original89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, θελω τα φωτα σας. Δεν ανοιγει ο φορητος μου.ειναι sony vaio απο τους καινουριους.Προσπαθω εστω να τον ανοιξω να παρω τα αρχεια που θελω και να τον κανω φορματ.Αλλα δεν ανοιγει.κολλαει εκει που ανοιγει και δειχνει το σημα των windows 7 και αλλες φορες στον εντοπισμο σφαλματων.Δεν μπορω να μπω σε ασφαλη λειτουργια δεν το εχει σαν επιλογη. Τι μπορω να κανω?
original89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 η επιδιορθωση ποτε βγαινει?εβαλα το cd και μου ανοιξε κατευθειαν για να κανω install μονο το βρηκα τελικα.παταω και δε κανει τιποτα......
JamesSP472 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πιστεύω ότι είναι ο σκληρός δίσκος
original89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τελικα ειπα να τον κανω format να τελειωνει το θεμα αλλα εχω προβληματα.Στη διαδικασια του install των windows 7 τη μια φορα μου βγαζει στο 87% windows cannot access the installation sources. Verify that the installation sources are accessible and restart the installation. και μου εχει βγαλει επισης στο 87% σε αλλη φορα το Windows cannot copy files required for installation. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. τι παιζει?πως θα τον κανω φορματ τωρα?
JamesSP472 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μάλλον έχει πρόβλημα το cdάκι αλλά ίσως φταίει ο σκληρός. Κατέβασε το HDSentiel για ελέγξεις την υγεία του σκληρού. Κατέβασε άλλο iso και δοκίμασε με αυτό να κάνεις format.
coolerman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μάλλον έχει πρόβλημα το cdάκι αλλά ίσως φταίει ο σκληρός. Κατέβασε το HDSentiel για ελέγξεις την υγεία του σκληρού. Κατέβασε άλλο iso και δοκίμασε με αυτό να κάνεις format. πως να τον ελένξει αφού δεν έχει λειτουργικό μέσα;; @original89 το λάπτοπ έχει εγγύηση;;
JamesSP472 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 πως να τον ελένξει αφού δεν έχει λειτουργικό μέσα;; @original89 το λάπτοπ έχει εγγύηση;; To HD Sentiel είναι και bootable, δε νομίζω να χρειάζεται OS μέσα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Με κάποιο live linux δοκίμασες; Τουλάχιστον να πάρεις backup τα αρχεία σου και μετά βλέπεις και κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα