Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραίες οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας αλλά εγώ επιλογή για βίντεο δεν βλέπω πουθενά... Μάλλον δεν είναι για όλες τις περιοχές ακόμα οπότε άκυρη η ειδησούλα σας...

Αν κατέβασες την τελευταία έκδοση (4.0 ή την σημερινή 4.0.1), δίπλα στο κουμπί για το τράβηγμα της φωτογραφίας έχει μία κάμερα - πατώντας την, η συσκευή σου θα τραβήξει video.

video-button-600x529.png

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κατέβασες την τελευταία έκδοση (4.0 ή την σημερινή 4.0.1), δίπλα στο κουμπί για το τράβηγμα της φωτογραφίας έχει μία κάμερα - πατώντας την, η συσκευή σου θα τραβήξει video.

video-button-600x529.png

paredwse την έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση αλλά δεν την βγάζει καν την επιλογή της κάμερας :( , ίσως να είναι ανάλογα με την συσκευή δεν ξέρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

paredwse την έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση αλλά δεν την βγάζει καν την επιλογή της κάμερας :( , ίσως να είναι ανάλογα με την συσκευή δεν ξέρω.

Σε τι συσκευή προσπαθείς, αν επιτρέπεται; 

• Super Moderators
Δημοσ.

xperia ray

Μήπως δεν υποστηρίζει ακόμα τη συγκεκριμένη συσκευή ή το android build που "φοράει" η συσκευή σου; Λυπάμαι, δεν γνωρίζω από Android για να βοηθήσω... 

Δημοσ.

Μπορείς να μας δώσεις ένα link για το aviary στο iTunes Store; Γιατί, όσο και να το ψάχνω, δεν βρίσκω κάτι... 

Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι κάνει το instagram και προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να το συγκρίνεις με ένα photo editing SDK όπως το aviary... 

Είμαι χρήστης android και απαντάω για την android πλευρά του instagram. Για την iphone πλευρά ας "ενδιαφερθούν" όσοι έχουν κάποιο προιόν της apple. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα που η aviary δεν έχει βγάλει την εφαρμογή της για το apple store... και προτιμώ να πατήσω απλά share την φωτό μου κατευθείαν στο facebook ή όπου αλλού θέλω να την μοιραστώ παρά στην τετραγωνισμένη υπηρεσία του instagram με τους wannabe "φωτογράφους". so simple.

edit. Προτιμώ να σπαταλάω 1 λεπτό για να φτιάξω την φωτό μου έτσι (τόσο περίπου μου πήρε), παρά να βάλω κάποιο ψευτοεφφέ στο instagram.

601912_10151476432042807_236888383_n.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι χρήστης android και απαντάω για την android πλευρά του instagram. [...]

Και προτιμώ να πατήσω απλά share την φωτό μου κατευθείαν στο facebook ή όπου αλλού θέλω να την μοιραστώ παρά στην τετραγωνισμένη υπηρεσία του instagram με τους wannabe "φωτογράφους". so simple. [...]

Καλό θα ήταν να το διευκρινίσεις λοιπόν. ;)

Και το ότι δεν θέλεις εσύ να κάνεις share στο Instagram community και προτιμάς το facebook, δεν σημαίνει ότι το προτιμούν όλοι...

So simple. :)

Δημοσ.

xperia ray

δεν ριχνεις μια ματια στο αρθρο αλλα αυτη τη φορα να το διαβασεις;;;

Τέλος, το Instagram ενσωματώνει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Cinema το οποίο διατίθεται μόνο για την iOS έκδοση

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Τέλος, το Instagram ενσωματώνει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Cinema το οποίο διατίθεται μόνο για την iOS έκδοση

Πλην όμως, το Cinema mode είναι υπολειτουργία της εγγραφής video, όχι το video αυτό καθ'εαυτό.

Απ' ότι καταλαβαίνω, η εγγραφή video πρέπει να υποστηρίζεται σε όλους όσους έχουν την έκδοση 4.0 και η συσκευή τους υποστηρίζει εγγενώς εγγραφή video.

Δημοσ.

Μπορείς να μας δώσεις ένα link για το aviary στο iTunes Store; Γιατί, όσο και να το ψάχνω, δεν βρίσκω κάτι... 

Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί τι κάνει το instagram και προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να το συγκρίνεις με ένα photo editing SDK όπως το aviary... 

Καλό θα ήταν να το διευκρινίσεις λοιπόν. ;)

Και το ότι δεν θέλεις εσύ να κάνεις share στο Instagram community και προτιμάς το facebook, δεν σημαίνει ότι το προτιμούν όλοι...

So simple. :)

Mε έβαλες σε σκέψεις και καθησα και έκανα ένα απλο γκουγκλάρισμα στις λέξεις "aviary for iphone"... ΩΩΩΩ!!! Δια μαγείας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, πατώντας στο πρώτο link, μπήκα στο αντίστοιχο πρόγραμμα για το iphone... Μάλλον δεν έψαξες και πολύ ε; :-) :-) Kαλό θα ήταν λοιπόν, να χρησιμοποιουσαμε και λίγο το google αντί να το παίζουμε παντογνώστες...

https://itunes.apple.com/us/app/photo-editor-by-aviary/id527445936?mt=8

επίσης ανέφερα ότι προτιμώ να το κάνω share όπου θέλω εγώ και έδωσα σαν παράδειγμα το fb. θα μπορούσα να το στείλω απευθείας σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως σε email, σε fb messenger, google+ ή όπου αλλού θέλω. δεν βλέπω τον λόγο να πρέπει να το μοιραστώ με τον καθένα στο instagram. Μην κρατάς συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις για να δημιουργήσεις εντυπωσεις..

Δεν έχω αντιληφθεί τι κάνει το instagram?? εννοείς την ψευτοκοινότητα που κοινοποιεί φωτογραφίες κατα 99% στο προφίλ τους στο fb και το twitter; Αν ήθελα την κοινοποιούσα απευθείας σε αυτούς που θέλω να την δουν και δεν χρειάζεται να ανεβάζω μια τετράγωνη κροπιαρισμένη εικόνα στο instagram. (το κόκκινο χρώμα για να απαντήσω στο συγκεκριμένο κομμάτι που ανέφερες για να καταλάβεις το σκεπτικό του καθενός που θεωρεί το instagram άχρηστη ψευτοsocial εφαρμογή.)

Για να μείνω και στο θέμα, τελικά μου έβγαλε την επόμενη μέρα αναβάθμιση το instagram. Δεν ξετρελάθηκα και με τα εφφέ στο βίντεο. Περίμενα πιο έντονα εφφέ. πχ παλιάς ταινίας κινηματογράφου με καμένα καρέ. δεν ξέρω αν φταίει που είναι η έκδοση για android που αναφέρεται οτι κάτι δεν υποστηρίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Mε έβαλες σε σκέψεις και καθησα και έκανα ένα απλο γκουγκλάρισμα στις λέξεις "aviary for iphone"... ΩΩΩΩ!!! Δια μαγείας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, πατώντας στο πρώτο link, μπήκα στο αντίστοιχο πρόγραμμα για το iphone... Μάλλον δεν έψαξες και πολύ ε; :-) :-) Kαλό θα ήταν λοιπόν, να χρησιμοποιουσαμε και λίγο το google αντί να το παίζουμε παντογνώστες...

https://itunes.apple.com/us/app/photo-editor-by-aviary/id527445936?mt=8

[...]

Χαλάρωσε και μην εκνευρίζεσαι, δεν είναι καλό για την υγεία.

Πού ακριβώς το "έπαιξα" παντογνώστης; Σου ζήτησα link για το iTunes Sotore και μου το έδωσες, ευχαριστώ. :)

Βέβαια το aviary είναι απλώς ένας photo editor (και μάλιστα επί πληρωμή, αφού σχεδόν όλες οι λειτουργίες είναι in-app purchases) αλλά δεν πειράζει. 

[...]]

