zarzonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έχτισε ένα pc με μια μητρική που παίρνει ρεύμα για τον επεξεργαστή με 8pin. Ο επεξεργαστής είναι ο i5 3470 με TDP 77 Watt. Το τροφοδοτικό όμως είχε μόνο ένα κονέκτορα με 4pin. Από ότι ξέρω, ένας κονέκτορας των 4pin μπορεί να δώσει ισχύ έως περίπου 130 Watt. Υπάρχει περίπτωση με αυτό τον επεξεργαστή να έχει πρόβλημα και με αυτή την συνδεσμολογία;
xaris87 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τι τροφοδοτικό είναι???? Καρτα γραφικών δεν βάζει πάνω??
grash2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 βαζεις το 4τραπινο κανονικα πανω στη mobo και αφηνεις τα 4 αδεια αν κανει Post εισαι κομπλε ζημια δεν γινεται με λιγοτερο ρευμα, προσφατα εφτιαξα ενα pc με αντιστιχο θεμα, και επαιξε κανονικα, βεβαια ο cpu ηταν λιγο πιο φτωχος σε καταναλωση αν του κανει προβλημα θα ειναι restarts και Power downs, επομενος δοκιμαζει και βλεπει 1
xaris87 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ναι ωραία τα λες @grash2 αλλά κρίμα δεν είναι να δώσεις ενα κάρο λεφτά και να μην πάρεις το βασικότερο???? Ένα τροφοδοτικό ποιοτικό!! Για να μην έχει 8pin θα είναι σίγουρα παλιό!!!
zarzonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το τροφοδοτικό είναι βγαλμένο από το παλιό pc του και δυστυχώς είναι turbo-x 550Watt. Το pc το σύνδεσε κανονικά και δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι μην βγάλει πρόβλημα ξαφνικά ή μην χρειάζεται περισσότερη ισχύ και τα ξαφνικά καεί τίποτα. Ο λόγος που δεν πήρε τροφοδοτικό είναι το οικονομικό. Ήθελε να κάνει ένα οικονομικό build. Κάρτα γραφικών είναι η 650 της Asus. Όχι τίποτα τρομερό. Ναι ωραία τα λες @grash2 αλλά κρίμα δεν είναι να δώσεις ενα κάρο λεφτά και να μην πάρεις το βασικότερο???? Ένα τροφοδοτικό ποιοτικό!! Για να μην έχει 8pin θα είναι σίγουρα παλιό!!! Δεν έδωσε και ένα κάρο λεφτά. 480 ευρώ για όλο το pc έδωσε χωρίς τροφοδοτικό και σκληρό.
grash2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 δεν εχεις αδικο συν-ονοματε χαρης και εγω, αλλα οταν παιζεις με αυστηρο budget, ακομα και τα 40-50 ευρω για ενα νεο psu καποιον μπορει να τον πονανε, αν αντεχει το πορτοφολι του, βουρ για psu αλλιως... οτι μπορει ο καθενας
Zapee995 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αφου δουλεψε εχει καλως. Αλλα ειναι να τα εμπιστευεσαι?? Για την ιστορια παντως, προφανως δεν επελεξε τετοιο τροφοδοτικο για το οικονομικο αλλα επειδη δεν το εψαξε. Με τα ιδια λεφτα επαιρνε A quality σε λιγοτερα ονομαστικα αλλα περισσοτερα πραγματικα watt. 1
zarzonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αφου δουλεψε εχει καλως. Αλλα ειναι να τα εμπιστευεσαι?? Για την ιστορια παντως, προφανως δεν επελεξε τετοιο τροφοδοτικο για το οικονομικο αλλα επειδη δεν το εψαξε. Με τα ιδια λεφτα επαιρνε A quality σε λιγοτερα ονομαστικα αλλα περισσοτερα πραγματικα watt. Δεν το πήρε τώρα το τροφοδοτικό. Είναι από το παλιό pc βγαλμένο και αγορασμένο σχετικά πρόσφατα όταν πριν κανένα χρόνο το τροφοδοτικό από το παλιό pc τα έφτυσε. Τώρα δεν έδωσε τίποτα. Τότε όντως δεν το έψαξε πολύ. Πήγε πλαίσιο και του το πλάσαραν...
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κριμα ειναι, ας κοιτάξει να αλλάξει τροφοδοτικό... Με 40-50 βρισκεις κατι καλο.
zarzonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Και εγώ αυτό του λέω, να πάει ας πούμε σε ένα Corsair VS που είναι σε αυτά τα χρήματα ή σε κάτι παρόμοιο αλλά για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον, no money no honey...
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ας ελπίζει μέχρι τότε να μην του την βαρέσει του τουβλου-χ και κάνει κανα μπαμ και πάρει μαζί του όλο το PC
ksideras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ετσι το εχω και εγω στον α10 κανενα προβλημα που ειναι 125watt
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 *100w TDP εννοείς μάλλον (και αυτό είναι και τραβηγμένο).
zarzonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 *100w TDP εννοείς μάλλον (και αυτό είναι και τραβηγμένο). Ναι αυτό εννοώ, sorry. Πόσο είναι δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα