Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μενα γιατί δεν βγάζει επιλογή για βίντεο;; πως το επιλέγεις;

edit. μου κατέβασε την 3.5 αντί για την 4 που έχει την επιλογή για το βίντεο.. κάνει διακρίσεις στις συσκευές ή απλά δεν έχει ενημερωθεί ακόμα;

Καλά και εγώ προτιμώ το aviary για να βάζω effects στις φωτογραφίες μου. Κλάσεις ανώτερο. Απλά ήθελα να δοκιμάσω την υπηρεσία με τα videos.

Λέγεται πολύ καλό μάρκετινγκ... Καλή ώρα σαν την apple. Δοκίμασε το aviary και μετά θα απορείς γιατί χρησιμοποιούσες το instagram.

Ίσως δεν θυμάσαι ότι εσύ μπήκες σε ένα θέμα που αφορά το instagram για να γράψεις πόσο άχρηστο είναι - λες και αυτό είναι το θέμα. 

Αν θες να μάθεις ποιός είναι offtopic λοιπόν, λίγη αυτογνωσία και αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Τα υπόλοιπα τα αποδίδω σε εκνευρισμό σου (άγνωστος και αδιάφορος ο λόγος) και δεν με αφορούν. Σε κάθε περίπτωση, "συζήτηση" σε τέτοιο ύφος μπορείς να τη συνεχίσεις μόνος σου.  :)

ΠΑΛΙ επιλεκτική μνήμη και επιλέγεις κομμάτια απ αυτά που έχω πει για να δημιουργήσεις εντυπωσεις...

Δες λοιπόν ξανά τα μηνύματα μου και δες τα ενδιάμεσα των άλλων χρηστών για να δεις αν κάνω φλαμε ή όχι. Σε πιο σημείο ήμουν ακριβώς off topic και μπηκα μόνο και μόνο για να κράξω το instagram..; απαγορεύεται δλδ να προτείνεις άλλα προγράμματα που βάζουν εφφέ στις φωτο; Από πότε το να παραθέσει κάποιος την άποψη του και να γράψει ότι " το ταδε πρόγραμμα είναι κλάσεις ανώτερο σε σημείο που θα απορείς γτ χρησιμοποιούσες το άλλο", αποτελεί κράξιμο της βήτα εφαρμογής, flame και off topic;;;

Λίγο αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαξε κανέναν. Και σου ξαναπροτείνω  να διαβάσεις πολύ καλά το νο2 του προηγούμενου μου ποστ.

μαλλον θα ηταν καλυτερα, να αρχισεις να χρησιμοποιεις τα ψευτοεφε του instagram..

Την συγκεκριμένη φωτό δεν την έβαλα για να δείξω πόσο γαμάτες φωτο φτιάχνω αλλά το color splash που έχει το aviary και δεν έχει το instagram (όπως και επιλογές για soft focus, stickers, text κλπ). Για εφφέ το aviary έχει 24 δωρεάν φίλτρα και 14 διαφορετικά κάδρα σε σχέση με τα 19 φίλτρα του instagram.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ΠΑΛΙ επιλεκτική μνήμη και επιλέγεις κομμάτια απ αυτά που έχω πει για να δημιουργήσεις εντυπωσεις...

[...]

Πιθανόν να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή σου να θεωρείς ότι γράφω ό,τι γράφω για να δημιουργήσω εντυπώσεις σε εσένα ή (ακόμη χειρότερα) για εσένα. 

Δεν πειράζει, ελπίζω όταν μεγαλώσεις να το ξεπεράσεις. :)

Κατά τα λοιπά, σου παραθέτω, με τη σειρά μου, την τελευταία πρόταση του δικού μου προηγούμενου μηνύματος: "Σε κάθε περίπτωση, "συζήτηση" σε τέτοιο ύφος μπορείς να τη συνεχίσεις μόνος σου.

Καλή συνέχεια. :)

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη φωτό δεν την έβαλα για να δείξω πόσο γαμάτες φωτο φτιάχνω αλλά το color splash που έχει το aviary και δεν έχει το instagram (όπως και επιλογές για soft focus, stickers, text κλπ). Για εφφέ το aviary έχει 24 δωρεάν φίλτρα και 14 διαφορετικά κάδρα σε σχέση με τα 19 φίλτρα του instagram.

α οκ, τοτε.

Δημοσ.

Υπεροχα νεα! τωρα οι κατα φαντασιαν φοτογραφοι χιπστεραδες θα μπορουν να ανεβασουν ακομα περισοτερο δηθεν αρτιστικο υλικο

Δημοσ.

Πλην όμως, το Cinema mode είναι υπολειτουργία της εγγραφής video, όχι το video αυτό καθ'εαυτό.

Απ' ότι καταλαβαίνω, η εγγραφή video πρέπει να υποστηρίζεται σε όλους όσους έχουν την έκδοση 4.0 και η συσκευή τους υποστηρίζει εγγενώς εγγραφή video.

Λοιπόν, η εγγραφή video υποστηρίζεται μόνο σε συσκευές με android 4.1 και πάνω και όχι με 4.0, όπως αναφέρεται εδώ: http://www.facebook.com/help/instagram/121249201419037

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...