Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος αδερφε γιατι νομιζω οτι εχω δει να γυνετε μεσω cloud

Είμαι σχεδόν βέβαιος, θυμάμαι ότι γίνεται μέσα στο ίδιο σπίτι αποκλειστικά, οπότε λογικά με τοπικό δίκτυο

Με ίντερνετ θα υπάρχει φοβερό λαγκ

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν βέβαιος, θυμάμαι ότι γίνεται μέσα στο ίδιο σπίτι αποκλειστικά, οπότε λογικά με τοπικό δίκτυο

Με ίντερνετ θα υπάρχει φοβερό λαγκ

Τελικα ειναι συμβατο μεσω cloud δες παρακατω.

http://www.nvidia.com/object/cloud-gaming.html

Δημοσ.

και παλι ειναι πανακριβο 

το προβλημα ειναι οτι η nvidia μαλλον εχει ενα σωρο tegra 4 και δεν ξερει τι να τους κανει, δε τους θελει κανεις και προσπαθει να τους ξεφορτωθει με αυτο το μαραφετι και το κινητο που προκειται να βγαλει 

στο τελος μαλλον απλα θα τα σκοτωσει και παλι ειναι ζητημα αν θα φυγουν 

παλι καλα που ξεπουλαει τιτανες και γιατι μαλλον θα εχει μεγαλη χασουρα απο τη mobile αγορα με την οποια λυσσαξε να μπλεχτει 

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει το θέμα με το streaming από το pc και με ποια παιχνίδια, πάντως ακούγεται φοβερό να παίζεις τα παιχνίδια του pc σου στην τηλεόραση ή στο κρεββάτι σου :)

Αυτό μπορείς να το κάνεις ούτως ή άλλως χωρίς το "Shield"

Mόλις αποδεσμεύσεις τον πύργο σου από τα στενά όρια του γραφείου, οι προοπτικές είναι άπειρες....

• Like 1
Δημοσ.

Οι tegra δεν είναι δυνατοί ακόμα για να συγκριθούν με κονσόλες.Συγκεκριμένα ο tegra 4 είναι περίπου το 50% της απόδοσης ενός xbox 360 το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει πενταετία.

Για την ώρα είναι πέταμα λεφτών,αλλά από του χρόνου με tegra 5 το συζητάμε (προφανώς για πολύ λιγότερα χρήματα).

Σαν Raw flops είναι λίγο πιο πάνω από το 25% όχι 50 :P

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι φαίνεται λιγο αποκρουστικό απο σχεδίαση , τωρα αν μειωθεί αργότερα λιγο ακόμα η τιμή στα 150 με 200$ ισως το αγοράσουν μερικοι.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η τιμη, εμας μπορει να μας φαινεται ακριβο λογω κρισης, πχ για ενα γερμανο ειναι τζαμπα, για ενα ινδο ειναι πανακριβο. Τι να κανουν να τα πουλανε τζαμπα ?

Δημοσ.

Το αν θα παει καλα πιστεύω εξαρτάται απο το πόσα και τι παιχνίδια θα βγάλουν και πως θα παίζουν σε αυτο και με τι γραφικά...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σαν Raw flops είναι λίγο πιο πάνω από το 25% όχι 50 :P

Έχεις κάποια πηγή;Σε αρκετές περιπτώσεις διάβαζα ότι το xbox φτάνει τα 200 gflops και το tegra 4 φτάνει τα 100 gflops.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...