qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εισαι σιγουρος αδερφε γιατι νομιζω οτι εχω δει να γυνετε μεσω cloud Είμαι σχεδόν βέβαιος, θυμάμαι ότι γίνεται μέσα στο ίδιο σπίτι αποκλειστικά, οπότε λογικά με τοπικό δίκτυο Με ίντερνετ θα υπάρχει φοβερό λαγκ
REDODIN7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Είμαι σχεδόν βέβαιος, θυμάμαι ότι γίνεται μέσα στο ίδιο σπίτι αποκλειστικά, οπότε λογικά με τοπικό δίκτυο Με ίντερνετ θα υπάρχει φοβερό λαγκ Τελικα ειναι συμβατο μεσω cloud δες παρακατω. http://www.nvidia.com/object/cloud-gaming.html
keepgoing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Της κωλοτούμπας το κάγκελο γίνεται. Έκαψε κοσμο η Sony με την ανακοίνωση του PS4.
aris1986 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και καλά μάλλον θα εννοεί οτι 399€ το ps4 349€ αυτο το μαραφέτι; Για αυτό έπεσε η τιμή του.
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 και παλι ειναι πανακριβο το προβλημα ειναι οτι η nvidia μαλλον εχει ενα σωρο tegra 4 και δεν ξερει τι να τους κανει, δε τους θελει κανεις και προσπαθει να τους ξεφορτωθει με αυτο το μαραφετι και το κινητο που προκειται να βγαλει στο τελος μαλλον απλα θα τα σκοτωσει και παλι ειναι ζητημα αν θα φυγουν παλι καλα που ξεπουλαει τιτανες και γιατι μαλλον θα εχει μεγαλη χασουρα απο τη mobile αγορα με την οποια λυσσαξε να μπλεχτει
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πάλι ακριβό είναι πολύ.Θα έχει ανταγωνισμό και από smartphones.
TrObAs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και εγώ έτσι πιστεύω πολύ ακριβώ χώρις να δίνει κάτι το φοβερό!
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει το θέμα με το streaming από το pc και με ποια παιχνίδια, πάντως ακούγεται φοβερό να παίζεις τα παιχνίδια του pc σου στην τηλεόραση ή στο κρεββάτι σου Αυτό μπορείς να το κάνεις ούτως ή άλλως χωρίς το "Shield" Mόλις αποδεσμεύσεις τον πύργο σου από τα στενά όρια του γραφείου, οι προοπτικές είναι άπειρες.... 1
michael92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Οι tegra δεν είναι δυνατοί ακόμα για να συγκριθούν με κονσόλες.Συγκεκριμένα ο tegra 4 είναι περίπου το 50% της απόδοσης ενός xbox 360 το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει πενταετία. Για την ώρα είναι πέταμα λεφτών,αλλά από του χρόνου με tegra 5 το συζητάμε (προφανώς για πολύ λιγότερα χρήματα). Σαν Raw flops είναι λίγο πιο πάνω από το 25% όχι 50
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι φαίνεται λιγο αποκρουστικό απο σχεδίαση , τωρα αν μειωθεί αργότερα λιγο ακόμα η τιμή στα 150 με 200$ ισως το αγοράσουν μερικοι.
Hieg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μια χαρα ειναι η τιμη, εμας μπορει να μας φαινεται ακριβο λογω κρισης, πχ για ενα γερμανο ειναι τζαμπα, για ενα ινδο ειναι πανακριβο. Τι να κανουν να τα πουλανε τζαμπα ?
lagman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το αν θα παει καλα πιστεύω εξαρτάται απο το πόσα και τι παιχνίδια θα βγάλουν και πως θα παίζουν σε αυτο και με τι γραφικά... Sent from my iPhone using Insomnia
Human Soul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σαν Raw flops είναι λίγο πιο πάνω από το 25% όχι 50 Έχεις κάποια πηγή;Σε αρκετές περιπτώσεις διάβαζα ότι το xbox φτάνει τα 200 gflops και το tegra 4 φτάνει τα 100 gflops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα