Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ηρθε και εμενα σε φοιτητικο CU...

ξοδευτηκανε εκει στη vodafone, υπερπροσφορα, δωρεαν μυνηματα (ποσοι στελνουν αραγε ακομα περαν περιπτωσεων αναγκης? και ποσα θα στειλεις αντικειμενικα σε 1 μερα?) και ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ....

• Like 2
Δημοσ.

μου ηρθε και εμενα σε φοιτητικο CU...

ξοδευτηκανε εκει στη vodafone, υπερπροσφορα, δωρεαν μυνηματα (ποσοι στελνουν αραγε ακομα περαν περιπτωσεων αναγκης? και ποσα θα στειλεις αντικειμενικα σε 1 μερα?) και ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ....

καλά μην το λες όσο ήμουν φαντάρος,βόλευαν πάρα πολύ 

Δημοσ.

Καλά κι εγώ δεν στελνω πλεον αλλά έτσι για σπάσιμο τώρα οτι έχω να πω σε ατομα με Vodafone θα το λέω με SMS και μάλιστα θα παταω αποστολή ανα μερικές λεξεις λες και είναι chat. Έτσι για να μαθει η Βοντ :lol:

Δημοσ.

τι να μαθει ρε νικο? τετοιες καταχρησεις κανανε πριν 2 χρονια ατομα που ειχαν πχ ανοιχτο το κινητο στο δωματιο του μωρου και το αλλο στο υπνοδωματιο και κοψανε σε ολους μας τα απεριοριστα. Επειδη δηλαδη κατι ειναι τζαμπα πρεπει να το τραβηξουμε απο τα μαλλια ? Στην τελικη εμενα δε με χαλασε το δωρεαν εστω και για μια μερα οποτε μπραβο σε οποια εταιρια και αν το κανει

• Like 1
Δημοσ.

εγω που εστειλα ενω ειμαι σε συνδεση μου ηρθε μηνυμα πισω

θες το cu free day μεγαλε, ειναι μονο για συνδρομητες CU, αν θες να κανεις τραμπα στο CU καλεσε δωρεαν στο 1266

:-D

Δημοσ.

τι να μαθει ρε νικο? τετοιες καταχρησεις κανανε πριν 2 χρονια ατομα που ειχαν πχ ανοιχτο το κινητο στο δωματιο του μωρου και το αλλο στο υπνοδωματιο και κοψανε σε ολους μας τα απεριοριστα. Επειδη δηλαδη κατι ειναι τζαμπα πρεπει να το τραβηξουμε απο τα μαλλια ? Στην τελικη εμενα δε με χαλασε το δωρεαν εστω και για μια μερα οποτε μπραβο σε οποια εταιρια και αν το κανει

Ούτε εμένα με χάλασαν αλλά τα έχουμε πληρώσει και με το παραπανω όλα αυτά αν το καλοσκεφτεις. Δεν πιστεύω οτι έχει κανένα μα κανένα κοστος η εταιρία για να στείλει μήνυμα απο voda σε voda. Ας ρηξουν και τις τιμες των σμσ λίγο. Καποτε ηταν 5cents και τώρα έχουν ανέβει στο διπλάσιο αλλά νομίζουν όλοι ότι βάζοντας κάποιο πακέτο με δωρεάν σμσ είναι όλα ρόδινα. Ξυπνατε μας έχουνε σκησει και τους λέμε και ευχαριστώ!
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...