επίσης ανέφερα ότι προτιμώ να το κάνω share όπου θέλω εγώ και έδωσα σαν παράδειγμα το fb. θα μπορούσα να το στείλω απευθείας σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως σε email, σε fb messenger, google+ ή όπου αλλού θέλω. δεν βλέπω τον λόγο να πρέπει να το μοιραστώ με τον καθένα στο instagram. Μην κρατάς συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις για να δημιουργήσεις εντυπωσεις..

Γιατί να δημιουργήσω εντυπώσεις; Και γιατί σε εσένα; Σε ξέρω ή με ξέρεις από χθες; :)

Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι κάνει το instagram. Εσύ θες ένα photo editor, τα εκατομμύρια χρήστες του Instagram κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, δεν σε ανάγκασε κανείς να χρησιμοποιήσεις το Instagram αφού δεν θέλεις. 

Δημοσ.

Επειδή έχουμε βγει τελείως off topic, ότι άλλο θες, στο inbox.

1. 2.Χαλάρωσε και μην εκνευρίζεσαι,  δεν είναι καλό για την υγεία.

Πού ακριβώς το "έπαιξα" παντογνώστης; Σου ζήτησα link για το iTunes Sotore και μου το έδωσες, ευχαριστώ. :)

3. Βέβαια το aviary είναι απλώς ένας photo editor (και μάλιστα επί πληρωμή, αφού σχεδόν όλες οι λειτουργίες είναι in-app purchases) αλλά δεν πειράζει. 

4.Γιατί να δημιουργήσω εντυπώσεις; Και γιατί σε εσένα; Σε ξέρω ή με ξέρεις από χθες; :)

Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι κάνει το instagram. Εσύ θες ένα photo editor, τα εκατομμύρια χρήστες του Instagram κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, 5.δεν σε ανάγκασε κανείς να χρησιμοποιήσεις το Instagram αφού δεν θέλεις. 

1. Σοβαρά τώρα; 10 δευτερόλεπτα μου πήρε και εσύ όσο και αν έψαχνες, δεν έβρησκες κάτι!

2. Την ειρωνεία σου και το υφάκι σου, στα φιλαράκια σου. Σαν mod που είσαι, οφείλεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου και να δίνεις το παράδειγμα. όχι να κάνεις αυτά για τα οποία μπανάρεις τους άλλους.

3. Προφανώς μιας και δεν είχες βρει το aviary μέχρι τώρα όπως είπες, δεν έχεις χρησιμοποιήσει και τα φίλτρα που έχει. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι έχει πολλά περισσότερα δωρεάν κιολας, από το instagram και πολλά άλλα ακόμα (όπως το να αφήσεις χρώμα στην φωτό στα σημεία που θες) που το instagram δεν τα έχει. Για αυτό λοιπόν προτιμώ να σπαταλήσω 1 λεπτό παραπάνω στο aviary και να βγάλω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα παρά να χρησιμοποιήσω τα ψευτοεφφέ του instagram.

4. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον λόγο που ο καθένας θίγεται και προσπαθεί να μειώσει/την πει/οπως θες πες το, τον άλλον. Γούστο σου και καπέλο σου. Το είχα αναφέρει απ την αρχή ότι εμένα το instagram δεν με καλύπτει και απλά ήθελα να δω την λειτουργία video. Eσυ συγκεκριμένα όμως ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις αυτό που ανέφερα στο 2.

5. και δεν το χρησιμοποιώ κιολας. Αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή καλύπτει εσένα το instagram, πρέπει σονι και καλά να καλύπτει και μένα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, όσοι έχουν iPhone δεν δικαιούνται να ομιλούν για ανεργία και μισθούς, είναι ο περιούσιος λαός... 

Όσοι έχουν υπολογιστή και μπαίνουν στο internet, δικαιούνται να πεινάνε, αφού τόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης; 

Mπορεί να δικαιούνται ρε φίλε να ομιλούν, άλλα δε τους δίνει σημασία κανείς όταν έχουν αγοράσει κινητό των 700+ καθώς είναι κυριολεκτικά υποκριτές. Καλά θα κάνουν να βουλώνουν που κ που γιατί εκνευρίζουν και μας τους υπόλοιπους που έχουμε πραγματικό οικονομικό πρόβλημα με το ίδιο pc δεκαετίας και πληρώνουμε ίσα ίσα τους λογαριασμούς. Αυτοί κ τα έχουν και κουράζουν με την άστοχη γκρίνια τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή έχουμε βγει τελείως off topic, ότι άλλο θες, στο inbox.

1. Σοβαρά τώρα; 10 δευτερόλεπτα μου πήρε και εσύ όσο και αν έψαχνες, δεν έβρησκες κάτι!

2. Την ειρωνεία σου και το υφάκι σου, στα φιλαράκια σου. Σαν mod που είσαι, οφείλεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου και να δίνεις το παράδειγμα. όχι να κάνεις αυτά για τα οποία μπανάρεις τους άλλους.

3. Προφανώς μιας και δεν είχες βρει το aviary μέχρι τώρα όπως είπες, δεν έχεις χρησιμοποιήσει και τα φίλτρα που έχει. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι έχει πολλά περισσότερα δωρεάν κιολας, από το instagram και πολλά άλλα ακόμα (όπως το να αφήσεις χρώμα στην φωτό στα σημεία που θες) που το instagram δεν τα έχει. Για αυτό λοιπόν προτιμώ να σπαταλήσω 1 λεπτό παραπάνω στο aviary και να βγάλω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα παρά να χρησιμοποιήσω τα ψευτοεφφέ του instagram.

4. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον λόγο που ο καθένας θίγεται και προσπαθεί να μειώσει/την πει/οπως θες πες το, τον άλλον. Γούστο σου και καπέλο σου. Το είχα αναφέρει απ την αρχή ότι εμένα το instagram δεν με καλύπτει και απλά ήθελα να δω την λειτουργία video. Eσυ συγκεκριμένα όμως ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις αυτό που ανέφερα στο 2.

5. και δεν το χρησιμοποιώ κιολας. Αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή καλύπτει εσένα το instagram, πρέπει σονι και καλά να καλύπτει και μένα.

Ίσως δεν θυμάσαι ότι εσύ μπήκες σε ένα θέμα που αφορά το instagram για να γράψεις πόσο άχρηστο είναι - λες και αυτό είναι το θέμα. 

Αν θες να μάθεις ποιός είναι offtopic λοιπόν, λίγη αυτογνωσία και αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Τα υπόλοιπα τα αποδίδω σε εκνευρισμό σου (άγνωστος και αδιάφορος ο λόγος) και δεν με αφορούν. Σε κάθε περίπτωση, "συζήτηση" σε τέτοιο ύφος μπορείς να τη συνεχίσεις μόνος σου.  :)

Mπορεί να δικαιούνται ρε φίλε να ομιλούν, άλλα δε τους δίνει σημασία κανείς όταν έχουν αγοράσει κινητό των 700+ καθώς είναι κυριολεκτικά υποκριτές. Καλά θα κάνουν να βουλώνουν που κ που γιατί εκνευρίζουν και μας τους υπόλοιπους που έχουμε πραγματικό οικονομικό πρόβλημα με το ίδιο pc δεκαετίας και πληρώνουμε ίσα ίσα τους λογαριασμούς. Αυτοί κ τα έχουν και κουράζουν με την άστοχη γκρίνια τους.

Δεν ξέρω με ποιό δικαίωμα εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος θα κρίνουμε πώς και γιατί αγόρασε κάποιος ένα υλικό αγαθό. Μπορεί να έσφιξε το ζωνάρι μέχρι εκεί που δεν παίρνει, μπορεί να στερήθηκε άλλα πράγματα, μπορεί οτιδήποτε. Δεν με αφορά και δεν τον κρίνω. 

Ούτε δικαιούμαι να του πω "να το βουλώνει που και που". 

Δημοσ.

edit. Προτιμώ να σπαταλάω 1 λεπτό για να φτιάξω την φωτό μου έτσι (τόσο περίπου μου πήρε), παρά να βάλω κάποιο ψευτοεφφέ στο instagram.

μαλλον θα ηταν καλυτερα, να αρχισεις να χρησιμοποιεις τα ψευτοεφε του instagram..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...