.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ανοιχτουν τρύπες για τα καλώδια σε ενα thermaltake παναρχαιο αλλα έχει πάρα πολλές τρυπούλες για βίδωμα (θα δείτε την φωτό παρακάτω) και θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι χρήσιμες πλέον στην σήμερον ημέρα. Γιατί από ότι βλέπω όλα τα σύγχρονα κουτιά έχουν λίγες τρυπούλες για μητρικές ATX και micro atx μόνο (?) Εμποδίζουν πάρα πολλές τρυπούλες για αυτό δε θέλω να πέσει κάποια τρύπα πάνω σε κάποια χρήσιμη θέση. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η εικόνα δε βοηθάει και πολύ, καθώς δε βλέπουμε όλο τον χώρο και τη θέση του psu, που προφανώς είναι πάνω. Αν ήταν κάτω το psu, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Βγάλε μια καλύτερη φωτό. Ενδεικτικά 2-3 τρύπες παράλληλα στη μητρική θα ήταν μια χαρά. Από πίσω τι χώρο έχει? Βγάλε κι από κει μια φωτογραφία. Επίσης, καλύτερα θα ήταν να το βλέπαμε με την μητρική επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μα το θέμα είναι να μπορεί να φιλοξενήσει κι άλλη μητρική όχι μόνο αυτήν που έχω τώρα γιατι εξάλλου αυτή που έχω τώρα είναι κουλή και έχει το 24αρι πιν μες την μέση και όχι στην άκρη άρα πάλι σκατα cable management θα γίνει αλλά τελος πάντων. Θα βγάλω φωτό παρακαλώ περιμένετε Edit: Έφτασεεε Τροφοδοτικό πάνω, στο κενό απο πισω σίγουρα χωράει έστω οριακά το 24πινο. Η μητρικη που είχα μέσα ήταν Asus P5K pro και ο χώρος που πιάνει στο κουτί τον έχω σχεδιάσει μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άλλο κουτί η μητρική και δε μπορώ να το ξηλώσω. Αλλά όπως είπα το ζήτημα είναι να μην αχρηστέψω κάποια τρύπα που θα χρειαστεί στο μέλλον από άλλη mobo. Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο να το σουτάρω και να πάρω άλλο κουτί αλλά το λυπάμαι γιατί μου αρέσει η μούρη του. Για αυτό κοιτάζω αν σουλουπώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τα μεγέθη ποικίλλουν αρκετά. Ο κάθετος άξονας δε μας ενοχλεί. Στον οριζόντιο άξονα δηλαδή στο πλάτος πρέπει να εστιάσεις. Παράδειγμα: Η P5K Pro είναι ATX έχει πλάτος 21,8cm. Μια πιο νέα πχ η P8H77-V (socket 1155) πάλι ATX έχει πλάτος 22,86cm. Πρώτα αποφάσισε ποια ακριβώς μητρική θα βάλεις και άσε το cable management τελευταίο. Ενδεικτικά και για να είσαι ΟΚ για οποιοδήποτε ενδεχόμενο, απ' τη κόκκινη γραμμή και πέρα μπορείς ν' ανοίξεις τρύπες παράλληλα στη μητρική: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ολες αυτες οι τρυπες ειναι θεμα ετσι? Να φανταστω για λογους airflow ετσι? :P Ολες οι ATX εχουν 9-10 τρυπες. Αν βλεπουν καλα τα ματια μου, γιατι με τοσες τρυπες ζαλιστικα, πρεπει να ειναι καπως ετσι, με τη κιτρινη προεραιτικη αναλογα με τη mobo:). Επισης θελει αλλη μια γωνια κατω δεξια αλλα δε βλεπω σωστη τρυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 @giokou ευχαριστώ αν και νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να πάω τόσο περα. @Zapee995 όχι μάλλον δεν είναι για airflow τόσες τρύπες λέει ότι είναι για: ATX MicroATX BTX SSI SSI CEB SSI EEB SE7525GP2 Αυτές που μου κύκλωσες όντως τις έχει σαν ATX και microATX όπως επίσης έχει και την κάτω δεξιά (ακριβώς κάθετα από τις 2 δεξιές που κύκλωσες) Επίσης όλες αυτές που δείχνω παρακάτω τις έχει ATX έλεος δηλαδή. Υπάρχει ATX 34cm μητρική; Η μήπως βγαίνουν ακόμα μητρικές SSI, BTX; Από ότι βλέπω ένα τσακ αριστερά από την γραμμή του giokou μπορώ να θεωρήσω το κέντρο των τρυπών. (να πάρω σβάρνα και κάτι εξωγκοματακια που έχει εκεί το κουτί για άγνωστο λόγο) Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξυ ειμαστε εντελως λαθος και οι τρεις. Μετρα απο το slots/i/o πισω μεχρι τερμα δεξια ποσο ειναι. Οι full atx ειναι συνηθως 30-31 μηκος πλατος και 24-25 πλατος. Μετρα και βλεπεις σε ποιες τρυπες πεφτεις. Λογικα σε αυτες που εχω/εχεις συμαδεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να το κάνεις από έτσι: έτσι: Ορίστε: modding the armor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εντωμεταξυ ειμαστε εντελως λαθος και οι τρεις. Μετρα απο το slots/i/o πισω μεχρι τερμα δεξια ποσο ειναι. Οι full atx ειναι συνηθως 30-31 ποντους πλατος και 24-25 μηκος. Μετρα και βλεπεις σε ποιες τρυπες πεφτεις. Λογικα σε αυτες που εχω/εχεις συμαδεψει. 35cm έχει. Η γραμμή του giokou είναι στα 31 αλλά μου φαίνεται υπερβολικό. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να το κάνεις από έτσι: έτσι: Ορίστε: modding the armor Θεός! Ευχαριστώ. Εγώ υπολογίζω και μία ακόμα τρυπα από πάνω από αυτήν που έχει αυτός. Η τρύπα που έχει πάντως από πίσω μέχρι εκεί είναι στα 28cm έως τα 30. Βέβαια πίσω από το socket που έχει κόψει, εμένα το κουτί λέει 2 τρύπες για ATX αλλά μάλλον δε θα χρησιμοποιούνται πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όταν το κάνεις δώσε φώτος! θα προβώ και εγώ σε τρυπήματα λίαν συντόμως (armor)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Στη γραμμη του giokou θα γινουν οι τρυπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όταν το κάνεις δώσε φώτος! θα προβώ και εγώ σε τρυπήματα λίαν συντόμως (armor)! Ααααν γίνει! Αύριο θα καταλήξω. Στη γραμμη του giokou θα γινουν οι τρυπες. Αν η τρύπες ξεκινάνε στην γραμμή του giokou είναι πολύυυυ πέρα χωρίς λόγο πιστεύω. Εκεί στη γραμμή πιστευω πως θα ήταν καλά το κέντρο της τρύπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Απλα ο gioku τη τραβηξε στη ζωγραφικη ελευθερη γραμμη. Υπολογισε περιπου στο ενδιαμεσο. :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 χαχα ναι όντως κάπου εκεί ενδιάμεσα θα υπολογίσω αφού η γραμμή είναι λίγο μεθυσμένη Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Σκεφτόμουν να κανω και μία πιο μικρή ανάμεσα στις 2 μακρόστενες βέβαια αλλα μετά βαρέθηκα ή το ξέχασα δε ξέρω ποιο προέκυψε πρώτο Θα πάρω και λάστιχο U channel για τις τρύπες και σκέφτομαι και τι χρώμα να το βάψω εσωτερικά. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2013 από .::NikoS::. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα