόνο στο κάτω μέρος θα μπει καινούριο πλεξυ διαφανο ενώ στην πάνω τρύπα λέω να φτιάξω με πλέξυ και κάποιο αυτοκόλλητο μπροστά κάποιο σχεδιο το οποίο θα φωτίζει από πίσω (πχ να γράφει κάτι). Δε θα φαίνεται μέσα το κουτί δηλαδή στο πάνω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 φίλε να ρίξω και εγώ μία ιδέα που έχω το candalf. έλεγα να βάλω και εγώ u-chanel και πήγα και αγόρασα, αλλά όταν έβαλα την καινούρια μητρική η απόσταση που έχεις σημαδέψει μου μίκρυνε πολύ και σκέφτηκαν να μεγαλώσω τις τρύπες που έχει στα πλάγια και να περάσω τα καλώδια από εκεί. δες την φωτογραφία και θα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 σκέφτηκα κι εγώ να κάνω κάτι με εκείνες τις τρύπες αλλά μετά είπα από εκεί να περάσω άλλα καλώδια και όχι το 24πινο. Οπότε δεν τις πείραξα. Δε καταλαβα που λες ότι σου μίκρυνε όμως. Λες να ανοίξω κι άλλες τρύπες ακόμα πιο δεξιά όπως έχω δει σε κάποια κουτιά που έχουν δύο σειρές με τρύπες; Προς το παρόν το κουτί έχει γίνει κομμάτια και περιμένει να το πάω για βάψιμο. Σκέφτομαι τι άλλα κοψε/ραψε να κάνω πριν το βάψιμο... Πριν έφτιαξα τις τρυπούλες στο πλαϊνο καπάκι που είχε για να κρατάνε το πλεξυγκλας γιατί ήταν άκυρες εντελώς αυτές που είχαν ανοίξει. Μέτρησα και άνοιξα καινούριες σε ποιο σωστά σημεία για το μάτι, και θα κλείσω τις άκυρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 η απόσταση από το τέλος της μητρικής μέχρι τις τρύπες στα πλάγια μίκρυνε, γιατί είναι μεγαλύτερη μητρική αυτή. αυτό με βόλεψε γιατί τα καλώδια φαίνονται λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 α νομιζα ότι είχες ανοίξει τρύπες στο πίσω μέρος και όταν έβαλες την μεγαλύτερη μητρική τις κάλυψαν σχεδόν και δε σε βόλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Λοιπόν να σας δείξω και εγώ πού έκανα τις τρύπες, έτσι για να υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα mods των αρχαίων Thermaltake μας. U channels δεν έβαλα.. Aρκεί η μονωτική ταινία μουαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 αα με μονωτική δείχνει προχειρότητα χαχα ειναι ωραιο το γκριζο-ασημενιο ρε συ δεν το ειχα δει σε τετοιο χρωμα μεσα εξω. Αλλα το δικο μου το βαρεθηκα μεσα γκριζο και περιμενω τωρα να το παω για βαψιματακι και ελπιζω μεσα στην επομενη βδομαδα να εχω ξεμπερδεψει. (ναι το παραμελησα ολίγον) ΥΓ: εμενα η μητρική μου έχει σε ακυρο σημειο το 24πιν οποτε προς το παρον η μια τρυπα που εκανα ειναι αχρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πού να σου δείξω το πίσω """παράθυρο""" για τη βάση της ψύκτρας! Θα φρίξεις! Βασικά να: Μετά για να το σουλουπώσω, εκτός από μονωτική χρησιμοποίησα και εύκαμπτο πλαστικό (σαν βάση) για να είναι ίσιες οι πλευρές. Πάντως ευτυχώς που ήταν αλουμίνιο, αλλιώς ακόμα θα τρύπαγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 πλακα πλακα φαση εχει μοιαζει με σχεδιο αλλά σαν να ειναι λιγο μικρο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα