paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ναι αλλα στις μέρες μας εχουμε καταληξει δυστυχώς οι τίμιοι να θεωρούμαστε βλακες γι'αυτό και πρέπει να ξυπνησουμε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)... ειναι κριμα, πραγματικά κρίμα... 1
thiva7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ναι αλλα στις μέρες μας εχουμε καταληξει δυστυχώς οι τίμιοι να θεωρούμαστε βλακες γι'αυτό και πρέπει να ξυπνησουμε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)... ειναι κριμα, πραγματικά κρίμα... Φιλε μου το ξερω οτι δεν το λες με κακια και το λες καλοπροερετα αλλα ειμαι αρκετα σκατα ηδη για να ακουω ποσο βλακας ειμαι . το ξερω τι επιλογη εκανα και ποσο λαμακια ηταν..το λεω και στο πρωτο μου ποστ ουτος η αλλος . το αν η τιμιοι θεωρουντε βλακες δεν ξερω τι να σου απαντησω σε αυτο ακριβως.....δηλαδη να ξυπνησουμε και να γινουμε λαμογια εννοεις?? μετα τι φιλε μου? το θεμα να κανουμε τους αλλου "βλακες" οχι να γινουμε εμεις λαμογια. Ελεος παιδια δεν ειναι θεμα αφελειας ουτε το παιδι ειναι βλακας απλα ειναι τιμιος . Μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα υπαρχουν ακομα τιμιοι ανθρωποι, δεν ειναι ολοι λαμογια. Και εμενα μου εχουν στειλει ανταλλαγη τετοια: δηλαδη μου εστειλαν κινητο και το παρελαβα πρωτος, ειχαμε πει πως αφου το παραλαβω στελνω απευθειας και το δικο μου και φυσικα του το εστειλα...σιγα μην γινω απατεας για 400 ευρω. Ειναι θεμα αρχης! Ευχαριστω πολυ φιλε μου. συμφωνώ μαζι σου.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς η συγκεκριμένη γνώση έχει αντίτιμο και όσο πιο καλό παιδί είσαι με αξίες τόσο πιο εύκολο να την πατήσεις.. Προσπέρνα το.. βάλε κανόνες συναλλαγής απαράβατους κ θα σου πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν επαγγελματικά,το όπλο τους είναι η πειθώ είναι επαγγελματίες που πατάνε στο θέλω σου κ προδίδουν την εμπιστοσύνη σου.. Όταν λέω προσπέρνα το εννοώ την ψυχολογία πήγαινε και κανε όμως μια καταγγελία στην δίωξη και όταν τον πιάσουν γιατί κάποτε θα γίνει και αυτό θα σε ενημερώσουν.. 2
Universal Soldier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν ειχε τιποτα το Νote για να θες να το αλλαξεις, ασχετα με τη εγινε μετα.
thiva7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς η συγκεκριμένη γνώση έχει αντίτιμο και όσο πιο καλό παιδί είσαι με αξίες τόσο πιο εύκολο να την πατήσεις.. Προσπέρνα το.. βάλε κανόνες συναλλαγής απαράβατους κ θα σου πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν επαγγελματικά,το όπλο τους είναι η πειθώ είναι επαγγελματίες που πατάνε στο θέλω σου κ προδίδουν την εμπιστοσύνη σου.. Όταν λέω προσπέρνα το εννοώ την ψυχολογία πήγαινε και κανε όμως μια καταγγελία στην δίωξη και όταν τον πιάσουν γιατί κάποτε θα γίνει και αυτό θα σε ενημερώσουν.. Ναι το κακο ειναι οτι αμα δεν παθεις δεν μαθαίνεις . σημερα ετρεχα να μαθω τι επιλογες εχω. με βαση αυτο αποφασησα να προβο σε μήνυση σε 1 μηνα για να κανω οτι μπορω για να τον βρω μονος μου. αμα δεν τα καταφερω παω για μήνυση Δεν ειχε τιποτα το Νote για να θες να το αλλαξεις, ασχετα με τη εγινε μετα. Τι εννοεις δεν ειχε τιποτα? δεν σε κατάλαβα συγνωμη
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 OXI προφανως φίλε μου δεν εννοώ να γινουμε λαμόγια αλλα να ξυπνησεις/ξυπνησουμε... Ειναι δυνατόν να σε παίρνει με απόκρυψη και να κανετε τραμπα χωρις να εχεις δει καποιο υπαρκτο εγγραφο (π.χ. φωτ. ταυτότητας); επισης δε νοοειται να μην ζητησεις την υπηρεσία που ανοιγεις και βλεπεις το περιεχόμενο απο την κουριερ... λαθη λαθη, ελπιζω τουλάχιστον να εισαι μικρός και να μαθαίνεις... (και αλλοι την εχουμε πατήσει αλλα οχι τοσο χοντρά...)
thiva7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 OXI προφανως φίλε μου δεν εννοώ να γινουμε λαμόγια αλλα να ξυπνησεις/ξυπνησουμε... Ειναι δυνατόν να σε παίρνει με απόκρυψη και να κανετε τραμπα χωρις να εχεις δει καποιο υπαρκτο εγγραφο (π.χ. φωτ. ταυτότητας); επισης δε νοοειται να μην ζητησεις την υπηρεσία που ανοιγεις και βλεπεις το περιεχόμενο απο την κουριερ... λαθη λαθη, ελπιζω τουλάχιστον να εισαι μικρός και να μαθαίνεις... (και αλλοι την εχουμε πατήσει αλλα οχι τοσο χοντρά...) Σιγουρα εμαθα απο αυτα που επαθα. την επομενη φορα απλα χερι με χερι και τελειωσε το θεμα 1
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αλλο τιμιοτητα και αλλο αφελεια..και αλλο βλακεια...μην μπλεκετε την τιμιοτητα στην υποθεση.... Απο την μερια του φιλου μας ηταν αφελεια στα ορια της βλακειας...απο την μερια του αλλου..ηταν ...ελλειψη τιμιοτητας... Αλλη φορα ειτε χερι με χερι , ειτε με εγγυησεις... π.χ. αντικαταβολη τα 2 ειδη με το ιδιο ποσο...(μεγαλο ποσο)..οποτε αν δεν πληρωσει ο αλλος δεν το παιρνει..το ιδιο και συ.. ή με καταθεση καποιου ποσου σε λογαριασμο σαν εγγυηση...εκατερωθεν ξερωγω....βρισκονται λυσεις αν θελει καποιος... Αλλα μια πρωτη υποψια την παιρνεις οταν ο αλλος δεν δινει στοιχεια , τηλεφωνα κλπ κατα την επικοινωνια..εκει αρχιζεις και ψιλιαζεσαι... Τεσπα , οπως ειπα το παθημα μαθημα...και συνεχιζεις την ζωη σου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις