Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα σε ολους...συγνωμη για τυχον ορθογραφικα ελπιζω να με συχγωρεσετε

Εκανα για πρωτη φωρα ανταλλαγη κινιτου μεσο ιντερνετ...και ηταν η μεγαλητερη Μ@λ@κια που εκανα ποτε.

Και ανοιγω αυτο το θεμα για να μην την πατηση και κανας αλλος φιλος.

Τι εγινε λοιπον....

Ειχα βαλει αγγελια οτι αλλαζω το νοτε 2 που ειχα με s3 lte ( το εκανα γιατι δεν με βολευε στη δουλεια μου).

Η αγγελια βρισκοταν και εδω και στο techblog. ειχα αρκετα μνμ για ανταλλαγες αλλα με κιν που δεν με ενδιεφεραν.

Τελικα βρεθηκε ενα μαγκας απο "αρτα" με σ3 λτε και αρχισα να συζητω μαζι του για το ενδεχομενο να ανταλλαξω το κιν μου, μιας και δεν το ειχα κανει ποτε δεν ηξερα την διαδικασια και τους "κυνδινους" που εχει η ανταλλαγη μεσο νετ.Μου εδωσε ενα κιν vodafon και μου ειπε οτι θα με περνει απο ενα φιλο του μιας και εγω εχω what up και δεν μπορει να με περνει απο το δικο του και οτι θα με περνει με αποκρυψη.Εγω καλοπροερετα δεν σκεφτικα περιεργα ουτε του ζητησα το λογο.

τσπ με τα πολλα εγω εστειλα το κιν και ελαβα ενα αδειο κουτι με κατι χαρτια μεσα...αυτο ειναι ολο...ενα κουτι με χαρτια!!!! :fear:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΛΑΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΣΑΣ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ....

To παθημα μου εγινε σιγουρα μαθημα..απλα ειπα να το γραψω εδω για να μην κανει και κανας αλλος οτι εκανα και εγω.

το προφιλ του εξυπνου ειναι αυτο : Link.png Site: http://techblog.gr/forum/member.php?u=6989">Προφιλ του μακγα

Δημοσ.

δε μπορείς να κάνεις μήνυση και να ζητήσεις απο εισαγγελέα να αναγνωριστεί απο που έγινε η κλήση ?

Δημοσ.

Αυτο φανταζομαι εχει κοστος και δεν αξιζει. Το νομικο συστημα μας ειναι εξυπνα δομημενο ωστε να αβανταρει τους μικροαπατεωνες.

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα σε ολους...συγνωμη για τυχον ορθογραφικα ελπιζω να με συχγωρεσετε

Εκανα για πρωτη φωρα ανταλλαγη κινιτου μεσο ιντερνετ...και ηταν η μεγαλητερη Μ@λ@κια που εκανα ποτε.

Και ανοιγω αυτο το θεμα για να μην την πατηση και κανας αλλος φιλος.

Τι εγινε λοιπον....

Ειχα βαλει αγγελια οτι αλλαζω το νοτε 2 που ειχα με s3 lte ( το εκανα γιατι δεν με βολευε στη δουλεια μου).

Η αγγελια βρισκοταν και εδω και στο techblog. ειχα αρκετα μνμ για ανταλλαγες αλλα με κιν που δεν με ενδιεφεραν.

Τελικα βρεθηκε ενα μαγκας απο "αρτα" με σ3 λτε και αρχισα να συζητω μαζι του για το ενδεχομενο να ανταλλαξω το κιν μου, μιας και δεν το ειχα κανει ποτε δεν ηξερα την διαδικασια και τους "κυνδινους" που εχει η ανταλλαγη μεσο νετ.Μου εδωσε ενα κιν vodafon και μου ειπε οτι θα με περνει απο ενα φιλο του μιας και εγω εχω what up και δεν μπορει να με περνει απο το δικο του και οτι θα με περνει με αποκρυψη.Εγω καλοπροερετα δεν σκεφτικα περιεργα ουτε του ζητησα το λογο.

τσπ με τα πολλα εγω εστειλα το κιν και ελαβα ενα αδειο κουτι με κατι χαρτια μεσα...αυτο ειναι ολο...ενα κουτι με χαρτια!!!! :fear:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΛΑΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΣΑΣ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ....

To παθημα μου εγινε σιγουρα μαθημα..απλα ειπα να το γραψω εδω για να μην κανει και κανας αλλος οτι εκανα και εγω.

το προφιλ του εξυπνου ειναι αυτο : Link.png Site: http://techblog.gr/forum/member.php?u=6989">Προφιλ του μακγα

wtf παει το κινητο τωρα δεν μπορεις να κανεις τποτα την εχω πατησει και εγω με εναν υπολογυστη αντικαταβολη 1300 ευρω και πηρα ενα κουτι π μεσα ειχε δεμενες πετρες πηγα νομικα το θεμα καθως ειχα ολλα τα στειχια τ και πηρα πισω 3,500 !!!

Δημοσ.

δε μπορείς να κάνεις μήνυση και να ζητήσεις απο εισαγγελέα να αναγνωριστεί απο που έγινε η κλήση ?

Ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος..δεν αξιζει...το κιν κοστολογιτε ~400 ....η διαδικασια και μονο δεν ξερω ποσο θα κοστισει + και ποσο καιρο

Αυτο φανταζομαι εχει κοστος και δεν αξιζει. Το νομικο συστημα μας ειναι εξυπνα δομημενο ωστε να αβανταρει τους μικροαπατεωνες.

+1

wtf παει το κινητο τωρα δεν μπορεις να κανεις τποτα την εχω πατησει και εγω με εναν υπολογυστη αντικαταβολη 1300 ευρω και πηρα ενα κουτι π μεσα ειχε δεμενες πετρες πηγα νομικα το θεμα καθως ειχα ολλα τα στειχια τ και πηρα πισω 3,500 !!!

ποσο καιρο σου πηρε ολη η διαδικασια? και οικονομικα??

Διεύθυνση του μάγκα δεν έχεις; Πού το έστειλες;

Εχω και Διεύθυνση και ενα ονομα...αλλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι ψευτικα. Η γενικη τραχυδρομικη απλα παρεδωσε το δεμα χωρις να ζητηση ΚΑΝ ταυτοτητα.

Δημοσ.

Το λεει και το ονομα. Πανος-σκετο. Κουτι-σκετο. Δεν ειμαι μονο σε τετοιες περιπτωσεις μεγαλες οι πιθανοτητες για απατη αλλα στο καθε τι που δινουμε και παιρνουμε μεσω ιντερνετ. Ολα εχουν ρισκο ακομα και οταν προπληρωνεις ή κανεις αντικαταβολη. 

Δε ζηταει ταυτοτητα η γενικη ταχυδρομικη. Μονο τα ελτα που και που. Εσενα σου ζητησαν?

Δημοσ.

Το λεει και το ονομα. Πανος-σκετο. Κουτι-σκετο. Δεν ειμαι μονο σε τετοιες περιπτωσεις μεγαλες οι πιθανοτητες για απατη αλλα στο καθε τι που δινουμε και παιρνουμε μεσω ιντερνετ. Ολα εχουν ρισκο ακομα και οταν προπληρωνεις ή κανεις αντικαταβολη. 

Δε ζηταει ταυτοτητα η γενικη ταχυδρομικη. Μονο τα ελτα που και που. Εσενα σου ζητησαν?

Οχι...δεν μου ζητησε. αλλα εμενα ειναι φιλος μου αυτος που εχει την γενικη εδω στη θηβα. και λαμακια να εκανα θα ηξερε που να με βρει. οπως λεω και πιο πανω δεν ηξερα οτι δεν ζητανε καν ταυτοτητα...λεω οκ και λαμογιο να ειναι και ψευτικα στοιχεια να μου εχει δωσει στην γενικη στη αρτα δεν θα μπορει να το παραλαβει χωρις ταυτοτητα.

Εγω φταιω που δεν το εψαξα πιο πολυ

Δημοσ.

Αφου μπηκες στην διαδικασια να κανεις ανταλλαγη μεσω κουριερ επρεπε τουλαχιστον να ειχες ζητησει φωτοτυπια της ταυτοτητας του μπρος πισω και ενα μαιλ και κινητο.

Εγω μια φορα που εχω αναγκαστει να κανω κατι παρομοιο να πληρωσω το πραγμα πριν το παρω ειχα ζητησει ολα αυτα και το διασταυρωσα με τον λογαριασμο τις τραπεζας οτι ειναι ο ιδιος.

Και απλα του ειχα πει αν κανεις λαμογια θα ερθω ο ιδιος να το συζητησουμε απο κοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλα ετσι πας και στελνεις το κινητο?Μετρα ασφαλειας στην περιπτωση που ειναι απατεωνας δεν σκεφτηκες να παρεις?

Δεν ζουμε σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο....ημαρτον δηλ.

Νομικα θα μπορουσες να κινηθεις εφοσον η διευθυνση και το ονομα ηταν αυτου που πηρε το κινητο και η αξια ηταν μεγαλυτερη...γιατι τα δικηγοριστικα θα σου πανε η μια η αλλη μην σου πω και παραπανω....

Το παθημα μαθημα και συνεχισε την ζωη σου...

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει ρε φιλε μην εισαι τοσο σκληρος. Αφελης ειναι. Οχι βλαξ. Πλεον αυτο εγινε εμπειρια και δεν θα το ξανακανει ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

δε θα το ελεγα εμπειρία να χαρίσω σε κάποιον 500€... συγνώμη για το χαρακτηρισμό αλλα και αδερφός μου/φιλος μου να ήταν τα ιδια θα έλεγα...

• Like 2
Δημοσ.

συγνώμη αλλα εισαι βλαξ.-

περαστικά σου, δε μπορώ να πω κατι άλλο!

Ενταξει ρε φιλε μην εισαι τοσο σκληρος. Αφελης ειναι. Οχι βλαξ. Πλεον αυτο εγινε εμπειρια και δεν θα το ξανακανει ποτε.

Ελεος παιδια δεν ειναι θεμα αφελειας ουτε το παιδι ειναι βλακας απλα ειναι τιμιος .

Μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα υπαρχουν ακομα τιμιοι ανθρωποι, δεν ειναι ολοι λαμογια.

Και εμενα μου εχουν στειλει ανταλλαγη τετοια: δηλαδη μου εστειλαν κινητο και το παρελαβα πρωτος, ειχαμε πει πως αφου το παραλαβω στελνω απευθειας και το δικο μου και φυσικα του το εστειλα...σιγα μην γινω απατεας για 400 ευρω.

Ειναι θεμα αρχης!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...