Hal9000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η 27η Ιουνίου πλησιάζει και η Nvidia προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορίας της πρώτης φορητής παιχνιδοκονσόλας που έχει κατασκευάσει ποτέ και η οποία στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android.Έχοντας ανακοινωθεί τον Ιανουάριο στη CES 2013, το Nvidia Shield δέχεται ήδη μια σημαντική μείωση στην αρχική τιμή πώλησης του, πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Nvidia, το Shield θα διατεθεί με τιμή $299 έναντι $349 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Το Shield το οποίο διαθέτει σχήμα χειριστηρίου κονσόλας, διαθέτει οθόνη αφής 5' ιντσών ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται ο ολοκαίνουριος Tegra 4 της Nvidia με 2GB RAM. Μιας και στηρίζεται στο Android Jelly Bean 4.1.2, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε τη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών του Play Store και του Tegra Zone όχι μόνο στην οθόνη της κονσόλας αλλά ακόμα και στην τηλεόραση μέσω της mini HDMI θύρας. Ακόμα για όσους διαθέτουν GeForce κάρτα γραφικών στο PC τους, θα μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους PC Games στην οθόνη του Shield μέσω streaming. Η Nvidia δεν έχει ενημερώσει ακόμα για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της κονσόλας, η οποία θα κάνει αρχικά την εμφάνιση της στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 27 Ιουνίου, Site: Πρώτη ματιά στο Nvidia Shield Δες το Nvidia Shield στο GoGadget
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 πάλι άπατο θα πάει ποιος θα το αγοράσει αυτό το πράμα 13
Human Soul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οι tegra δεν είναι δυνατοί ακόμα για να συγκριθούν με κονσόλες.Συγκεκριμένα ο tegra 4 είναι περίπου το 50% της απόδοσης ενός xbox 360 το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει πενταετία. Για την ώρα είναι πέταμα λεφτών,αλλά από του χρόνου με tegra 5 το συζητάμε (προφανώς για πολύ λιγότερα χρήματα).
REDODIN7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οι tegra δεν είναι δυνατοί ακόμα για να συγκριθούν με κονσόλες.Συγκεκριμένα ο tegra 4 είναι περίπου το 50% της απόδοσης ενός xbox 360 το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει πενταετία. Για την ώρα είναι πέταμα λεφτών,αλλά από του χρόνου με tegra 5 το συζητάμε (προφανώς για πολύ λιγότερα χρήματα). Μην συγκρινεις ανομια πραγματα το σωστο ειναι να το βαλεις διπλα απο το PS Vita η το 3DS 8
macboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Με τέτοιο πάταγο που έκανε το ouya θα σπάσει ταμεία το shield
Human Soul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μην συγκρινεις ανομια πραγματα το σωστο ειναι να το βαλεις διπλα απο το PS Vita η το 3DS Τότε μάλλον το νικάει,γιατί το PS Vita είναι με Α9 ενώ το αυτό με tegra 4 είναι 6-7 φορές πιο γρήγορος. Για τιμή δεν ξέρω.
gadg3takias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται άσχημο; 1
nektarios_rs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει το θέμα με το streaming από το pc και με ποια παιχνίδια, πάντως ακούγεται φοβερό να παίζεις τα παιχνίδια του pc σου στην τηλεόραση ή στο κρεββάτι σου
REDODIN7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τότε μάλλον το νικάει,γιατί το PS Vita είναι με Α9 ενώ το αυτό με tegra 4 είναι 6-7 φορές πιο γρήγορος. Για τιμή δεν ξέρω. Κοίτα για όποιον έχει φράγκα και PC με GPU από Nvidia είναι πολύ καλή επιλογή γιατί θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια του PC στο SHIELD. Δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει το θέμα με το streaming από το pc και με ποια παιχνίδια, πάντως ακούγεται φοβερό να παίζεις τα παιχνίδια του pc σου στην τηλεόραση ή στο κρεββάτι σου Θα ειναι για ολα αρκει να εχεις ιντερνετ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται άσχημο; δεν θα του κάτσουμε τότε 3
kosmega Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οι tegra δεν είναι δυνατοί ακόμα για να συγκριθούν με κονσόλες.Συγκεκριμένα ο tegra 4 είναι περίπου το 50% της απόδοσης ενός xbox 360 το οποίο αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει πενταετία. Για την ώρα είναι πέταμα λεφτών,αλλά από του χρόνου με tegra 5 το συζητάμε (προφανώς για πολύ λιγότερα χρήματα). ...Επίσης φαίνεται να έχει και λιγότερο από 5% του βάρους ενός XBox με οθόνη, τροφοδοτικό... 2
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κοίτα για όποιον έχει φράγκα και PC με GPU από Nvidia είναι πολύ καλή επιλογή γιατί θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια του PC στο SHIELD. Θα ειναι για ολα αρκει να εχεις ιντερνετ Δε γίνεται μέσω ίντερνετ, γιατί δε θα γινόταν ποτέ Αρχικά μόνο τοπικά μέσω τοπικού δικτύου θα είναι διαθέσιμο
REDODIN7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δε γίνεται μέσω ίντερνετ, γιατί δε θα γινόταν ποτέ Αρχικά μόνο τοπικά μέσω τοπικού δικτύου θα είναι διαθέσιμο Εισαι σιγουρος αδερφε γιατι νομιζω οτι εχω δει να γυνετε μεσω cloud
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα